|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prelepi avgust!
5.7.2005 8:44:33   
monja
Malo nas prestavljam višje!

Sem na faksu, kjer sem izkoristila priliko, da se malo oglasim.
Z našim računalnikom je še po starem - v razsulu. Ne bi ravno rada zdaj imela stroške z nabavo novega, pa upamo, da bomo nekako le uspeli to škatlo sestaviti po delih.

Naj vam povem, da zdaj vem, kako izgledajo lažni popadki. Kot da bom vsak čas dobila M. Pa sem se najprej ustrašila, kaj se sploh dogaja. A je bilo po 15 min vse dobro.

Noge mi otekajo le včasih, ampak takrat toliko huje, Roke oz. dlani in prsti pa kar vsako noč.
:duda: je pridna. Ko je vročina, se opazno utrudi tudi sama in je manj aktivna. Upam, da nas danes čaka res prava osvežitev.

Se pa dnevi kar brzinsko približujejo cilju, kajne? Imam pa zdaj res že vse spakirano. Za sebe in za :duda: ob odhodu. Sem tako bolj mirna.

Zanima me za Jessy, ali bo potreben obrat. Res srčno upam, da ne. Da se je mali navihanček obrnil v pravo lego.

Tako. Pa vas spet za nekaj dni zapuščam. Bodite mi srečne in zadovoljne :rozica::rozica::rozica:

monja

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prelepi avgust!
5.7.2005 9:21:34   
mišika
da se še jaz malo oglasim, berem vas vsak dan, samo tipkamo se ne tolko. Ravnokar sem prilezla iz postelje, doma sem čisto sama, moja šolarka je pri bratrančku na počitnicah zato sem se lahko privoščila dolgi dremež. Ponoči itak zelo slabo spim, samo premetavam se iz boka na bok. Včeraj sem imela pregled pri G pa moje G ni bilo in jo je nadomeščal neki drugi, ki ga sploh ne poznam, pa saj je bil tudi on v redu, imela sem tudi prvi CTG in že v četrtek me je spet naročil na CTG tako kot moja G mi je tudi on rekel da je otrok precej velik in da lhkop računam nma porod kakšnih 14 dni prej. Oh, ko bi vsaj bilo tako, ja pa nekaj mi je govoril o CR pa sem mu takoj zabrusila če ne vidi da imam precej široko medenico prav tako boke in da bom to sama pošlihtala, da me ne bodo slučajno rezali, to si najmanj želim. Potem se je pa na veliko nasmejal prav tako tudi sestra, kolk bi ble ene vesele če bi jim delali CR, jaz pa pač nisem ena od tistih, pa tudi ko je v prvi materinski knjižici pogledal da sem prvič rodila deklico 55 cm, 4250g je rekel ja vaš mož pa ve otroke delat, pa smo se spet vsi trije smejali.
Drugače je počutje v redu, zvečer mi malo otečejo noge, zjutraj pa se zbudim z mravljinci v rokah, to pa je itak baje normalno, pripravljeno imam že vse, tudi obe torbi , za mene in za:duda:,tako da sem sedaj res mirna.
Vse avgustine lepo pozdravljam, lepo se imejte, mišika:nosecka:

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prelepi avgust!
5.7.2005 9:41:57   
Jessy
Monja, pravkar se pripravljam za pregled, da izvem svojo usodo. Ma, jaz imam še veno občutek, da ima nogice navzdol. Bom povedala pol, ko se vrnem.

Sem pa danes, začuda, že bolje spala, kot prejšnje dni. Danes bi še dlje spala, če mi ne bi bilo treba vstati, tako da mi je kar malo žal, da imam pregled.

Je pa mene tudi včeraj nekaj časa bolelo, kot bi bimela M, ampak tudi ne ravno dolgo. A da naj bi bili to popadki??? :zmeden: Nimam pojma!

Grem zdaj na pregled, pap oročam, ko se vrnem.

