|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Preobčutljiva ?
3.1.2007 10:18:29   
Anonimen
Zakaj gre.

Za novoletne praznike je prosila partnerjeva sestra ce so lahko v partnerjevem stanovanju (zacasno je na delu v tujini in ima stanovanje), mi smo bili doma

Seveda je dovolil, kar je cisto ok..No vceraj pridemo mi nazaj in sem opazila da je vse zlikano (naše stvari) in vse sortirano v omari kjer imamo mi stvari.

Ker oni so spali v drugi sobi, tam so imeli svoje stvari, itd...

Seveda mi ni bilo vseeno, ok zelo sem ji hvalezna da je zlikala, ampak bi lahko polozila stvari na posteljo, ne bi rabla v omaro dajat. Kaj vem.

Ko sem to omenila partnerju, se je takoj postavil na njeno stran , češ kake stvari mene motijo in naj ji bom hvaležna.

A sem res preobčutljiva, sem 9m po porodu, in je res da mal pretiravam, ampak me je pa zelo zabolelo, ker me partner niti priblizno ni skusal razumet.

Lp

< Sporočilo je popravil wahoo -- 3.1.2007 17:09:28 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prosim za mnenje
3.1.2007 10:22:40   
pety78
Ne se sekirat. Res se je mislila oddolžit in na nek način zahvalit. Jaz bi ji bila hvaležna. Res pa je, da bi mogoče tudi mene malo stisnilo pri srcu, če bi mi v omaro zlagala, predvsem, če ne bi imela not lepo zloženo, pa bi videla, kak nered imam. user posted image user posted image user posted image
Saj smo vsi krvavi pod kožo, a ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.1.2007 10:28:06   
coolbabe
Vsak ima svoje meje zasebnosti.
Njo verjetno nebi motilo, če bi ti isto naredila, tako da verjetno ni pomislila da te bo motilo. Verjetno je tako navajena in ker je tvoj mož iz iste "zibke" je razumljivo da se mu zdi da pretiravaš.

Meni se včasih tudi zdi, da je moj preobčutljiv za kakšne stvari, on se pa tudi čudi kaj mene včasih moti.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.1.2007 10:34:07   
Felicity
Pri meni je podobna situacija, ko tašča kdaj pazi na našo pupiko. (To se lahko zgodi največkrat 1x na mesec)

Jaz ji že prej povem, naj samo pazi na otroka in ostale stvari pusti pri miru.
Ampak ona vedno lika (ali pa tudi ne) in potem spravlja stvari po omarah (nepolikane)
Meni gre na živce, da moram potem vse spravljat "po moje". Jemat nezlikane stvari s kupa, likat, spravljat...  dvojno delo... brezveze...

Bolj kot to da spravlja, mi gre na živce, da me ne upošteva.

Cunje so naše, zlikane al ne, spravljene al ne. Naša stvar.
Pusti pri miru.

Če bom rabila pomoč, bom že vprašala.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.1.2007 10:41:08   
Naja31
Jaz bi bila prav srečna če bi prišla domov in našla zlikane cunje in pospravljeno stanovanje.
Za moje pojme pretiravaš. Bodi vesela, da ti je delo prihranjeno.
Svakinja sigurno ni mislila nič slabega.

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.1.2007 11:05:17   
ronja
Ej, ljudje pač hočejo pomagat, se oddolžit, pa včasih izberejo način, ki nas živcira. Ampak namen je bil dober in to je važno. Je pač zložla stvari v omaro, saj jih daš pač ven in nazaj not, saj ni šla tega delat z namenom, da ti stika... Meni se zdi, da je pri vseh teh stvareh važen namen - če je ta dober, se ne sekiram dalje... Po moje malo pretiravaš...

