|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prenos izvidov na drugo kliniko?
4.5.2011 19:18:07   
športnica
upam da bom tule dobila kakšen hiter odgovor.

sva iz Ljublajne. za sabo imava tri neuspele postopke ICSI v MB. Ker grem ta teden v MB bi rada uredila dve muhi na en mah in povprašala če mi dajo vse izvide in celo dokumentacijo kakšni so bili postopki, kakšna zdravila sem jemala, kako so se razvijali zarodki itd. kaj veste kako je s tem? ti te zadeve dajo, če presedlaš na drugo kliniko ali vse obdržijo zase? Na koga se obrnem? na sestre? Moraš kaj podpisati?

Sicer so v MB super, vendar sva rekla da morava poizkusiti še drugje in greva v LJ.

hvala za kakršnokoli info.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prenos izvidov na drugo kliniko?
4.5.2011 19:20:53   
Anonimen
Oni pošljejo na kliniko. tebi ne dajo

(odgovor članu športnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.5.2011 7:18:40   
športnica
aha. OK. hvala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.5.2011 9:45:22   
beba75
športnica  dobro premisli glede menjave klinike. Saj se me še spomniš, a ne!?, no in sedaj imam jaz tudi že 4ivf-icsi ( nazadnje so delali oboje), pa zaenkrat še ne razmišljam o menjavi klinike. V kolikor je meni znano so v Mb res najboljši strokovnjaki, pa prijaznost je tudi na vrhu. Počutiš se kot človek, kar po besedah kar nekaj pacientk( ki jih osebno zelo dobro poznam) tega ne bi mogla reci. Celo zatrdile so da v Lj nikoli več.
Jaz osebno bi -če bi o tem razmišljala- bi se odločila za postojno oz. dr. Reš, je human in človeški pa se da z njim čisto lepo vse pogovorit. Je pa realist in pač vse direktno pove. Jaz sem bila na začetku te moje "kariere" ko sem začela po bolnici hoditi pri njemu in mi je bil zelo všeč. Nadeljevala pa nisem tam zaradi daljave in pa tudi ker sem za mb slišala samo pozitivne stvari.

No odločitev je tako samo tvoja-vajina, samo resnično ti želim da bi se prav odločila!
Pa brez zamere nisem s tem postom nič slabega mislila, samo sem povedala svoje mnenje in mišlenje. Nisem ti želela "solit pameti", da ne bo pomote.

Srečno kjerkoli že boš, in naj se nam uresniči ta največja želja da bi postale mamice!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4
6.5.2011 9:10:35   
koala
Jaz nisem imela nobenih problemov pri prenosu papirjev iz MB v LJ, je pa res da sva se za LJ odločila še pred prvimpostopkom.
Se pa nebi strinjala da so v LJ neprijazni, nestrokovni ali kaj drugega. Jaz sem imela vedno dobro izkušnjo in tudi vsakič ko se gremo pokazat (en krat letno, pa kakšno slikico nesemo) so vsi vedno zelo prijazni. Jaz sem se v LJ dobro počutila.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.5.2011 11:39:34   
Anonimen
Še jaz bi en komentar postavila, v Lj so zelo prijazni, ampak niso taki strokovnjaki kot v Mb!
Športnica če želiš menjat center, te podpiram saj menjava centra včasih res pomaga:-)Meni je:-D
Srečno tebi in vsem!!!!

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
6.5.2011 17:43:20   
športnica
punce hvala. verjamem da ima vsaka svoje izkušnje. tudi jaz sem imel dve operaciji v LJ in so bile sestre in zdravniki super. no midva sva se odločila, da je prav da malo zamenjava in greva v MB. Trikrat v MB in sedaj dava priložnost LJ za naslednje tri postopke user posted image vsem vam želim srečno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.5.2011 19:39:55   
beba75
športnica podpiram te pri tvoji odločitvi, mogoče je pa le tako boljše. Želim ti srečo in da se ti najlepše izide!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 8
7.5.2011 10:11:55   
športnica
beba hvala. tudi tebi vse lepo. vidim da ste spet v akciji. držim pesti. aja, pa seveda da se te spomnim user posted image user posted image user posted image lepo pozdravi miklarom, ko jo kaj vidiš. uživajte in se še kje ulovimo

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.5.2011 13:09:35   
beba75
Hvala za pozdrave. Sem jih prenesla miklarom, sva se ravno te dni videli. Lepo bodi ,dobro se zmeni in se vidimo ko bo pač tako naneslo!!

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?