Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klarita še vedno mislim, da jaz za njega najbolje poskrbim, čeprav partnerju zaupam 100 % Koliko procentna pa si potem ti? Šalo na stran, se boš morala fejst v roke vzet, drugače bo tole še štala mala. Se boš morala obladat, da možu ne boš očitala "napak", ki jih po tvoje delal. Ker saj veš, ti vseeno znaš najbolje poskrbet za otroka ... Jaz poznam dve punci, ki sta predhodno šli v službo in je imel potem partner porodniško. Pri prvi ni bilo nobenega problema, v tej familiji je že prej nosil hlače on in mu je ona rade volje prepuščala v bistvu vse stvari. Sta odlično na ta način funkcionirala in funkcionirata še sedaj. Pri drugi pa ... po parih dneh službe je bila ful besna, ker "ji ga je že prehladil" in seveda je potem morala ona iti z otrokom (seveda med službenim časom, da smo jo vsi čakali) k zdravniku, ker, saj veš, vendarle ona za otroka najbolje poskrbi ... Za službo nima nič kaj pretirano časa, se mi zdi, da je ful obremenjena, ker zdaj seveda skuša delati in v službi in doma imeti vse pod kontrolo. Koliko časa bo zdržala, ne vem, ampak možno je, da bo prej obupal on. O.K., saj ni nujno, lahko, da se bo vse poštimalo, ampak nekako se mi zdi, da poznam to našo materinsko "overprotekšon", ker, saj veš, nihče ne zna tako poskrbeti za našega otroka, kot me ... Tako da resnično mislim, da se bošp morala imeti fest pod kontrolo, da bo tole štimalo.
|