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prelepi avgust!
5.7.2005 9:52:19   
Tiamo
Jutro :zaspan::zaspan:

Danes je pa prav osvežilni dan, paše :sloncek::sloncek:

Monja, hitro popravite računalnik, da bomo na vezi.:sloncek:

Jessy držimo pesti, poročaj.:kuza:

Mišika, tudi jaz si ne želim CR. Vse se bojijo poroda in bolečin, jaz se pa po pravici povedano bolj bojim CR. Nočem biti rezana. ;)

Mene poleg zatečenih nog in zjutraj mravljincev v rokah, zadnje dni muči zgaga :grrr:. Mandlji mi pomagajo za pol ure, na cedevito sem postala imuna. Me pa muči tudi driska :zmeden::zmeden:, zdajle je že par dni vse tekoče, upam da ni kaj narobe. :zmeden: Jaz imam pregled naslednji teden v torek, bomo videli. Drugače se je naša :duda: malo umirila, ampak še vedno dosti aktivna.

Se tipkamo

Aja, pripravljeno imam samo za našo :duda:, zase še nič nisem pripravila, edino vazelin, ker ga bom drugače pozabila.

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Prelepi avgust!
5.7.2005 10:02:18   
tea01
JUtro. Da se še midva pofčkava. Punce dajte mi povedat ali je še kateri slabo???? Ugotavljam, da imam zadnje dni ful slabosti??? Pa ni vročine, da bi se lahko nanjo sklicevala. Kaj mislite da bi to bilo. Če spijem jabolčni sok ali juice mi rata ful slabo?????

Pa to mi še povejte, trebušček imam zelo majhen. Kot v 6. mesecu, se mi zdi, da mi trebušček ni nič zrasel. Pa ta konec tedna bomo nastopila 8. mesec. Sem pa vidla ful nosečnic, ki imajo ful velike trebuhe.

A mi bo še zrastel?????

TEa01

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Prelepi avgust!
5.7.2005 10:12:05   
Tiamo
Jutro Tea01,

meni je kdaj pa kdaj slabo. Lih v nedeljo sem kosilo ven vrgla, pa je moj :love: čist norel, ampak si nisem mogla pomagati.

Mene in Miševi so slabosti dajale v 5-6 mesecu, in G mi je rekel, da je to normalno, dokler je vse OK: voda, kri, pristisk in vse drugo.

Verjetno nam naši :duda: pritiskajo na želodec ali dvanajsternik, pol nam je pa slabo. :zmeden:

Bodi srečna,da imaš majhen trebušček...kako pa :duda: raste? Objavi kakšno slikico, da bomo videle in bolje komentirale.

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Prelepi avgust!
5.7.2005 10:28:24   
Kety
Dobro jutro! No, zame je že dan, saj sem že od 8:30 v službi.

Tea01, ne sekiraj se glede trebuscka, tudi moj je bolj majhen in zato tudi bolj praktičen. Se vse lažje prenaša. Poglej na moj album pa se prepričaj. Jaz sem že v 8. mesecu, pa mi je G. rekla, da je velikost trebuščka super, :duda: pa veliiiik. Ga nosim bolj zadaj. Sej boš videla, kar naenkrat se ti bo začel večat.

Meni se tudi še vedno zdi, da je naš :duda: postavljen na nogice. Ponoči skoz nekaj kobaca po trebuščku, ampak obrne se pa ne! No, sej ma še malo časa! Jessy, držim pesti zate!!

Jaz pa zdej vsak teden slikam trebušček in potem lahko primerjam če mi je kaj zrastel. KG mi namreč stojijo kot zabetonirani že 2 meseca in me kar malo skrbi, da mali ne raste!

No, se tipkamo!

LP Kety

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Prelepi avgust!
5.7.2005 10:38:05   
tea01
Punce hvala k ste me potolažle. Čakam, da očka prispe domov in da mi pošlje slikice potem pa takoj objavim. Obljubim.

