Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Prenehanje jemanje progesterona in uplahnele ... 7.4.2014 8:11:42
|
|
|
|
cuddy
|
Pozdravljene. Po IVF postopku je bil test pozitiven, na prvem UZ se je videl utrip. Tisti dan sem tudi prenehala z jemanjem Estime, ker mi jih je zmanjkalo, novih niso predpisali. Nekako po enem tednu po koncu jemanja, pa so mi prsi začele plahneti. Prej zelo trde in napete, boleče, sedaj rahlo povečane z manjšimi zatrdlinami. Se je to tudi že zgodilo kateri, da so ji po koncu jemanja progesterona prsi upadle? Mene namreč skrbi, da se je nosečnost končala. V septembru sem že imela SS, pa se bojim, da se bo zgodba ponovila. Hvala, C
|
|
|
|
RE: Prenehanje jemanje progesterona in uplahn... 7.4.2014 10:19:54
|
|
|
|
jona klara
|
meni so oplahnile še pred nehanjem jemanja progesterona takrat sem bila noseča, tako, da če si že imela uz mislim, da ni straha, jaz sicer celo nosečnost nisem imela nekaj napihnjenih jošk, tako, da to ni glavni znak- vse bo okej-srečno nosečnost
|
|
RE: Prenehanje jemanje progesterona in uplahn... 7.4.2014 11:32:42
|
|
|
|
cuddy
|
Ja, hvala. Sicer UZ v 5. tednu še ne pomeni, da bo vse ok .... Take prsi (kot sem jih imela do 5.-6. tedna v tej nosečnosti) sem imela v prvi nosečnosti v 5.-6. mesecu, vsaj kolikor se spomnim. Ker me je tako bolelo, da tudi spati nisem mogla na trebuhu, kaj šele da sem se z roko zadela. Sedaj so splahnele, ne čisto, vendar jih je manj. Sem se naročila jutri na UZ samoplačniško, ker ne morem zdržati še en teden do UZ pri svoji G. Me preveč skrbi, da se bo SS ponovil ....
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?