|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prenagla sreča...
20.1.2006 17:50:02   
Liona
Pozdravljene vse neutrudne borke in tudi tiste, ki že uživate v user posted image .
Toliko sem že pisala po tem forumu, da se zdim že sama sebi bedna. Medla črtica dva dni nazaj me je čisto zaslepila. Ampak očitno spet ne bo nič. user posted image  sicer še ni od nikoder, občasna slabost ostaja, boleče prsi tudi, ampak test je bil včeraj le negativen. zvečer se je pojavilo malo krvi (čisto malo), danes rjabv izcedek in to je vse. Kaj se dogaja? Jaz imam ponavadi močne user posted image ? Ima katera podoben problem?

Lp, Liona
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prenagla sreča...
20.1.2006 18:05:42   
smejca
Draga Liona!

Tudi jaz sem dva dni nazaj delala test (baby check) pa se je pojavila cisto mala crtica. Vceraj pa sem naredila se baby check mini pa nic. Tolk sem napenjala oci, da so me ze kar bolele. Tko da sem kar malo razocarana, cetudi bebice nisem nacrtovala sem bila presrecna. Tudi jaz mam kar naprej vsake 14 dni rjave izcedke ( priblizno po 4 dni), ki niso podobni user posted image . Kar naprej me nekaj spika in boli me kriz. Prej sem imela menstruacije redne in prvi dan zelo bolece. Verjetno sem hormonsko cist neuravnovesena. Drzim pesti zate, da cimprej zagledas user posted image  in upam, da se ti listici od testov ne bodo vec tako grdo poigrali z nasimi obcutki veselja in radosti.

Lepo te pozdravljam

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.1.2006 18:56:08   
Ocenia
Liona, počakaj še dan ali dva. V dveh dneh bi user posted image  morala priti. Tudi meni se velikokrat naredi, da imam dan ali dva le rjav izcedek, nato pa se pokaže user posted image  v vsej svoji veličini

Lp

(odgovor članu smejca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.1.2006 19:14:09   
Monika79
Liona user posted image

Ne vrži še "puške v koruzo" , če še ni prave user posted image  in če praviš, da so tvoje user posted image močne, še vedno obstaja upanje, poskušaj narediti test čez 3 dni in ta bo pokazal realno stanje, pa upam, da ti bo pokazal user posted image
držim ti user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Ocenia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.1.2006 19:25:06   
KODA
Ponovi čez nekaj dni še kakšen test.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.1.2006 22:11:26   
juma
Želim ti,da bi bilouser posted image user posted image

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.1.2006 8:40:34   
girly
ojla!

ja, jst mam tud tako izkušnjo, kot se napisala že pod eno drugo temo.naprej je bil test rahlo pozitiven, potem čez 3 dni pa negativen. podobno se je zgodilo še eni punci.no, ona je šla k g. in ji je rekla, da je baje možno, da gre v takem primeru za ss. ponovi še kakšen test al pa pejt rajš kr dat kri, da boš 100 %. jst sm se odločila, da počakam, do naslednje user posted image  in če je ne bo, bom nardila spet test.konec februara sem pa itak naročena pri G.

držim pesti, da si user posted image , če pa ne, da boš kmalu!

lep dan
girly

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu juma)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.1.2006 10:01:30   
Anonimen
ojoj k bi sebe poslušala :) lej :)

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=582571&mpage=1

(odgovor članu Liona)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.