Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prenosni dvd predvajalnik 21.6.2007 9:54:26
|
|
|
|
Nixxon
|
Podobna tema je bila odprta kak mesec ali dva nazaj, malo pobrskaj. Samo ni bilo veliko osebnih izkušenj notri.
|
|
|
|
RE: Prenosni dvd predvajalnik 21.6.2007 13:01:06
|
|
|
|
Blink1
|
Ojla Mi smo ga kupili in ga bomo v kratkem tudi preiskusili na dopustu
|
|
RE: Prenosni dvd predvajalnik 21.6.2007 23:51:10
|
|
|
|
ales*
|
Link do podobne debate sem ti hotel prilepit, pa je ne najdem. Ker še ni dosti lastnikov omenjene napravice ti svetujem, da se pred nakupom pozanimaš o: - podpori predvajanja različnih formatov (DVD, DivX, XviD...) - možnosti nadgrajevanja kodekov (za DivX...) - podpori prikazovanja podnapisov (šumniki) - zagotovljenem servisu - času delovanja pri napajanju z baterijo, čas polnjenja baterije, vrsta in kapaciteta baterije... - možnosti namestitve v avtu - kakovost slike (ločljivost, kontrast, svetilnost, vidni kot) in zvoka lp
|
|
|
|
RE: Prenosni dvd predvajalnik 22.6.2007 13:08:09
|
|
|
|
Kajč
|
hvala
|
|
|
|
RE: Prenosni dvd predvajalnik 22.6.2007 18:38:51
|
|
|
|
Kajč
|
danes sem kupila philipsov PET730 in je super. Divx delajo prav tako podnipisi. Edini problem je da ne predvaja podnapisov če je na cd več filmov. Drugače pa SUPER
|
|
|
|
RE: Prenosni dvd predvajalnik 22.6.2007 23:25:26
|
|
|
|
ales*
|
Verjetno bi podnapisi delal, če bi imeli enako ime kot filmska datoteka. Ali pa je prav v navodilih napisano, da ne prebira podnapisov v primeru, da je na mediju več filmskih datotek? lp
|
|
|
|
RE: Prenosni dvd predvajalnik 23.6.2007 0:12:52
|
|
|
|
LuLu
|
Kajč, pardon, da se bom malo vmešala v to debato... Aleš25, a mi ti lahko razložiš zakaj mi podnapisi , ki jih potegnem iz neta dol, ne prepoznajo č-ja. Ž in Š gre natipkati, č pa ne. Potem tudi č-jev ni na tem prenosnem dvd-ju, kot na računalniku. Se da to kak popravit? Pa če veš še kak se podnapisi povečajo, da bi na prenosnem bili večji in po možnosti brez plavega ozadja? Hvala za odgovor in lp
|
|
|
|
RE: Prenosni dvd predvajalnik 23.6.2007 10:33:55
|
|
|
|
ales*
|
Moje mnenje je, da DVD predvajalnik (oz. software) ne podpira nabora znakov. Tudi meni so pred kratkim prodali DVD predvajalnik (ki podpira SLO podnapise), pa se je izkazalo, da Č-jev pa le ne spravi na ekran. Svetujem ti, da med predvajanjem filma s podnapisi skočiš v menu in pregledaš možnosti nastavitev (pri PHILIPSovem predvajalniku vem, da se je dalo menjat podporo za nabor znakov), tam bi morda našla tudi možnost za povečavo podnapisov, za odstranitev modrega ozadja pa dvomim, ker je to spet posledica software-a. Malo poglej še po internetu, če obstaja kakšna posodobitev software-a. V novejših različicah se zna zgodit, da so odstranili omenjene pomanjkljivosti. lp
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.