Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Premaknitev menstruacije 19.7.2011 9:53:11
|
|
|
|
Neca1313
|
Jaz sem jemala Primolut Nor. Začneš nekaj dni pred predvideno menstruacijo. M dobiš 3-4 dni po tem, ko prenehaš jemati tabletke. Jih pa ne smeš jemati več kot 14 dni, kolikor se spomnim. Jaz nisem imela nobenih stranskih učinkov. Aja, dobijo se na recept.
< Sporočilo je popravil Neca1313 -- 19.7.2011 9:54:19 >
|
|
RE: Premaknitev menstruacije 19.7.2011 9:54:34
|
|
|
|
Ekaz
|
Jih dobiš brez recepta?
|
|
|
|
RE: Premaknitev menstruacije 19.7.2011 10:24:50
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ekaz Jih dobiš brez recepta? Če imaš dobre veze v lekarni. No, jaz sem jih dobila tudi brez recepta, ker je bila moja G na dopustu in ima z bližnjo lekarno dogovorjeno, da lahko dajo njenim pacientkam tudi brez. Naknadno pa sem prinesla recept. Tabletke preverjeno delujejo, če ni drugače dogovorjeno, jemlješ po 1 tbl dvakrat dnevno, največ 14 dni.
|
|
RE: Premaknitev menstruacije 19.7.2011 11:18:50
|
|
|
|
diana 28
|
Jaz sem prejšnji teden bila v lekarni in je eni ženski dala te Primulut Nor vendar ji je rekla, da je potreben recept. No, kljub temu ji je dala, ker je baje bila ginekologinja na dopustu .... Jaz sem jih jemala enkrat za premestitev, vendar mi niso naredila prav preveč dobro. Bila sem vsa napihnjena in napeta, kot da bom zdaj zdaj dobila menstruacijo in tudi špikalo me je. Bila sem tudi precej potrta in občutljiva. V glavnem mi je naredilo čudno reakcijo-saj so le hormoni. Verjetno pa na vsako deluje drugače....
|
|
|
|
RE: Premaknitev menstruacije 19.7.2011 17:03:34
|
|
|
|
katipi
|
Nika in Diana, da se nista vidve srečali v lekarni, kaj?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?