Ko sem bila fejst bolana zdaj na začetku nosečnosti, mi je moja ljuba mami ves čas hotela kaj pomagat, vsak dan me je klicala (sicer se slišiva recimo 2x na mesec max), pojavila se je pri meni in mi hotela zjutraj naredit zelenjavno juho, ko bi mi najbolj pomagala, če bi mi dala mir, da bi se naspala, ker ponoči nisem nič spala... Mene je to že prav ob živce spravljalo, enkrat je prišla k meni in začela pucat po sobi... Jaz pa sem bila živčna, ker sem mela tisti dan NS in sem bila čisto prestrašena, da ne bo kaj narobe s user posted image , ker sem bila ves čas tako zelo bolana, pa visoka vročina,... In si prav nič nisem želela nekoga, da mi puca po tleh, samo mir sem hotela met... Ona je pa tako hotela pomgat... Sem ji povedala, kasneje sem ji tudi razložila, da sem bila živčna in zakaj in zdaj je vse ok...

Če bo ta sestra večkrat na obisku, se ji zahvali in povej, da naslednjič lahko kar na postelji pusti, da ti bolj veš, kaj kam dat... Če pa je ne bo več, pa jaz ne bi delala iz muhe slona... Navsezadnje tudi ne skrivaš heroina med spodnjimi hlačkami:) Ostalo smo pa vse že videleuser posted image Jaz bi bila na splošno tudi vesela, če bi mi kdo tako poplačal...

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.1.2007 11:12:24   
Laubica
uhhh kako pretiravaš -jaz bi ji bila hvaležna ker bi mi zlikala stvari in se ji lepo zahvalila(ker ti pa to ni všeč ji reči vsaj hvala samo drugič pa res ne rabiš tega delat saj si prišla na dopust ne pa likat)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.1.2007 12:03:07   
Anonimen
Ma daj no ti to malo **** nas a?user posted image

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
3.1.2007 12:39:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Jaz bi bila prav srečna če bi prišla domov in našla zlikane cunje in pospravljeno stanovanje.
Za moje pojme pretiravaš. Bodi vesela, da ti je delo prihranjeno.
Svakinja sigurno ni mislila nič slabega.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
3.1.2007 12:43:58   
Anonimen
Hvala za odg!

Saj imate prav, pretiravam, sej ko pomislim, je res ok nardila.

A bojo hormoni nehali delovat alse bo to se naprej vleklo?user posted image

Hvala in uzivajte!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
3.1.2007 12:50:48   
Anonimen
anonimna, te popolnoma razumem...sem bila v podobni situaciji...ko sem bila v prejsnji nosecnosti v bolnici, je prisla k nam domov tasca in (verjamem, da je hotla samo dobro...ali pa tudi ne) mi "preuredila" skoraj celotno stanovanje...tiste obleke, ki so ze bile zlozene v omari, je ponovno zlozila in dala na cist druge police...v kuhinji in kopalnici ni bilo cisto nic na svojem mestu...ce bi moja preljuba tascica to storila malce drugace (ne bi spreminjala "lokacije" nasih stvari), bi se verjela, da je hotela samo pomagati...ampak v tem primeru pa mislim, da je slo za uveljavljanje njene volje, moci...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
3.1.2007 12:55:48   
Sita
Uh, ko bi meni kdo pospravil! Imam polno prahu, pa cunj ... če bi imela denar, bi plačala za to, kaj šele, da mi kdo zastonj to naredi. Uh bi bila hvaležna in bi še večkrat hotela posodit svoje stanovanje. user posted image

Drugače pa - ona se je tako hotela samo zahvaliti za uslugo. Če ji prej ni bilo naročeno, naj vse pusti pri miru, ni vedela, da te bo to prizadelo. Hotela te je le osrečiti.

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.1.2007 13:00:21   
Anonimen
user posted image  Srečkanosečka mene bi na tvojem mestu razgnalo od jeze,ker pomagati je nekaj drugega kot pa prestavljati stvari in urejati po svojem okusu.Sem se spomnila,ko sem prišla enkrat domov in mi je tašča moje perilo, ki sem ga prej obesila,popravila in obesila po svoje.Sem mislila,da me bo vrglo u luft,najraje bi jo za......

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
3.1.2007 13:01:06   
srki
Jah, kaj češ. Saj veš, sto ljudi, sto čudi. Tebi je to malo čudno, ona pa to jemlje čisto tako, na izi.

Meni sicer mami, ko lika, stvari pusti na postelji.

