ronja
|
Ej, ljudje pač hočejo pomagat, se oddolžit, pa včasih izberejo način, ki nas živcira. Ampak namen je bil dober in to je važno. Je pač zložla stvari v omaro, saj jih daš pač ven in nazaj not, saj ni šla tega delat z namenom, da ti stika... Meni se zdi, da je pri vseh teh stvareh važen namen - če je ta dober, se ne sekiram dalje... Po moje malo pretiravaš... Ko sem bila fejst bolana zdaj na začetku nosečnosti, mi je moja ljuba mami ves čas hotela kaj pomagat, vsak dan me je klicala (sicer se slišiva recimo 2x na mesec max), pojavila se je pri meni in mi hotela zjutraj naredit zelenjavno juho, ko bi mi najbolj pomagala, če bi mi dala mir, da bi se naspala, ker ponoči nisem nič spala... Mene je to že prav ob živce spravljalo, enkrat je prišla k meni in začela pucat po sobi... Jaz pa sem bila živčna, ker sem mela tisti dan NS in sem bila čisto prestrašena, da ne bo kaj narobe s , ker sem bila ves čas tako zelo bolana, pa visoka vročina,... In si prav nič nisem želela nekoga, da mi puca po tleh, samo mir sem hotela met... Ona je pa tako hotela pomgat... Sem ji povedala, kasneje sem ji tudi razložila, da sem bila živčna in zakaj in zdaj je vse ok... Če bo ta sestra večkrat na obisku, se ji zahvali in povej, da naslednjič lahko kar na postelji pusti, da ti bolj veš, kaj kam dat... Če pa je ne bo več, pa jaz ne bi delala iz muhe slona... Navsezadnje tudi ne skrivaš heroina med spodnjimi hlačkami:) Ostalo smo pa vse že videle Jaz bi bila na splošno tudi vesela, če bi mi kdo tako poplačal...
|