|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prepozno videla
9.4.2005 16:09:06   
Bejba
Danes sem mojemu skoraj 6-mesečnemu sončku dala za malico Hipp-ovo kašico iz banane, jabolka in piškota. Šele ko je že vse pojedel (190 ml) sem opazila, da piše, da vsebuje gluten :zmeden:.
Sedaj samo upam, da ni kaj narobe. V kolikšnem času se pojavi morebitna alergija? In kaj bi lahko bilo narobe? Jedel jo je okoli 11.30, pa nisem še nič opazila.
Sem bila pa do sedaj prepričana, da če piše od 5. meseca, avtomatično notri ni glutena. Vidim, da moram biti bolj pozorna.

LP, zaskrbljena Bejba :zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prepozno videla
9.4.2005 16:10:45   
Sinja
Jaz sem vrečaj naši pikici dala griz, ki tudi vsebuje gluten pa ji nič ni bilo. Kmalu bo dopolnila 4 mesece.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prepozno videla
9.4.2005 16:11:56   
dory
Mi smo tud gluten pomotoma dali pri petih..pa ni blo nc narobe..

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prepozno videla
9.4.2005 16:18:28   
puncica
Se je enkrat Seven tud jezila, na iste kašice. Evo link
http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=1&id=20586&idk=89
LP

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Prepozno videla
9.4.2005 16:21:05   
dory
Je pa baje problem..jest sem kupla od milupe pomoje grisolino...z glutenom..pa je gor pisal po 4m...kupljeno v mullerju..pa mi je pediatrinja rekla,da so na nasem trgu poostrena pravila,zato tudi gluten po 6m...v nemciji ga uvajajo ze po 4m..

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Prepozno videla
9.4.2005 16:23:03   
Bejba
:zmeden::zmeden: nč jasn teja. A so nemški otroci kej drgačni od naših :zmeden::zmeden:?????

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Prepozno videla
9.4.2005 16:25:07   
polona2
Ne skrbi, jaz sem se isto uštela, pa ni bilo nič narobe.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Prepozno videla
9.4.2005 16:31:27   
dory
Ne sam pr nas iz mesca v mesec bolj komplicirajo...tko da tista mamica,ki se orientira po nasvetih patronaznih je lahko sam zbegana...je res,da je dandanes velik alergij pa tega..sam da bi mogla pa zarad tega tko komplicirat..ne vem..vsak po svoje...pomoje mam sreco k je moj tamal cist neobcutljiv...

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Prepozno videla
9.4.2005 16:34:35   
Bejba
Tudi naš je zaenkrat neobčutljiv, pa je že marsikaj probal (trkam).
A tale alergija na gluten je kaj povezana z dednostjo, ker nekatere alergije so. V družini nimamo alergij, tako da upam, da bo tudi naš mali šel mimo njih ;).

Glede kompliciranja se pa popolnoma strinjam, teja. Bolj poslušaš, bolj si zmeden. Edino vam na RR-ju še verjamem :)-:)-:)-.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Prepozno videla
9.4.2005 16:34:46   
Anonimen
ni panike, sej s 6.mesecem lahko začeš z glutenom, kak dan gor al pa dol pa ni nobene panike. mi kot otroci smo jedl vseživo k sploh vedl niso kaj je to gluten

lp, lara

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Prepozno videla
9.4.2005 16:34:58   
Anonimen
Jaz pa pred tremi leti za gluten sploh še nisem slišalal, takod a je Tibor vse te kašice normalno jedel.

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Prepozno videla
9.4.2005 16:38:45   
Taša
Tudi pred 6. leti ko sem jaz rodila Niko oz. ko sem ji začela uvajati gosto hrano ni bilo govora o glutenu.....

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Prepozno videla
9.4.2005 16:49:51   
frutka_
Če namrevaš paziti še z glutenom potem moraš vedeti da Hipp ne upošteva te 6m meje za dodajanje glutena v otroško prehrano. Namreč kot si opazila dodajajo gluten že prej. Previdna bodi ko kupuješ kašice in preveri vsebino sicer pa mislim da ni nič narobe če je enkrat pojedel.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Prepozno videla
9.4.2005 17:00:19   
niki5
Pred 6 leti so bila enaka navodila glede glutena. Mah, jaz sem že tolk o tem pisala, da ne bom več...

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Prepozno videla
9.4.2005 17:11:41   
Anonimen
Meni ni nobeden dal nobgenih navodil, ne patronažna ne zdravnica.

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   Prepozno videla
9.4.2005 17:56:02   
Natas@
Mi smo tudi enkrat po pomoti kupili kašico z glutenom, pa še čaka zapakirana v omari.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Prepozno videla
9.4.2005 18:05:36   
buči
Če boste v tujini kupovale hrano, boste opazile, da imajo drugačne oznake, od kdaj naprej je ta hrana primerna, kot pri nas. Pri nas npr. ne prodajajo milupa riževih piškotov z medom, v Avstriji pa so primerni že za po 7. mesecu. Bistveno je, da vidiš, kaj malemu / mali :angel: ustreza in kaj ne, ni pa za verjet vsemu, kar piše na embalažah. Tudi čokolado naj bi jedli šele po 10. mesecu ali pa še kasneje, pa je podravka riževa kašica s čokolado že za po 6. mesecu?!

Veliko dobrih malic!

:kuza:

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?