Lepo se imejte in še enkrat HVALA!!!
teA01

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Prelepi avgust!
5.7.2005 10:46:20   
urši77
OOO, ja paše tale osvežitev!
Tudi mene (spet) dajejo slabosti, a to pripisujem železovemu sirupu-mam mal premal Hb:)
Mi smo končali s prestavljanjem in obnavljanjem(moram pohvalit :love: je vse pospravil namesto mene)
Smo se prav na hitro odločili, da bomo kar novo posteljico kupili(sem jaz hotla kar mojo prepleskat, pa me je bodoči dedek kar malo postrani gledal in da bo on dal za novo:) )Še to pol bo pa res vse nared! A, ja pa torbo si moram še pripravit...

Tudi naša :duda: se še ni obrnila, pa mam kontrolo šele 3.8.-je moja G na dopustu, če bo kaj nujnega pa kar na urgenco.
Kg počasi rastejo, zdaj smo prišli do +6,trebušček tudi raste,mala je prava razgrajačica(je verjetno po atiju, mami je bolj pridna:) )

Sem se odločila, da se zdaj prepustim samo še lenarjenju, počivanju in uživanju.

LP in vso srečo Jessy:rozica:

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Prelepi avgust!
5.7.2005 11:45:08   
Jessy
Sem že nazaj!

Naš :duda: se ni obrnil, zato grem jutri zjutraj, za ob 8h v porodnišnico v Postojno na obračanje. Mi je rekel, da bom dobila eno injekcijo, ki relaksira mišice, da pa ne ve, če bodo uspešni z obračanjem, saj se je že mace nizko zasidral, da pa kljub temu ni kak hud velikan in se ga bo dalo tudi roditi, če bo treba.
Pol mi je pa probal že malce obračati, pa je bilo kar fajn zoprno. Upam, da bo jutri kaj boljše, pa da bo tista injekcija tudi na moje možgane vplivala, da bodo relaksirani.

Če bo vse vredu, če ne bo treba roditi, potem se vam javim v četrtek, ko me odpustijo iz porodnišnice. Če bom pa rodila, boste pa tudi obveščene.

Pa fajn držte pesti jutri, da se ta naš mali nagajivček obrne!

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Prelepi avgust!
5.7.2005 12:02:55   
Kety
Joj, sem držala pesti zate Jessy, da bi tamali bil obrnjen, ampak, sej bodo pa jutri vse porihtal. No, zdej držim pesti, da bo vse srečno potekalo in da boš rodila v svojem času!!!:miska::miska::miska:

LP Kety

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Prelepi avgust!
5.7.2005 14:04:54   
andrejalj
Dan dan Avguštinke!

Tia74- rok imam 25.08. Verjetno glih za glih pašem v avgust, ker ste tukaj vse bolj na začetku avgusta, potem me pa včasih mau zapaničari, ko preberem kaj vse ste že opravile,...
Edino kar imam že je to, da je moj mali dojenček obrnjen navzdol :bravo: Pa baje je velik z majhno glavico, kar je super za rodit...
Meni je tudi še vedno slabo, sploh po kakšni hrani, okusu, ki ni osebno preverjen že nekaj časa- sadna kislina v soku (najbrž sploh ni naravna ampak umetna) tudi meni povzroči nelagodje in slabosti, pa mastna hrana, sladke stvari, meso in vse kar je mlečnega, jajca.... Kar mi ostane je bore malo hrane ampak kar gre (tako je že od novega leta pa sem v 32t). Sedaj se osvežim najbolje s tonikom z vodo (pol pol)- sicer me mau čudn gledajo ampak paše pa ful. Od hrane je pa zakon domača zelenjava in sadje (s češnjami sem si dvignila HG v krvi tok lepo da je G kar dol padla, ker sem ji pred tem povedala da ne bom več jemala železovih preparatov, ker mi je ful slabo in se mi bruha), češnje še sedaj jem- kak kg na dan ampak čist sm zasvojena s tem pa s kumarami v solati- kar nisem jedla še nikoli.... Sem bila zelo obremenjena s prehrano kako pa kaj, sedaj pa jem tisto, kar mi res zapaše in zadiši pa četudi so to ene in iste stvari vsak dan.
Potem...noge me kar čez cel dan bolijo, odtekajo pa ne razen, če greva s :love: zvečer na sprehod pa me mau bolj goni.... Aja, je šel danes :love: na tržnico po sadje, ekstra....pa še kupit mora tist k je iz SLO- mau kompliciram ampak me ma še vedno rad :bravo:.

