Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Premajhen obseg trebuščka 11.8.2005 11:36:33
|
|
|
|
AKŠ
|
ne delati prevelike panike.....velikokrat se je že pisalo, ko so se pri merjenu zmotili (pa ne malo!!!)...po moje je merjenje zgolj informativno....ne morš ti narediti točne meritve, če otroka nimaš v roki.....to je moje mišljenje......
|
|
|
|
Premajhen obseg trebuščka 11.8.2005 11:40:28
|
|
|
|
kati1
|
ojla nisem imela teh težav, mi pa je G pri 30t povedala, da je obseg glavice manjši kot pri 26t :zmeden:. Pa ni bilo nobene panike. Sem prepričana, da ni nič hujšega - si kaj zaslišala G kaj bi to lahko sploh pomenilo? Po mojem mnenju je najbolj pomembno to, da imaš skrbno G, ki ne tvega niti najmanjšega odstopanja (sploh pa veš, da so pri UZ tud 10% odstopanja pri meritvah; kolikim puncam so napačno ocenili težo in velikost bebice!!) Vsekakor je pomembno, da se sprostiš in počakaš še par tednov, da ga boš končno prižela k sebi :sloncek: Think pink :sloncek:
|
|
|
|
Premajhen obseg trebuščka 11.8.2005 12:19:37
|
|
|
|
taška30
|
Sem šla prav gledat v materinsko. In: pri 34t 6dni je imela obseg trebuščka 289, kar ustreza 32t in 6dni. Nekaj podobnega kot pri tebi. Ampak moja G ni tud omenila da je to kakorkoli čudno (premalo). Vse je bilo ok,res pa je, da ni bila velikanka ko se je rodila 50cm, pa 2810g. Je rekla babca da je manekenka.:)- lp
|
|
|
|
Premajhen obseg trebuščka 11.8.2005 12:25:30
|
|
|
|
benika
|
Hvala punce, za vzpodbudne besede:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Premajhen obseg trebuščka 11.8.2005 16:47:25
|
|
|
|
teta beta
|
Moj je tudi imel prejšnji teden v 36t velikost za 33t, tudi danes je še manjši, predvsem glavica, trebušček je v mejah, ampak vseeno raste po krivulji in me je zdravnica potolažila, da imava tudi jaz in moj brat (ki ga pozna) bolj drobne glave. :zmeden2: pol že... Kakorkoli, dokler je otrok živahen ni panike, sem morala pa tudi jaz ta teden počivati. Gotovo bo vse v redu! Držim pesti! :rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?