Tako da, po mojem to lahko spregledaš.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.1.2007 13:14:50   
Pajaca
Jaz bi pa čist znorela! Pa napizdla bi jo kaj mi po omarah stika pa kaj ma za se vtikat v moje cunje, da naj jih pusti pri miru. Hvaležnost gor al pa dol, ampak kaj si eni dovoljo pa kar se neki vtikajo vame. Jaz mam rada po svoje zlikan in zložen. Enkrat mi je tašča neki oprala pa speglala, pa je blo tak da sem mogla vse šeenkrat preplahnt pa speglat. Kr neki.

Pa ja jaz to resno mislim. Če mi hoče kdo kaj pomagat naj mi ko ga prosim, ne pa kr neki na silo. Pa če se mi hoče zahvalt naj se mi na enostaven način da reče hvala ne pa da mi cunje spegla. To ni zame nobena zahvala, to je usiljevanje.

Tko da ja mela si prav da si bla jezna na sestro od tvojga. Vsaj na postli bi pustila. Kako lahko kar enmu zložiš stvari v omaro??? Saj ne veš kam kaj dat??? Jaz še mojmu kupček na postli pustim pa naj si sam zlaga, kaj jaz vem kje ma kaj.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.1.2007 13:23:49   
Anonimen
mekeke, sej sem kar pikce dobila, ko sem morala vse spet na svoje mesto postavljat...ufffff
a teb ga je pa tasca tkole zagodla...jooooj...bi jih vcasih najrajs kar izbrisu is tega planeta, a ne hehehe

(odgovor članu Pajaca)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
3.1.2007 13:33:09   
Magi*
o mater, a vas res čisto vse zmoti, al kajuser posted image  saj je res malo čudno, da je zložila v omaro, ampak njej je to očitno popolnoma nomralno. tako je nekomu normalno, da na obisku kar sam vzame kozarec in si natoči vodo npr (še preden ga uspeš sploh vprašati), jaz pa npr čakam, da mi ponudijo.

glede na to, da se to najbrž ne bo ponavljalo prav velikokrat, bi jaz bila izredno vesela, da mi je speglala celo žehto, ker sama to sovražimuser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
3.1.2007 13:40:57   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

o mater, a vas res čisto vse zmoti, al kajuser posted image  saj je res malo čudno, da je zložila v omaro, ampak njej je to očitno popolnoma nomralno.

Točno tako.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
3.1.2007 13:49:52   
muki1
Eh, punce, nimate RESNIH PROBLEMOV, potem pa imate čas se v takšne stvari spuščat. Ja pa kaaaaaaaaaaaaaaaaj potem. Saj si vedela, da bodo tujci v tvojem stanovanju, mislim, da sta se z možem strinjala,a to pa je zdaj big dil, da ti je cote dala v omaro.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 19
3.1.2007 14:49:55   
Slončica
Jst bi popizdila že takoj ko bi mi reku da bojo v mojem stanovanju.To je moj prostor, moja intima in kaj koga briga kaj mam po omarah pa kje mam vibrator spravljen.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 20
3.1.2007 15:17:28   
lenika
A  lahko prosim to svojo svakinjo malo k meni pošlješ? user posted image Tudi sama sem 8 mesecev po porodu in mi je likanje obup.

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 21
3.1.2007 17:49:16   
Angellina
Jst mam v omari polno v vibratorjev, bičev in drugih erotičnih pripomočkov...ajajaj, da bi meni v omaro zlagala in vse to našla...bi ona na tleh ležala, cote pa na njej user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 22
3.1.2007 17:56:01   
daddy
Angelinna, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ......  dobr tole ....

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 23
3.1.2007 17:59:03   
Marogica
Kako bi bila jaz srečna, če bi imel partner tako sestro.....user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 24
3.1.2007 18:06:37   
G in T
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina

Jst mam v omari polno v vibratorjev, bičev in drugih erotičnih pripomočkov...ajajaj, da bi meni v omaro zlagala in vse to našla...bi ona na tleh ležala, cote pa na njej user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja bi pač podelila, za parkrat. Pol pa te "reči" v pomivalca vržeš pa je stvar rešena.user posted image user posted image

Al se bojiš, da bi ti preveč izrabili? Ah sej pomoje se ne obrabi v stotih letih za en bukov listuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil G in T -- 3.1.2007 18:07:48 >

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?