|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prenosna posteljica in banjica iz e-paketa - ...
28.5.2009 9:49:21   
Belika
Pozdravljene,

zanima me kake so vaše izkušnje s prenosno posteljico Chicco iz e-paketa. Ali je dovolj trdna podlaga? Ali lahko otroček stoji v njej ko je večji, ali se kar udira.
Brala sem že, da so te posteljice (nasplošno) zelo različnih kakovosti in uporabnosti. Me pa zanima saj je v e-paketu cena 59€ v Avstriji pa je ista okoli 80€.

Zanima me tudi za banjico. Nikjer ne najdem velikosti. Ali je dovolj velika tudi potem, ko dojenček malo zraste, ali ima ravno dno in ali je brez zamaška za odtekanje vode.

Za odgovore se vam lepo zahvaljujem, ter prosim če pohititeuser posted image , jutri moram namreč povedati ali sva se odločila za denar ali za paket...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prenosna posteljica in banjica iz e-paket...
28.5.2009 11:04:58   
manna
Sem naročila oboje - prenosno posteljico in banjico. Prenosna posteljica je lahko uporabljena tudi kot stajica, je ful trdna (še preveč - saj se težko zloži oziroma moraš res prebrat navodila). Se nič ne udira. Zraven dobiš tudi blazino za na dno, da leži na njej. Pa zraven dobiš še majhen nahrbtniček v obliki rožice. Je čist taprava za na kakšna potovanja, na morje, ali pa za v dnevno sobo kot dnevna postelja oz. kasneje prostor za igranje...

Banjica je velika cca. 50x100 cm (zgornji rob) ampak je zelo lijakasto oblikovana - dno je v resnici precej manjše. Tam kjer ima otroček hrbet, je zelo postrani, tako nekam ergonomična je, ni kot navaden škaf.   Zamaška za vodo nima. Dobiš pa zraven trdno kovinsko stojalo, na katerega to banjico namestiš. Sem mislila, da bo stojalo brezveze, ampak mi je prav kul.

Mimogrede, če se odločiš za paket, lahko pišeš podjetju Recinko, ki te pakete dostavlja, in si izbereš barve banjice, previjalne mizice, avto lupinice in vsega ostalega... Poglej na njihovo spletno stran recinko.si

Sem bila izčrpna kajne?

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.5.2009 11:19:43   
Anonimen
Jaz sem tut naročila to prenosno posteljico in je super. Za spanje smo sicer dokupili zložljiv jogi, ker je priložena blazina nekam tanka in trda. Pa na začetku smo mislili, da je polomljena, saj je nikakor nismo mogli sestaviti ... potem so nam pa prijatelji, ki jo imajo tudi svetovali, da z njo ne smeš bit preveč nežen, in da potem sčasoma postane mehkejša ... tak da na splošno sem kar zadovoljna z njo ...

(odgovor članu manna)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
28.5.2009 11:24:08   
Belika
Super steuser posted image .

Ravno gledam v BC imajo Hauckovo v akciji iz 63 na 34 €, pa če ima kdo takšno se tudi priporočam za oceno ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.5.2009 11:47:16   
piko12
Jaz imam hauckovo dream and play na morju že drugo leto in je čist fajn. Imam pa še zložljiv jogi, ker sva bila lani 2 meseca tam in je pač boljše kot samo tista kao mehka podlaga.

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.5.2009 15:09:49   
*Mojca*
Mi tud imamo Hauckovo prenosno postlco in je super. Kot postelca ali kot stajca (čeprav naš ne mara bit not). Je fajn stabilna in res super.

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu piko12)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?