|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Premalo oblečena...verjetno že stotič
6.2.2009 16:02:20   
Anonimen
Pozdravljene, mene pa zanima, kako oblačite svoje otroke.
Pravkar sma se z mojo mamo sprle, da hčero premalo oblačim za v vrtec in da jo po vsej verjetnosti zebe.

Meni se zdi, da je oblečena čisto dovolj.
Oblečem jo pa v spodnjo majčko, pulover, žabe in kavbojke ali žametne hlače,kapa,(šal in rokavice po potrebi) smučarsko jakno, (za na sneg ji dam zraven še smučarske hlače) obuta je pa v škorenjčke včasih, ko grejo na sneg pa v podložene gumjaste škornje.

Babica trdi, da je to absolutno premalo, in da bi ji morala oblečt še en pulover in zokne.
Jaz mislim, da je ne zebe, ker ko pride noter, ni nikoli mrzla, še vroče ji je od vsega norenja, v vrtcu pa imajo itak savno.
Zraven tega, ji zokni na nogah ostanejo max. 10 minutuser posted image  še to je rekorduser posted image

Vaša mnenja prosim.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Premalo oblečena...verjetno že stotič
6.2.2009 16:12:40   
ada2
ni premalo oblečena, babice bi pa itak vse rade, da se otroci kar topijo od preveč oblačil - imamo 2 taki babici  (moja mama in taščauser posted image )

ampak pri meni je zdaj že tako - skozi eno uho notri, skozi drugo venuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.2.2009 16:30:06   
Shorty_
naj se najprej babica tok obleče za vn. pa še nori naj toliko kot otrovi, pol pa naj pove če jo zebeuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.2.2009 17:56:33   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR

naj se najprej babica tok obleče za vn. pa še nori naj toliko kot otrovi, pol pa naj pove če jo zebeuser posted image

Se strinjamuser posted image

Čisto dovolj jo oblečeš, tako tudi jaz oblačim mojo. Meni je najbolj šlo na živce takšno vprašanje - "Joj kako luštna punčka!"... in takoj zatem: "A kape pa nima?!!!!???" in to itak od kakšne stare tetke.

Je pa res, da imajo notri v vrtcu res ful toplo...če jaz moji zjutraj kdaj čez bodi in majčko še pustim jopčko, ji vzgojiteljice kar same slečejo, ker tudi one vejo, da je otročkom vroče.

< Sporočilo je popravil katarinas -- 6.2.2009 18:03:06 >

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.2.2009 18:20:23   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  Si jo kar predstavljam, tako oblečeno user posted image user posted image user posted image

Hvala za podporo in vaša mnenja.

(odgovor članu katarinas)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
6.2.2009 18:35:03   
bskrle
Ja, naša ima majčko, jopico in bundo.Živimo na Gorenjskem. V vrtec hodijo zgodaj zjutraj, ponavadi so ob 6.45 že v vrtcu, avto ni garažiran.
Meni je majčka in bunda za v vrtec premalo, zagovarjam oblačenje v plasteh.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.2.2009 20:45:47   
K_a_t_i
Mi smo ga še kak teden nazaj za ven oblekli identično kot je predlagala tvoja babica (bilo je nekje med -5 in -1). Danes, ko je bilo +8 pa v nogavice, podložene hlače, bodi brez rokavov, majčko in bundico. Tudi za ven, seveda.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.2.2009 20:45:47   
picola1
Bskrle, saj je napisala spodnja majčka, pulover, smučarska jakna...
Drugače imam pa iste probleme kot ti, Teja, tako da vem, da zna tako najedanje počasi parat živce (sem pa ugotovila še, da kolikor se pustiš in bo treba začet mal slektivno uporabljat sluh...user posted image user posted image ). Pa še začneš se na koncu sam spraševat, če pa mogoče res premalo ne oblačiš otroka...
Sama sem mnenja, da je bolje, da je otrok malo premalo oblečen, kot pa preveč-mislim, da se tako imunski sistem bolj krepi, kot pa če nam je vedno prav lepo udobno, toplo, včasih celo malo prevroče...hitro se telo poleni in postaja čedalje bolj občutljivo. Da me ne bo katera narobe razumela, ne zagovarjam tega, da zdaj otroka ful zebe ali pa da ga zebe daljši čas...če ga bo pa malo zeblo pa ne bo katastrofa iz tega nastala... Jaz včasih odnesem smeti kar v kratkih rokavih tut pri minusu...(samo ven iz bloka in nazaj notr) in včasih, ko me kdo sreča, se zgrozi...sama pa vem, da nisem zarad tega še nikol zbolela...v bistvu sem zelo malo bolna in verjamem, da je to zato, ker se mraza ne bojim in se za vsako prčkarijo ne oblačim v eskima...(zdej je treba pa to odločnost in samozaupanje še prenest na oblačenje otroka...user posted image )

< Sporočilo je popravil picola1 -- 6.2.2009 20:52:53 >

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.2.2009 20:49:10   
sttj
jaz tudi ne pretiravam prej majn kot pa preveč,jaz jima dam bodi z dolgimi rokavi,čez trenerko,ki jo v vrtcu slečemo in debelo jakno in seveda kapo,danes,ko pa je bilo tako toplo pa jima tudi kapice in jakne nisem dala gor,ker smo bili z avtom.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?