Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prenehanje pogodbe za DČ-kako 23.1.2008 8:44:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Prekineš lahko kadar želiš, vendar če jih daš na zavod, potem plačuješ ves čas za njih do konca pogodbe. Njim je čisto vseeno. Plačo v vsakem primeru dobijo. Razen, če jih odpustiš zaradi krivdnih razlogov. Upam, da ne bo tega.
|
|
|
|
RE: Prenehanje pogodbe za DČ-kako 23.1.2008 8:56:50
|
|
|
|
aluš
|
NE, nikakor iz krivdnih razlogov. Pogodbe smo jim konec leta podalšali, ker nam je naš naročnik napovedal (ustno), da bo v prvi polovici tega leta veliko dela zanj. Sedaj pa ni tako, ampak ni dela skoraj nič, kar pomeni tudi priliva denarja. Delavke imajo v pogodbah o zaposlitvi za DČ napisano, da se sklepajo zaradi povečanega obsega dela. V ZDR pa sem v 77. členu prebrala, da pogodba za DČ lahko preneha veljati s prenehanjem razloga, zaradi katerega je bila sklenjena. Pa ne vem, če to pomeni, da se pogodbe lahko prekine pred iztek obdobja. Anonimen, kako to misliš, zakaj naj bi jih mi plačevali, čeprav so na zavodu???
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?