Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Premetavanje v posteljici 18.3.2009 21:46:28
|
|
|
|
J.L.
|
glede povezave z sevanjem slišim prvič. se pa moja obrača od 4m, z razliko od tvojega se moja tudi zbuja.
|
|
|
|
RE: Premetavanje v posteljici 18.3.2009 21:49:22
|
|
|
|
Naja31
|
Moj mlajši sin se ob vsakem obratu še zbudi, se vsede ali pa vstane. In tako že mesece in mesece. Za znoret. Ne vem kaj te to sploh moti, če se ne zbuja. Pač tako spi in bodi vesela, da spi.
|
|
|
|
RE: Premetavanje v posteljici 18.3.2009 21:54:31
|
|
|
|
J.L.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 Moj mlajši sin se ob vsakem obratu še zbudi, se vsede ali pa vstane. In tako že mesece in mesece. Za znoret. isto. spi na boku lai hrbtu, ko pa se obrne na trebuščeka, se takoj vsede (ali stane) pa prične jokat. mi je prav smešna, ko v sedečem položaju na pol spi, obenem pa se dere.
|
|
|
|
RE: Premetavanje v posteljici 18.3.2009 22:13:34
|
|
|
|
maca m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 Moj mlajši sin se ob vsakem obratu še zbudi, se vsede ali pa vstane. In tako že mesece in mesece. Za znoret. Ne vem kaj te to sploh moti, če se ne zbuja. Pač tako spi in bodi vesela, da spi. Sej ne, da bi me ne vem kako hudičevo motilo. Pogovarjala sem se s kolegicami, pa so vse rekle, da otročki mirno spijo, noben se nič ne premetava, mojega je pa po celi posteljici dosti. Ja, ja, pa tud to vem, da je vsak drugačen. Ne vem, a njega v spanju kaj moti, da se tako premetava ali je res tako živahen, da še v spanju rabi rekreacijo?
|
|
[Brisano sporočilo] 18.3.2009 22:44:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?