|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prenosna posteljica
13.6.2005 10:59:45   
mala Zala
Zanima me, kako se obnese prenosna posteljica v funkciji stajice pri precej živahnem otroku?

Koliko je vzdržljiva? Gre za Hauckovo posteljico, ki je v akciji v Arielu. Za k staršem bi rada kupila nekaj, da lahko mirne duše da mami otroka notri in kaj postori.

Ali je bolje nabaviti stajico, kot jo imamo doma?

Hvala in lp!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prenosna posteljica
13.6.2005 11:11:35   
Tinna
Mi smo tudi kupili Hauckovo posteljico (ne vem pa če je ista kot je v akciji v Arielu), ki jo rabimo pri babici za stajico in za posteljco. Doma imamo pa navadno stajico. Se pa Luka več časa zamoti v "posteljci" kot pa v stajici doma. Skratka nam dobro služi.:bravo::bravo:

LP:sloncek::sloncek:

(odgovor članu mala Zala)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prenosna posteljica
13.6.2005 11:25:58   
Anonimen
mala Zala, koliko pa je cena, zdaj, ko je v akciji??:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prenosna posteljica
13.6.2005 11:29:02   
Anonimen
Cena je 12.990.

Pri nas imamo že dve taki Hauckovi postelji, ker se tako zelo obneseta. Najbrž tudi namesto stajice, nisem probala, ker smo mi stajico pri pol leta itak že ukinili. Je zelo kompaktna, stabilna in predvsem ima ravno dno.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Prenosna posteljica
13.6.2005 11:49:57   
jennifer
bla bla bla, To sem samo probala če se bo upisalo. Ravno kar sem se skonektala na RR in sem bila avtomatično prijavljena kot jennifer. Kako je to mogoče??

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Prenosna posteljica
13.6.2005 11:51:08   
jennifer
Ej to nisem jaz. Čeprav res zelo podobno izgledam .ampak jaz sem jaz99

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Prenosna posteljica
13.6.2005 11:52:08   
Anonimen
A imaš probleme z dvojno osebnostjo jennifer/jaz99? :)- Mogoče rabiš prenosno posteljico?

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Prenosna posteljica
13.6.2005 12:23:50   
Lenny
Pri nas je v rabi že od septembra 2003. Preživela vsa potepanja in dopuste, pa delo pri babici tudi. Čisto brez problema je bila uporabljena za spanje in za stajico.
Lp

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Prenosna posteljica
13.6.2005 14:35:18   
mala Zala
Cena je (mislim da, ne me za besedo držat) 12.990 znižana s 17.990.

Če te pa točno zanima, lahko pa doma preverim.

Hvala za vaše odg, lp!

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Prenosna posteljica
13.6.2005 21:31:50   
Anonimen
Ne, saj je OK, samo okvirno me je zanimala. Hvala.;)

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?