Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prenehanje s kontracepcijo 2.10.2008 22:19:07
|
|
|
|
loveforever
|
moje mnenje je takšno če jih jemlješ samo 2 meseca in da sedaj prekineš je edino kar lahko da si en čas neboš mogla uravnati ciklusa menstruacije in tako neboš mogla vedeti kdaj imaš plodne dneve. jaz sem prenehala na sredini ker sem imela gripo in sem vse zbruhala in mi je bilo nesmiselno pojesti še tistih 10 tabletk ker je itak šlo vse iz mene. tako da po mojem lahko kamot prenehaš in se odločiš za otroka. bi se pa mogoče malo posvetovala z ginekologinjo. ampak glede na to da je to majhna doba mislim da nebi smelo biti problemov!! pa veliko sreče!!
|
|
|
|
RE: Prenehanje s kontracepcijo 3.10.2008 7:49:12
|
|
|
|
sakuL
|
če si želis otroka jih mors nehat jest...pa baje je vsaj kak mesec dobro počakati,...
|
|
RE: Prenehanje s kontracepcijo 3.10.2008 9:21:20
|
|
|
|
Ylenia
|
ja najprej bos dobila menstro verjetno prej, ce bos nehala jemat tabletke. potem pa najbolje da pocakas na prvo "naravno" menstro in takrat zacnes zares za bebico! bo verjetno najboljs!
|
|
|
|
RE: Prenehanje s kontracepcijo 3.10.2008 9:45:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Eno vprašanje a je možno da ženska zanosi 10 dni potem ko je prenehala za vedno s kontracepcijskimi tabletkami
|
|
|
|
RE: Prenehanje s kontracepcijo 3.10.2008 9:51:01
|
|
|
|
LunaLuna
|
Posvetuj se s svojo G. Sej po moje ti lahko kar po telefonu svetuje. Tako bo najbolje. Me smo lahko tu še tok pametne, sam tvoja G ti bo pa najbolj vedla povedat. Kar pokliči jo!
|
|
|
|
RE: Prenehanje s kontracepcijo 3.10.2008 10:02:21
|
|
|
|
Naja30
|
Seveda moraš tabletke do konca pojest! Če boš prej nehala, boš prej dobila M in se ti lahko cikel zameša. Kar lepo do konca jih pojej in potem počasi naprej. Mogoče si še premislita do konca meseca.
|
|
|
|
RE: Prenehanje s kontracepcijo 3.10.2008 10:16:43
|
|
|
|
dreamhorse
|
Kar pojej jih do konca. Boš imela vsak cikel normalen. Potem pa veselo na delo
|
|
|
|
RE: Prenehanje s kontracepcijo 3.10.2008 10:57:52
|
|
|
|
ninca19
|
jaz ne vidim razloga, zakaj bi jih mogla pojest do konca. cikel se tako ali tako mora uravnat, pa če ješ tabletke do konca ali ne. menstruacija bo pač prej prišla, potem pa bo pomoje spet vse po starem. če jih ješ sam dva mesca pa tako ali tako ne bi smelo bit problemov.
|
|
RE: Prenehanje s kontracepcijo 3.10.2008 11:01:27
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Eno vprašanje a je možno da ženska zanosi 10 dni potem ko je prenehala za vedno s kontracepcijskimi tabletkami Če je še kaj seksala vmes, pa če je res za vedno, potem možno.
|
|
RE: Prenehanje s kontracepcijo 3.10.2008 11:20:17
|
|
|
|
kajajaka
|
Ej, a pred mesecem in pol si tako NISI želela otroka, da si s tabletkami začela, sedaj bi pa kar sredi ciklusa nehala, da bi čimprej zanosila? Kaj pa če čez mesec in pol ponovno ugotoviš, da NE BI imela otroka??? Malo premisli, meni se ne zdi to odločitev na mah...
|
|
|
|
RE: Prenehanje s kontracepcijo 3.10.2008 22:44:30
|
|
|
|
pupi
|
Hvala za odgovore! Tiste, ko ste mnenja, da sem se odločla za otroka kar tako in češ, da si bom premislila glede otroka.... vam povem, da sem žačela z tbl, ker sem misila, da bom dobila službo, ker pa je nisem in ker je prišlo vmeš tisoč drugih stvari sma se pa pač pogovarjala, da bi še imela otroka. Vedno sem si želela, še otrok, ampak pač nisem vedla kdaj. No pa saj sploh ne vem zakaj se opravičuje, tak pač je in se pač ni treba v to spuščat, zakaj hočem kar ne en krat. Vprašanje se je glasilo čist drugače in ne ali imet otroka al ne. Res babike hvala za odgovore, bom pa verjetno res pojedla te tbl do konca, da bo vse OK in čez mesec dni v napad, kdo pa pravi, da bo takoj
|
|
|
|
RE: Prenehanje s kontracepcijo 3.10.2008 22:45:24
|
|
|
|
pupi
|
Ups, sem pozabla ostat anonimna !!! LN
|
|
|
|
RE: Prenehanje s kontracepcijo 4.10.2008 9:54:38
|
|
|
|
Ancy
|
Tabletke je najbolje pojesti do konca, itak te nič ne stane še 10 tabletk pojest.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Nogomet.пеперутка16Za koga navijate na EURO 2024?Slovenija. (
73%)
Srbija. (
0%)
Italija. (
0%)
Španija. (
0%)
Gruzija. (
18%)
Nemčija. (
9%)
Število vseh glasov: 11Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!