Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prenos izvidov na drugo kliniko? 4.5.2011 19:20:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Oni pošljejo na kliniko. tebi ne dajo
|
|
|
|
RE: Prenos izvidov na drugo kliniko? 5.5.2011 7:18:40
|
|
|
|
športnica
|
aha. OK. hvala
|
|
|
|
RE: Prenos izvidov na drugo kliniko? 5.5.2011 9:45:22
|
|
|
|
beba75
|
športnica dobro premisli glede menjave klinike. Saj se me še spomniš, a ne!?, no in sedaj imam jaz tudi že 4ivf-icsi ( nazadnje so delali oboje), pa zaenkrat še ne razmišljam o menjavi klinike. V kolikor je meni znano so v Mb res najboljši strokovnjaki, pa prijaznost je tudi na vrhu. Počutiš se kot človek, kar po besedah kar nekaj pacientk( ki jih osebno zelo dobro poznam) tega ne bi mogla reci. Celo zatrdile so da v Lj nikoli več. Jaz osebno bi -če bi o tem razmišljala- bi se odločila za postojno oz. dr. Reš, je human in človeški pa se da z njim čisto lepo vse pogovorit. Je pa realist in pač vse direktno pove. Jaz sem bila na začetku te moje "kariere" ko sem začela po bolnici hoditi pri njemu in mi je bil zelo všeč. Nadeljevala pa nisem tam zaradi daljave in pa tudi ker sem za mb slišala samo pozitivne stvari. No odločitev je tako samo tvoja-vajina, samo resnično ti želim da bi se prav odločila! Pa brez zamere nisem s tem postom nič slabega mislila, samo sem povedala svoje mnenje in mišlenje. Nisem ti želela "solit pameti", da ne bo pomote. Srečno kjerkoli že boš, in naj se nam uresniči ta največja želja da bi postale mamice!!!
|
|
|
|
RE: Prenos izvidov na drugo kliniko? 6.5.2011 9:10:35
|
|
|
|
koala
|
Jaz nisem imela nobenih problemov pri prenosu papirjev iz MB v LJ, je pa res da sva se za LJ odločila še pred prvimpostopkom. Se pa nebi strinjala da so v LJ neprijazni, nestrokovni ali kaj drugega. Jaz sem imela vedno dobro izkušnjo in tudi vsakič ko se gremo pokazat (en krat letno, pa kakšno slikico nesemo) so vsi vedno zelo prijazni. Jaz sem se v LJ dobro počutila.
|
|
RE: Prenos izvidov na drugo kliniko? 6.5.2011 11:39:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Še jaz bi en komentar postavila, v Lj so zelo prijazni, ampak niso taki strokovnjaki kot v Mb! Športnica če želiš menjat center, te podpiram saj menjava centra včasih res pomaga:-)Meni je:-D Srečno tebi in vsem!!!!
|
|
|
|
RE: Prenos izvidov na drugo kliniko? 6.5.2011 17:43:20
|
|
|
|
športnica
|
punce hvala. verjamem da ima vsaka svoje izkušnje. tudi jaz sem imel dve operaciji v LJ in so bile sestre in zdravniki super. no midva sva se odločila, da je prav da malo zamenjava in greva v MB. Trikrat v MB in sedaj dava priložnost LJ za naslednje tri postopke vsem vam želim srečno.
|
|
|
|
RE: Prenos izvidov na drugo kliniko? 6.5.2011 19:39:55
|
|
|
|
beba75
|
športnica podpiram te pri tvoji odločitvi, mogoče je pa le tako boljše. Želim ti srečo in da se ti najlepše izide!!!!
|
|
|
|
RE: Prenos izvidov na drugo kliniko? 7.5.2011 10:11:55
|
|
|
|
športnica
|
beba hvala. tudi tebi vse lepo. vidim da ste spet v akciji. držim pesti. aja, pa seveda da se te spomnim lepo pozdravi miklarom, ko jo kaj vidiš. uživajte in se še kje ulovimo
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?