|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prenova "škatlaste hiše"
27.6.2008 22:19:14   
Meggi
Me full mika, da bi našla kje kakšne variante prenovljene hiše iz 80-ih let. To je varianta bajte s kletjo, srednjega štuka in mansarde. Od daleč seveda dolgočasna varianta, a ni za obupat da se je ne da pofrizirat.

Jaz bi rada dogradila vhod in teraso na južni strani. Neko moderno varianto,.. Hiška stoji "sredi gozda", tako da ekstra modernistično ne bi mogla ven nardit.

A ima katera kakšen link za ideje, prenovitve,.. ? Ali poznate koga s takšno hišo ?

malo igrivosti in veliko barv nam polepša dan... pa tudi če je samo firtuh... prijetno poletje

http://taja-tekstilneustvarjalnice.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prenova "škatlaste hiše"
27.6.2008 22:56:38   
Pikec
Če se z biciklom mal po gorenski zapeleš jih vidiš cel kup....

Jih bom mal v albume nalimala.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.6.2008 22:58:58   
Meggi
Jih boš res! Hvala, hvala !!

A je katera tu ala kej arhitekta? Me grabi, da bi rada imela pred seboj ..zaenkrat v glavi sam... sliko naše spedenane hiše!

Hvala res hvala za ideje!

(odgovor članu Pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.6.2008 23:00:22   
Pikec
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi

Jih boš res! Hvala, hvala !!

A je katera tu ala kej arhitekta?

user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem se preveč matrala da nisem sam ala....user posted image

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.6.2008 23:13:23   
Meggi
Ulala, potem pa jaz kr pripravim fotke, ideje in pošljem v obdelavo!user posted image

Me velik stvari muč pri dodelavi prostorov,.. nč bat da ni dela!

1. INFO- kakšen ventilator nabavit za pralnico, je v kletnem prostoru, da se tam znebim vlage?

(odgovor članu Pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.6.2008 23:39:09   
Pikec
da se tam znebim vlage?

zamenjaj hišouser posted image

drgač pa obstajajo taki izsuševalci vlage. Dobi se jih tudi v Bog bengu pa tko drgač pa obstajajo tudi taki bl profi... mal se pozanimi.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.6.2008 22:37:08   
maja1488
glede vlage se strinjam, da je hudič. Kolegica se je pred 6 leti preselila v hišo in so imeli vlago v kleti. Zdaj jo imajo po celem stanovanju, s tem da se nabira tudi plesen, omet odstopa...

(odgovor članu Pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.6.2008 23:43:54   
Magi*
vlage se je treba najprej lotit pri prenovi. obstaja več variant. od teh razvlaževalcev oz sušilcev, do nekih elektronskih naprav, ki menda delujejo par let, da prepričajo vlago, da gre drugam (na podlagi ionov nekaj, ne me vprašat kaj). najbolj ziher pa je, da ti en strokovnjak naredi hidroizolacijo (vertikalno in horizontalno), potem šele spraskaš dol omet in gor vržeš sušilnega. no, nekaj v tem stilu. jaz bom to prepustila strokovnjaku. user posted image  poleg sanacije pa je fajn izvest dobro zračenje v kleti.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.6.2008 22:32:32   
Meggi
Pikec, hvala za fotke! Mi imamo zelo enostano varianto. Ti lahko pošljem kakšno fotko na ZS? Če bi se ti dalo, malo svetuješ?

Me pa un flet tud zanima user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.7.2008 11:43:15   
Anonimen
ravno za pikčinem domovanjem so ravnokar obnovili no še obnavljajo eno tako hišo. v nekaj ultra modernega in morm rečt da jim je zelo uspel, če zamižiom na en uč in odmislim en res neokusen detajl.

ne upam pa slikat pa prlepit sem gor..sej veš objavljanje slik pa lastnian pa pravice..ka pa vem

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?