Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prenosni DVD player za otroke... 3.7.2007 12:01:55
|
|
|
|
Blink1
|
Mi smo kupili čisto navadnega (nič okrašenega - Philips) za v avto in smo super zadovoljni. Celih 6 ur poti na morje in nazaj smo imeli mir in tišino, pa še na morju je zvečer normalno gledala risanke. Smo se pa tukaj nekaj o tem pogovarjali: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1624994 Lp Nina
|
|
RE: Prenosni DVD player za otroke... 3.7.2007 12:08:15
|
|
|
|
tinčica
|
n&n koliko pa stane pa kje si ga kupila.
|
|
RE: Prenosni DVD player za otroke... 3.7.2007 12:10:30
|
|
|
|
Mešamdrek
|
Sej navadnega ma moj v kamionu,tamalmu bi ga pa za RD kupili,takšnega otroškega.
|
|
|
|
RE: Prenosni DVD player za otroke... 3.7.2007 12:24:41
|
|
|
|
anitaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: N&N Mi smo kupili čisto navadnega (nič okrašenega - Philips) za v avto in smo super zadovoljni. Celih 6 ur poti na morje in nazaj smo imeli mir in tišino, pa še na morju je zvečer normalno gledala risanke. Smo se pa tukaj nekaj o tem pogovarjali: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1624994 Lp Nina Kje si ga pa kupila?Pa koliko si dala?
|
|
|
|
RE: Prenosni DVD player za otroke... 3.7.2007 12:45:21
|
|
|
|
Veverička
|
Tudi jaz sem letos "podlegla pritiskom" in za mulčka kupila prenosni DVD. Je pa znamke Xoro , bere vse in še več , na poti na morje je mali skoraj not padel, obnesel pa se je tudi, ko je šel Blaž spat in sva midva pogledala kak dober film. Aja, stal pa je 107 EUR (drugače je 113 EUR - ampak jaz ponavadi stegnem jezik (če je le priložnost) še za kakšen popust). Tako, da: dobra naložba Kupila pa sem ga v Rolan trgovini v MB (pri bivšem Ligroju - za Mariborčanke)
< Sporočilo je popravil Veverička -- 3.7.2007 12:46:31 >
|
|
|
|
RE: Prenosni DVD player za otroke... 3.7.2007 12:57:16
|
|
|
|
viv_
|
Mi mamo pa kar lap top sabo, pa je ...
|
|
RE: Prenosni DVD player za otroke... 3.7.2007 13:08:32
|
|
|
|
Blink1
|
Mislim, da smo ga vzeli v Merkurju ali Big Bangu. Je imel moj dragi to prek. Smo pa tegale kupili: http://www.mimovrste.com/katalog/product.php?product_id=1110029115 Preizkušeno dela ko šus, tudi ko se voziš po makadamu in raznih ulicah in cestah na hrvaških otokih (ki niso ravne ). Baterija drži kar dolgo, ampak v avtu ga imaš itak priklopljenega na vžigalnik, v sobi pa na elektriko. Lahko pa ga uporabiš tudi kot običen DVD predvajalnik in ga povežeš s televizijo. (kar meni na morju sicer ni ratalo...moram še doma probat). Aja... pa tudi druge formate podpira DivX in MP3... Super stvar
< Sporočilo je popravil N&N -- 3.7.2007 13:09:07 >
|
|
RE: Prenosni DVD player za otroke... 5.7.2007 9:41:14
|
|
|
|
pety78
|
Kam ga pa date v avtu, da lahko otrok gleda risanke?