Pa še to: 21.06. sem imela pregled pri G; mi je dala papirje za službo, socialo in paket, ni mi pa dala napotnice za porodnišnico- sama sem se spomnila šele doma; in naslednji pregled imam šele 2.8. s tem da imam rok 25.08. pa že od samega začetka imam občutek da se bo :duda: rodilo prej... In ne vem kaj naj, ker je moj G na dopustu....A je pozn al se naj ne sekiram... Ah, ti naši problemčki....:zmeden:
Jutri grem v Tosamo, Tia74, hvala za cene in podatke.. Naj še sama povem, da bom večino opreme od Aventa kupila v Naturi v Grosuplju (trgovina z zelišči, ortopedskimi stvarmi, potrebščinami za otroke in mamice), ko sem primerjala cene z BC me je vrglo na rit: nastavek duda za flaško je v BC ne glede na mesece dojenčka pribl. 800 sit pa na gor, v Naturi pa od 300 sit naprej- cena raste z meseci... se pozna, pa plenice so cenejše pa tko.... Aja, a boste kupile črpalko za mleko v naprej ali sproti, če bo potrebno? Kaj pa sterilizator za flaške, dude? Te stvari so kar drage kajne?
Jutri imam res šoping dan- upam, da preživim: kupila bom tudi posteljico (tisto, ki je lahko v njej do 3 let) pa previjalno. Ma ne vem, željo imamo imeti še kakšnega :duda: pa smo se odločili, da kupimo novo. Itak mi naši ne pomagajo kaj dosti, dobiti pa nimam kje, prosila pa tudi ne bom. Itak bom pa na lotu zadela pa kupim vam vsem :darilo::darilo: Pravijo 'iz mojih ust v božja ušesa' Pa da vidimo!
Sem se razpisala ko klepetulja......
Lep osvežilen dan želim še naprej.....

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Prelepi avgust!
5.7.2005 14:10:55   
hugolina
Pozdravljene!
Moram reči da prav paše tale ohladitev, čeprav sem jaz bolj za vročino. Ampak v tem stanju kar prija:bravo:
Ve imate težave s slabostjo, pa zgago, jaz se pa ubadam s temi papirji:zmeden: Mislim a sem res tako kratka, al mi je pa una na CSD povedala v kitajščini, zato te bom violinski ključ resnično prosila za pomoč. Seveda bom vsakega nasveta vesela tudi od drugih ;) Torej, če prav razumem: ko dobim papirje od firme nazaj (za 12 plač) + vlogo za uveljavitev pravice do porodniškega dopusta nesem nazaj na CSD. Vlogo za dopust za nego in varstvo otroka pa se nese kasneje ko :duda: pride na svet al kako?!:zmeden:
Potem je pa tuki še za očetovski dopust. To se tud nese kasneje al ravno tako zdaj?
Pa še ta izjava matere ali očeta- to izpolnem jaz, če prav razumem:zmeden:
Joj, boste rekle ta pa je tupa, samo mi je res tko hitr vse razložila da se mi sanja ne.
Vsaka informacija mi bo prišla prav, sej če ne drugače bom pa pol tam morila z vprašanji, ko bom nesla papirje.

Drugače pa.... ja vse po starem. A vaši :duda: tudi tako razgrajajo. Jaz zvečer sploh ne morem zaspat in mam občutek, kot da bo ven pogledal.

