|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Preplah
12.4.2006 7:49:38   
matahari
Sem 17 tednov user posted image ..včeraj smo bili v City parku in med hojo me je naenkrat v nožnici zabolelo kot, da bi me kdo z nožem urezal, vse me je začelo tiščat dol in v minuti sem morala biti na wc-ju.Seveda sem se ful ustrašila..popoldan sem preležala tako, da je danes bolje vendar sem se ful ustrašila..a ima katera podobne izkušnje? Ne bi rada takoj letela k ginekologu pa vendar me skrbi..user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Preplah
12.4.2006 7:55:49   
majas
no jaz sem  sicer komaj v 8 tednu pa vseeno začutim včasih rahlo bolečino oz.zbadanje...npr.kot takrat pred menstruacijo...
sem pa prebrala, da za to kar se ti je zgodilo ni preplaha...saj se to dogaja ko se maternica krči ali razteza,pa pride do bolečine... user posted image

(odgovor članu matahari)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.4.2006 8:07:00   
NATAŠI
pokliči G in mu razloži, držim pesti da je vse okuser posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.4.2006 8:17:23   
kaja11
Ti kar pojdi do G... takšne in drugačne bolečine so vsekakor sopotnice nosečnosti, bolečine v smislu "rezanja z nožem" se pa ne spomnim, Saj verjetno ni nič takega... mogoče boš samo morala več počivati.
Jaz se s temi stvarmi nisem hecala... če me je kaj skrbelo sem šla pač do G... boš vsaj pomirjena.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.4.2006 9:12:29   
Naja31
Ti kar pejt lepo k G.
Bolje 10x brez razloga, kot enkrat prepozno.

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.4.2006 9:21:17   
Anonimen
Ja, ses trinjam, pojdi se pokazal h G.
Drugače je mene enkrat v tem obdobju, ko sem stekla čez cesto, tako v dimljah zabolelo, prepona ali kaj, da sem mislila, da se bom sredi ceste sesedla. Sem povedala G, pa me je samo nadrl, kaj imam za tečt čez cesto.user posted image

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
12.4.2006 9:45:52   
Naty*Taja
Mene je pa prvič in zdaj drugič tudi celo nosečnost kdaj pa kdaj usekalo v tistem delu, pa sramna kost me velikokrat peče in boli, še posebej če predolgo hodim (npr po trgovini) Pol se pa spočijem in je vse OK. Mislim pa, da je to zato, ker nosim nizko in je mali skozi na glavico obrnjen. Po moje je logično, da ti potem tja dol pritiska. Se pa kdaj pojavi tudi kaka taka bolečina ob nenadnem obratu, ali gibu. V mojem primeru je to čist normalno, če pa tebe skrbi pa vsaj pokliči in boš vidla, kaj ti bo predlagala G, ki itak najbolj ve  v kakšnem stanju si ti!

MONTIGNAC

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.4.2006 9:48:30   
Reja
Tudi mene je pred 2 tednoma, ko sem vstaka s stole, tako na desni strani pod popkom zabolelo, kot bi me nekdo z nožem. Sem mogla nazaj sesti, pa še zdaj me vsake toliko časa tam boli.

G me je spraševal, če lahko dam nogo nazaj ali naprej, pa je šlo...mi je rekel, da bi v nasprotnem primeru sumil na vnetje slepiča.

Upam, da je s tabo vse okuser posted image , vseeno pa pokliči G in povej, kaj se ti je zgodilo.

Srečno!

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.4.2006 10:28:33   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

Mene je pa prvič in zdaj drugič tudi celo nosečnost kdaj pa kdaj usekalo v tistem delu, pa sramna kost me velikokrat peče in boli, še posebej če predolgo hodim (npr po trgovini) Pol se pa spočijem in je vse OK. Mislim pa, da je to zato, ker nosim nizko in je mali skozi na glavico obrnjen. Po moje je logično, da ti potem tja dol pritiska. Se pa kdaj pojavi tudi kaka taka bolečina ob nenadnem obratu, ali gibu. V mojem primeru je to čist normalno, če pa tebe skrbi pa vsaj pokliči in boš vidla, kaj ti bo predlagala G, ki itak najbolj ve  v kakšnem stanju si ti!

Se pridružujem.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.4.2006 10:47:51   
krfjolca
Jaz sem takšno bolečino, kot jo opisuješ, nekajkrat začutila po prvem pregledu. Mi je vzel bris, pa ne vem kaj še vse, pa sem nekaj dni imela tudi rahel krvav izcedek, na kar me je opozoril. Nasploh imam sama probleme z nekoliko preozko in presuho nožnico, zato me je verjetno poškodoval, ko s tistimi kovinskimi zadevami na vso silo rine notri ... bolečina je po nekaj dneh ponehala.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?