|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prenehanje s kontracepcijo
2.10.2008 22:15:15   
Anonimen
Imam eno vprašanje oz. iščem mnenja!

Jemljem kontracepcijo drug mesec, pojedla sem polovoco tabletk, a sma se z mojim odločila za otroka. Jaz pa nestrpna kot sem bi rada kar sredi ciklusa nehala z jemanjem tabletk. Kaj naj pojem tabletke do konca, al naj z njimi kar prenehamuser posted image  Hvla za vaša mnenja.

LP
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prenehanje s kontracepcijo
2.10.2008 22:19:07   
loveforever
moje mnenje je takšno če jih jemlješ samo 2 meseca in da sedaj prekineš je edino kar lahko da si en čas neboš mogla uravnati ciklusa menstruacije in tako neboš mogla vedeti kdaj imaš plodne dneve. jaz sem prenehala na sredini ker sem imela gripo in sem vse zbruhala in mi je bilo nesmiselno pojesti še tistih 10 tabletk ker je itak šlo vse iz mene. tako da po mojem lahko kamot prenehaš in se odločiš za otroka. bi se pa mogoče malo posvetovala z ginekologinjo. ampak glede na to da je to majhna doba mislim da nebi smelo biti problemov!!

pa veliko sreče!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.10.2008 7:49:12   
sakuL
če si želis otroka jih mors nehat jest...pa baje je vsaj kak mesec dobro počakati,...user posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.10.2008 9:21:20   
Ylenia
ja najprej bos dobila menstro verjetno prej, ce bos nehala jemat tabletke. potem pa najbolje da pocakas na prvo "naravno" menstro in takrat zacnes user posted image  zares za bebico! bo verjetno najboljs! 

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.10.2008 9:45:05   
Anonimen
Eno vprašanje a je možno da ženska zanosi 10 dni potem ko je prenehala za vedno s kontracepcijskimi tabletkami user posted image

(odgovor članu Ylenia)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
3.10.2008 9:51:01   
LunaLuna
Posvetuj se s svojo G. Sej po moje ti lahko kar po telefonu svetuje. Tako bo najbolje. Me smo lahko tu še tok pametne, sam tvoja G ti bo pa najbolj vedla povedat. Kar pokliči jo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.10.2008 10:02:21   
Naja30
Seveda moraš tabletke do konca pojest! Če boš prej nehala, boš prej dobila M in se ti lahko cikel zameša. Kar lepo do konca jih pojej in potem počasi naprej. Mogoče si še premislita do konca meseca.

(odgovor članu LunaLuna)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.10.2008 10:16:43   
dreamhorse
Kar pojej jih do konca. Boš imela vsak cikel normalen. Potem pa veselo na delo

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.10.2008 10:57:52   
ninca19
jaz ne vidim razloga, zakaj bi jih mogla pojest do konca. cikel se tako ali tako mora uravnat, pa če ješ tabletke do konca ali ne. menstruacija bo pač prej prišla, potem pa bo pomoje spet vse po starem. če jih ješ sam dva mesca pa tako ali tako ne bi smelo bit problemov.

Nina

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.10.2008 11:01:27   
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Eno vprašanje a je možno da ženska zanosi 10 dni potem ko je prenehala za vedno s kontracepcijskimi tabletkami user posted image

Če je še kaj seksala vmes, pa če je res za vedno, potem možno.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.10.2008 11:20:17   
kajajaka
Ej, a pred mesecem in pol si tako NISI želela otroka, da si s tabletkami začela, sedaj bi pa kar sredi ciklusa nehala, da bi čimprej zanosila? Kaj pa če čez mesec in pol ponovno ugotoviš, da NE BI imela otroka??? user posted image user posted image user posted image

Malo premisli, meni se ne zdi to odločitev na mah...

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.10.2008 22:44:30   
pupi
Hvala za odgovore!

Tiste, ko ste mnenja, da sem se odločla za otroka kar tako in češ, da si bom premislila glede otroka.... vam povem, da sem žačela z tbl, ker sem misila, da bom dobila službo, ker pa je nisem in ker je prišlo vmeš tisoč drugih stvari sma se pa pač pogovarjala, da bi še imela otroka. Vedno sem si želela, še otrok, ampak pač nisem vedla kdaj. No pa saj sploh ne vem zakaj se opravičuje, tak pač je in se pač ni treba v to spuščat, zakaj hočem kar ne en krat. Vprašanje se je glasilo čist drugače in ne ali imet otroka al ne.

Res babike hvala za odgovore, bom pa verjetno res pojedla te tbl do konca, da bo vse OK in čez mesec dni v napad, kdo pa pravi, da bo takoj user posted image

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.10.2008 22:45:24   
pupi
Ups, sem pozabla ostat anonimna user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

LN

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.10.2008 9:54:38   
Ancy
Tabletke je najbolje pojesti do konca, itak te nič ne stane še 10 tabletk pojest.

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.10.2008 23:31:41   
sasa84
Tudi jaz mislim, da je bolje pojest tabletke do konca. Predvsem zato, da bo ostala menstruacija urejena. Če ne jo boš zdaj dobila v kratkem, potem pa boh ve. Raje pojej do konca, potem pa počakaj na menstro, ko je bo pa konec pa veselo na delouser posted image  In upam, da vama bo čimprej uspelo! Poročaj nam, saj veš, da smo firbčne, če se oglasimo ali pa ne. Pa veliko sreče in s službo in z dojenčkom in nasploh!

Pa pa
*S*

(odgovor članu Ancy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Nogomet.
пеперутка16

Za koga navijate na EURO 2024?

Slovenija. (73%)

Srbija. (0%)

Italija. (0%)

Španija. (0%)

Gruzija. (18%)

Nemčija. (9%)

Število vseh glasov: 11

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!