Jessy zate pa držim :miska: da boš dobro opravila. Sem pa že dostikrat pomislila nate, da pa znaš mogoče bit že julijka, glede na PDP. Pol nam boš pa pomagala z nasveti iz prve roke ;)

lp

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Prelepi avgust!
5.7.2005 14:20:18   
Tiamo
hy,

Jessy bom še na nogah držala pesti jutri, samo da bo pomagalo :bravo::bravo: Kakšna relax enekcija bi tudi meni prav prišla :sloncek::sloncek:

Ja tele cene, moraš lih celo Lj oz. Slo prečesat, da najdeš ugodno. Najbolj se mi pa fržmaga, da se cene od iste stvari razlikujejo za 500 SIT ali več.

Hudolina, ko dobiš papirje iz službe, nesi VSE (tudi vlogo za nego in varstvo otroka) na CDS. Papirje za očetovski dopust se lahko nese 60 oz. 30 dni pred terminom poroda, oziroma najkasneje dan pred nastopom. Katero izjavo misliš????

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Prelepi avgust!
5.7.2005 14:25:14   
Tiamo
Aja, Andrejalj, tole z lotom te držim za besedo....res iz tvojega pisanja v božja ušesa :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Črpalko, sterilizator in grelca ne bom kupovala, ker so mi punce odsvetovale. Če bom rabila črpalko jo bom potem kupila. Sterilizator brez veze, ker imam mikrovalovno, grelec mi je pa kolegica odsvetovala, ker se je njej dostikrat mleko skisalo...tako da je imela potem več dela s čiščenjem in pripravo nove flaške.

Danes naj bi šla po posteljico, pa se mojemu :love: ne da. :(:(:( sem tok žalostna....sej ga bom prepričala.

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Prelepi avgust!
5.7.2005 14:47:10   
andrejalj
Tia74, kdaj imaš pa ti rok?

Ja, papirji.... verjetno bom kaj vprašala ko se jih lotim- to bo pa jutri, pojutrišnjem...danes se mi ne da, res....:)-
Jaz bom izpolnila kar bom znala, potem pa vse skupaj odnesla v službo pa naj vzamejo kar rabijo pa vse skupaj na csd,... Mi je na csd dala telefonsko številko, če mi kaj ni jasno in celo papirje sem dobila ko niso bile uradne ure....zelo prijazno in pohvalno ker sem:nosecka: in težje okoli pohajam...

:love: prišel s sadjem...češnje....:bravo::bravo:

LP, andrejalj

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Prelepi avgust!
5.7.2005 14:51:06   
hugolina
Tia
A tudi vlogo za nego in varstvo??? Ja kakšne podatke naj pa pol napišem o otroku, če pa še ni rojen:zmeden2: Joooooj, sej vem da sem celo znanost nardila zdej s tem. Sem prov mal sama nase jezna!
Izjava matere ali očeta (priloga št. S-5), da ueljavlja pravico do dopusta, ....
Mah ja, sej bom šla kr tja pa nej mi še 1x lepo razloži - konc koncev je pa zato tam.

hvala :rozica:

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Prelepi avgust!
5.7.2005 15:01:58   
Tiamo
Jaz imam rok 5.8, sem tudi bolj zgodnja avgustovka...upam, da bom dobila najlepše :darilo: za rojstni dan, ki ga imam 4.8.

Podatke o otroku ne napišeš, pustiš prazno...bodo oni potem vse vpisali.

Tudi to izjavo nesi skupaj z ostalimi vlogami...

Jaz sem vse skupaj nesla na CDS, ko sem dobila potrjeno iz službe...

