|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Premalo jajčec
19.6.2010 19:49:54   
SadnaKupa
Pozdravljene,
V dolgem IVF postopku so mi po skoraj enem mesecu jemanja Suprefacta in zadnjih 10 dni tudi Menopurja (tri doze) prekinili postopek, saj se je razvilo le 1 jajčece, pa še to "sumljive" kvalitete. Prosim povejte ali je katera imela podoben problem. Popolnoma sva iz sebe, saj je to najin prvi IVF postopek (IVF je potreben zaradi PGD) in tega zapleta res nisva pričakovala. Mislite, da je kakšno upanje, če mi v naslednjem poizkusu (septembra) zamenjajo hormonske stimulante, baje naj bi dobivala le Menopur brez suprefacta. Je kakšna druga (naravnejša) opcija kako "prebuditi" jajčnike?
Vsakega namiga bom hvaležna.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Premalo jajčec
19.6.2010 20:29:48   
el.k
http://www.ringaraja.net/forum/Uspelo_je_tudi_s_slabimi_celicami_in_povi%C5%A1anim_FSH_hormonom/m_2513423/tm.htm

a si si tole prebrala. Oprosti kolk si pa stara? to se ponavadi zgodi če si bliz 40. Z hrano se ponavadi poboljša večje število jajčne celice

(odgovor članu SadnaKupa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.6.2010 21:02:41   
SadnaKupa
Hvala. Bom prebrala.
Stara 33 let, eden od jajčnikov sicer ne funkcionira (operacija po endometriozi), vendar bi drugi po vseh teh "prejetih hormonih" moral vseeno sproducirati več kot enega, kaj ne?

(odgovor članu el.k)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.6.2010 21:11:04   
el.k
Ja to se pa popolnoma strinjam veš kaj potem pa samo prehrana jaz sem samo za to da če neješ čipse, konzervirane hrane, piješ pijače z mehurčke potem boš pridelala več jajčne celice pa še tega linka ti dam za prebrat
http://www.ringaraja.net/forum/Napotki_za_IVF%2FICSI%2C_klomifenke%2C_IUI_in_vse_ostale/m_2696207/tm.htm
Jaz poznam eno ki so ji morali odstranit jajčnika in je bla na Ivf pridelala 5 jajčne celice od tega sta se tri oplodile 2 vstavli en zamrznenček ima še in ji je v prvo vspelo ima punčiko stara je pa 36let ne obupat.

Neposredna povezava do sporočila: 4
21.6.2010 9:47:14   
Buska
SadnaKupa
beri ZS

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

Neposredna povezava do sporočila: 5
21.6.2010 10:19:50   
Rakica_80
Zakaj pride do enega samega folikla, bi ti morali tam povedat in kaj naj bi bilo dobro zate, po moje ti ne odgovarja terapija, sigurno ti bodo zamenjali v drugem postopku zdravila.
Ni mi pa jasno, zakaj boš pa spet dobila Menopur, če pa si slabo reagirala? Superfact nima veze z drugim zdravilom, ker ta te samo spravi v umetno meno. Menopur, Gonal, Puregon, pa stimulira jajčnike, da proizvedejo več foliklov!
Jaz bi se pogovorila s svojo izbrano G., da ti zamenja zdravilo, vso srečo ti želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.6.2010 13:26:46   
Taddy78
Sicer poznam samo en podoben primer in upam da ti bo v vzpodbudo. V postopku sem bila z gospo (mislim, da je bila kar malo starejša od vseh nas) in so na UZ vidli samo eno "jajčece", pri punciji so dobili celo 2.
Gospa je kljub malemu številu zanosila v prvo, poleg tega je na trasfer šla 3 dan. Meni so punktirali 11 jajčec, od teh sta se kvalitetno oplodili samo 2, noben trasfer ni bil uspešen.

Tako da, kar pogumno naprej!

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.7.2010 9:57:03   
Anonimen
zdravo,

preden sem šla na IVF sem imela številne laparoskopije,ker sem imela hudo endrometriozo!
Imela sem terapijo Suprefacta in Menopurja in pridelala 4 jajčeca, od tega so mi vstavili dve blastocisti in sedaj imam dvojčke doma!
Stara sem bila čez 35, ko sem imela postopek!
Zato ne obupaj, ker slej kot prej ti bo ratalo!

(odgovor članu Taddy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?