Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Premalo oblečena...verjetno že stotič 6.2.2009 16:02:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene, mene pa zanima, kako oblačite svoje otroke. Pravkar sma se z mojo mamo sprle, da hčero premalo oblačim za v vrtec in da jo po vsej verjetnosti zebe. Meni se zdi, da je oblečena čisto dovolj. Oblečem jo pa v spodnjo majčko, pulover, žabe in kavbojke ali žametne hlače,kapa,(šal in rokavice po potrebi) smučarsko jakno, (za na sneg ji dam zraven še smučarske hlače) obuta je pa v škorenjčke včasih, ko grejo na sneg pa v podložene gumjaste škornje. Babica trdi, da je to absolutno premalo, in da bi ji morala oblečt še en pulover in zokne. Jaz mislim, da je ne zebe, ker ko pride noter, ni nikoli mrzla, še vroče ji je od vsega norenja, v vrtcu pa imajo itak savno. Zraven tega, ji zokni na nogah ostanejo max. 10 minut še to je rekord Vaša mnenja prosim.
|
|
|
|
RE: Premalo oblečena...verjetno že stotič 6.2.2009 16:12:40
|
|
|
|
ada2
|
ni premalo oblečena, babice bi pa itak vse rade, da se otroci kar topijo od preveč oblačil - imamo 2 taki babici (moja mama in tašča ) ampak pri meni je zdaj že tako - skozi eno uho notri, skozi drugo ven
|
|
RE: Premalo oblečena...verjetno že stotič 6.2.2009 16:30:06
|
|
|
|
Shorty_
|
naj se najprej babica tok obleče za vn. pa še nori naj toliko kot otrovi, pol pa naj pove če jo zebe
|
|
|
|
RE: Premalo oblečena...verjetno že stotič 6.2.2009 17:56:33
|
|
|
|
katarinas
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR naj se najprej babica tok obleče za vn. pa še nori naj toliko kot otrovi, pol pa naj pove če jo zebe Se strinjam Čisto dovolj jo oblečeš, tako tudi jaz oblačim mojo. Meni je najbolj šlo na živce takšno vprašanje - "Joj kako luštna punčka!"... in takoj zatem: "A kape pa nima?!!!!???" in to itak od kakšne stare tetke. Je pa res, da imajo notri v vrtcu res ful toplo...če jaz moji zjutraj kdaj čez bodi in majčko še pustim jopčko, ji vzgojiteljice kar same slečejo, ker tudi one vejo, da je otročkom vroče.
< Sporočilo je popravil katarinas -- 6.2.2009 18:03:06 >
|
|
|
|
RE: Premalo oblečena...verjetno že stotič 6.2.2009 18:20:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Si jo kar predstavljam, tako oblečeno Hvala za podporo in vaša mnenja.
|
|
|
|
RE: Premalo oblečena...verjetno že stotič 6.2.2009 18:35:03
|
|
|
|
bskrle
|
Ja, naša ima majčko, jopico in bundo.Živimo na Gorenjskem. V vrtec hodijo zgodaj zjutraj, ponavadi so ob 6.45 že v vrtcu, avto ni garažiran. Meni je majčka in bunda za v vrtec premalo, zagovarjam oblačenje v plasteh.
|
|
|
|
RE: Premalo oblečena...verjetno že stotič 6.2.2009 20:45:47
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Mi smo ga še kak teden nazaj za ven oblekli identično kot je predlagala tvoja babica (bilo je nekje med -5 in -1). Danes, ko je bilo +8 pa v nogavice, podložene hlače, bodi brez rokavov, majčko in bundico. Tudi za ven, seveda.
|
|
RE: Premalo oblečena...verjetno že stotič 6.2.2009 20:45:47
|
|
|
|
picola1
|
Bskrle, saj je napisala spodnja majčka, pulover, smučarska jakna... Drugače imam pa iste probleme kot ti, Teja, tako da vem, da zna tako najedanje počasi parat živce (sem pa ugotovila še, da kolikor se pustiš in bo treba začet mal slektivno uporabljat sluh... ). Pa še začneš se na koncu sam spraševat, če pa mogoče res premalo ne oblačiš otroka... Sama sem mnenja, da je bolje, da je otrok malo premalo oblečen, kot pa preveč-mislim, da se tako imunski sistem bolj krepi, kot pa če nam je vedno prav lepo udobno, toplo, včasih celo malo prevroče...hitro se telo poleni in postaja čedalje bolj občutljivo. Da me ne bo katera narobe razumela, ne zagovarjam tega, da zdaj otroka ful zebe ali pa da ga zebe daljši čas...če ga bo pa malo zeblo pa ne bo katastrofa iz tega nastala... Jaz včasih odnesem smeti kar v kratkih rokavih tut pri minusu...(samo ven iz bloka in nazaj notr) in včasih, ko me kdo sreča, se zgrozi...sama pa vem, da nisem zarad tega še nikol zbolela...v bistvu sem zelo malo bolna in verjamem, da je to zato, ker se mraza ne bojim in se za vsako prčkarijo ne oblačim v eskima...(zdej je treba pa to odločnost in samozaupanje še prenest na oblačenje otroka... )
< Sporočilo je popravil picola1 -- 6.2.2009 20:52:53 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?