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Prelepi avgust!
5.7.2005 15:13:25   
urši77
Jaz mam tudi rok bolj proti koncu-27.08., pa sem vse kar se je dalo s papirji že uredila. Sem se kar malo "čudno" naredila in sem vse izpolnjene(kar sem lahko sama) nesla povsod sabo, pol so pa samo ven pobirali kdor je kje imel kaj za izpolnit:)
Zdej moram pa na teraso po morske prašičke-sem jih na začetku poletja nesla kar ven(s kletko vred), sicer so pod streho, ampak jih je danes ob vetru in dežju malo zmočilo-moram zdaj boge revčke malo "počedit" in nazaj noter prinest-vsaj dokler dež ne preneha:)

Ja, sadje pa tudi jaz predelam v enormnih količinah, mi tako paše sveža hrana, taka bolj osvežujoča. Trenutno imam manijo na marelice in nektarine...no, zdej ste mi pa lušt nardile...grem najprej nad sadje potem pa še nad prašičke:)
LP

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Prelepi avgust!
5.7.2005 15:49:43   
Jessy
Po rojstvu otroka greš z rojstnim listom (fotokopija) na CSD in potem oni prepišejo podatke. Večkrat so o rojstvu sami obveščeni prej, kot prineseš rojstni list, tako da v nobenem primeru ni panike. Vse ostalo pa kar izpolni. Pa glej, da ne zamudiš roka oddaje, ki mora biti vsaj 1 dan pred nastopom porodniške!!!

Drugače sem pa prej pozabila povedat, da mi je rekel G, da se običajno otroci v medenični vstavi, rodijo prej, kot ostali....tako da bom najbrž res kar julijka postala.

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Prelepi avgust!
5.7.2005 16:02:10   
tea01
Jessy upam, da bo vse v redu. Držim pesti!

Tea01

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Prelepi avgust!
5.7.2005 16:39:00   
tina104
Zdaj pa se še jaz javljam. Včeraj sem bila nekaj lena, pa se mi ni dalo nič pisat.
Jessy, držim pesti, da bo vse v redu. Zdaj si že tako malo manj kot mesec pred rokom, tako da če rodiš, ne bi smelo biti nič narobe.
tea01 - ne se sekirat glede trebuščka. Malo še bo tako zrasel (ali pa precej, nikoli se ne ve;)), je pa vse lažje, če je majhen. Moj je zrasel v nenormalne razsežnosti - še 6 tednov do pdp in 102 cm:(( in je že kar prava umetnost rezanje nohtov na nogah, da ne govorim o tem, da že dolgo časa nič ne vidim tam spodaj, pa obračanje na postelji je počasi tudi že mala umetnost.

Andrejalj - glede napotnice - sem sicer iz mb in sem zastavila vprašanje glede tega medicinski sestri. Rekla je, da če bom dobila popadke, preden dobim napotnico, naj lepo grem v porodnišnico, sigurno me ne bodo domov poslali. Mogoče bodo edino naknadno zahtevali napotnico - torej bi verjetno napotnico morala zrihtat po porodu.

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Prelepi avgust!
5.7.2005 20:37:25   
andrejalj
Pišuka....sem napisala roman pa me je kompjuter okol prnesu..:grrr::grrr::grrr::grrr:
Nč nosečke...al je prjelo pa dodalo pogovoru al pa samo tole....pisati še 1x se mi ne da....raje jutri ko bo spet nov dan za nas...

Noč noč avgustke!
BODITE V9nebesa IN SPITE KOT :angel:!

ANDREJALJ

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Prelepi avgust!
5.7.2005 21:24:44   
Jessy
Hvala, punce!!!

Ve fino držte pesti, jaz bom pa najbolj pogumna in optimistična nosečka!!!

Lepo se imejte ta čas, ko me ne bo, pol se vam pa že oglasim. O poteku jutrijšnjega obračanja pa vam že nekdo sporoči.

Lahko noč!!!

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Prelepi avgust!
5.7.2005 21:35:21   
Seven*
Cer!

Mene je pa danes zacelo malo skrbeti, da ne bom zmogla.. Imam namrec enoletnega otrocka, ki ponoci se ne spi. Prav tako je zadnje case nonstop bolan.. Jaz pa tako zelo utrujena, pa ne zmorem vec vsega. Sicer mi moj dragi fant veliko pomaga.. Pa vendar.. Poleg zgage me torej daje kronicna utrujenost.

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?