|
RE: Prenosni DVD player za otroke... 5.7.2007 22:53:41
|
|
|
|
Sibil_
|
Tole igračkanje z dvd playerji je lahko v primeru trka za otroka smrtno nevarno.Samo v vednost. LP, Sibil RR
|
|
RE: Prenosni DVD player za otroke... 6.7.2007 7:37:32
|
|
|
|
tana-2
|
Oprostite, nočem biti nesramna. Kaj pa opazovanje okolice, pogovarjanje, prepevanje v avtomobilu? Mi gremo na potovanje po Evropi, pa otrokom ne mislimo kupiti kaj takega, ker je moja filozofija ta, da morajo opazovati, kje se vozimo, da kaj novega vidijo ipd. Sem čisto za luno?
|
|
|
|
RE: Prenosni DVD player za otroke... 6.7.2007 7:59:20
|
|
|
|
Lenny
|
Tana a se bova srečali za Luno??? Sicer ne vem, kaj bo prinesel čas, ampak tudi midva imava takšno filozofijo in prakso, da se gleda okoli, bere table in pogovarja o krajih, kjer se vozimo. Ta dolge proge pa naredimo ponoči, takrat pa se spi. Upam, da bo tako ostalo.
|
|
|
|
RE: Prenosni DVD player za otroke... 6.7.2007 8:07:51
|
|
|
|
Anonimen
|
ne vem kaki so vaši otroci ampak moja smrkla k je 3 leta stara in ena k je 1 let stara niti slučajno ne zmoreta opazovat 5 ur v kosu naravo in kje se vozimo. to tko mejhnga otroka prov za en k briga! mi sicer dvdja nimamo, pa pojemo pa se pogovarjamo, poslušamo cdje z otroškimi pesmimi, pa knjigice gledata predvsem gremo pa čimbolj zgodej od doma, da še kej pospita v avtu, ampak je še vedno ponavadi kar dosti tuljenja v avtu ko gremo na morje. mogoče za skrajšanje kake urice nekoč nabavim tudi dvd. tako mali otrok pač ne razume zakaj se more tok časa vozit, vse ga boli v zicu ko more pri miru sedet sej še mene pa se non stop presedam. ustavljanje pri nas ne pomaga..na konc tut v avto komi spravš naveličanga otroka. tko da. ja dvd je ok rešitev za skrajšanje kake urice
|
|
|
|
RE: Prenosni DVD player za otroke... 6.7.2007 8:43:09
|
|
|
|
pety78
|
Ja, pa saj nam bi prišel prav tudi zato, ker gremo s šotorom za 14 dni in bomo pač skoz na istem mestu. Pa v primeru slabega vremene, pa kaka risanka, da se lahko mami in ati mal spočijeva, ne pa non stop laufava za mulčkom. Pa še midva si lahko kak film ogledava. Oziroma mi, ker nas bo več. Naš se pa tudi ne vozi rad v avtu, skoz govori dol, dol, dol, pa hoče pase odpirat, ....Bog ne daj, da v kako gužvo pademo in se nam ure vožnje podaljšajo. Drugače pa tudi jaz nisem zagovornica risank in pogostega gledanja televizije, ampak občasno pa paše. Sploh sem pa opazila, da se je naš mali res velik naučil iz Nodija, ker je gledal risanko in ponavljal besede.
|
RE: Prenosni DVD player za otroke... 6.7.2007 9:24:09
|
|
|
|
tana-2
|
Ja, saj pravim, vsak po svoje. Jaz vem, da sem za starejšega sina popolnoma grozna mama, ker nima play stationa, ker ne dovolim, da kar naprej štrca po mobitelu. Gledam ga že, ko si da mp3 v ušesa, je popolnoma v transu . Tudi mi campiramo po 14 dni ali na morju ali po Evropi in takrat pač izkoristimo čas, ki ga med letom primanjkuje in veliko pojemo, beremo, se igramo, barvamo, pogovarjamo, poslušamo glasbo, opazujemo okolico.. In zanimivo, da se oba otroka tega blazno veselita. Res, da se ne spočijeva tako kot sva se, ko sva bila še sama, je pa drugo veselje. No, mi pač tako, ne mislim, da je to edino pravilno, za nas pač je.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?