Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Prenosna klima - prosim za vaše izkušnje! 31.7.2005 16:58:27
|
|
|
|
kofetek2010
|
mi smo imeli eno samo fixno klimo za skoraj 80m2 in je bila čisto dovolj, zapreš okna, odpreš vsa vrata in pustiš, da se ti prelufta in prehladi v vse prostore :) torej je ena čisto dovolj 8) v prejšnji službi sem imela tudi v pisarni svojo klimo, a je sploh nisem potrebovala, saj je bilo dovolj, če sta bili v sosednjih dveh pisarnah vklopljeni in se je prezračilo in ohladilo do mene :)
|
|
|
|
Prenosna klima - prosim za vaše izkušnje! 31.7.2005 16:59:33
|
|
|
|
k1
|
morate imet najdražjo :zmeden2::zmeden2:? mi smo jo kupili lani v šparu za 50 jurjev (sicer je vgradna), pa verjetno hladi isto, kot druga za 200 jurjev. poleg tega pride vgradnja dodatnih 50 jurčkov, pa smo jo sami montirali. hladi nam pa skoraj vse prostore. pa saj imajo tam tudi prenosne. mogoče ti bo katera znala povedat, koliko je z boshevo hladneje kot z našo za 50.000. pa ima isto timer in stopnje in kaj vem kake funkcije še vse. no, mi nismo komplicirali, hladimo pa se vseeno. lp :rozica:
|
|
|
|
Prenosna klima - prosim za vaše izkušnje! 31.7.2005 17:01:35
|
|
|
|
Mariposa
|
Tako kot je rekla Jana73. Vzamite eno močnejšo in odprite vsa vrata. Je preverjeno dovolj. Prenosno pa vsi odsvetujejo in če je nimaš z zbiralcem kondenza moraš ravno tako v vsakem prostoru razbijat za zunanje enote.
|
|
|
|
Prenosna klima - prosim za vaše izkušnje! 31.7.2005 17:12:32
|
|
|
|
baguSka
|
se strinjam z mariposo in jano. res da se ostali prostori ne bojo tok ohladili, hladnejši bojo pa vseeno ;) midva mava tud eno samo brez dodatnih enot za 96 m2 in preživiva brez problema ;) pa za njo nisva dala 400 tisoč ;)
|
|
|
|
Prenosna klima - prosim za vaše izkušnje! 31.7.2005 17:35:59
|
|
|
|
rija
|
prenosna je eno velko s....! je bolj brnela kot hladila, pa smo jo zamenjali za fiksno. Sploh pa za trosobno stanovanje ne rabiš dveh enot. Eno pametno namontirajte,pa bo dovolj. Nekje na hodniku, pa vrata odpri. Mi bomo imeli dve enoti na 190 m2 pa nam bo dovolj. Spalnic itak ne hladiš direktno, pa tudi 20 stopinj razlike ni priporočljivo imeti!
|
|
|
|
Prenosna klima - prosim za vaše izkušnje! 31.7.2005 20:43:46
|
|
|
|
Maja02
|
mi imamo prenosno klimo pa ti povem da je vse skupaj eno vlko sranje tko kot je rekla rija, boli ko sam hudič pol čivka k je polna vode, shladi pa slabo, če bi blo po moje je že ne bi več imeli. koštala je 60 jurjev pol je pa en kolega reku da bi za tak dnar dobili tudi fiksno.:grrr:
|
|
|
|
Prenosna klima - prosim za vaše izkušnje! 31.7.2005 21:49:57
|
|
|
|
Sofi
|
Samo prenosne klime ne kupujte - vstran vržen denar! LP
|
|
|
|
Prenosna klima - prosim za vaše izkušnje! 31.7.2005 22:35:04
|
|
|
|
Marogica
|
Kolikor sem prebrala o prenosni klimi, ti moram povedat, da ne zažele praav dosti. Kot prvo mora biti eno okno odprto, skozi katero je napeljana cev, za "izlivanje" vode. Torej hladiš pri odprtem oknu in spuščaš topli zrak noter, kar pomeni, da prenosna nikoli ne more niti približno tako ohladiti kot vgradna. Druga stvar je, da ta enota, ki je pri vgradnih namonitrana zunaj, je v prostoru in ko motorček dela, se seveda greje. Tako imaš "dvojno" gretje in samo delno hlajenje.Cene prenosnih se gibljejo že od 59.000Sit dalje, vgradnih pa od 130-140 tisoč dalje. Kot so povedale ostale, uporabljamo tudi mi samo 1 vgradno klimo, ki zadošča za celotno zgornje nadstropje, ki meri ca 100m2. Ne vem, od kod imaš te visoke številke (in cen in število enot?????)
|
|
|
|
Prenosna klima - prosim za vaše izkušnje! 31.7.2005 22:50:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi imamo eno enoto, z vgradnjo je stala 100.000 SIT. Ohladi dnevno sobo in malo tudi otroško. Tam sicer ni prav hladno, ampak se da normalno spati.
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......