andrejalj
|
Dan dan Avguštinke! Tia74- rok imam 25.08. Verjetno glih za glih pašem v avgust, ker ste tukaj vse bolj na začetku avgusta, potem me pa včasih mau zapaničari, ko preberem kaj vse ste že opravile,... Edino kar imam že je to, da je moj mali dojenček obrnjen navzdol :bravo: Pa baje je velik z majhno glavico, kar je super za rodit... Meni je tudi še vedno slabo, sploh po kakšni hrani, okusu, ki ni osebno preverjen že nekaj časa- sadna kislina v soku (najbrž sploh ni naravna ampak umetna) tudi meni povzroči nelagodje in slabosti, pa mastna hrana, sladke stvari, meso in vse kar je mlečnega, jajca.... Kar mi ostane je bore malo hrane ampak kar gre (tako je že od novega leta pa sem v 32t). Sedaj se osvežim najbolje s tonikom z vodo (pol pol)- sicer me mau čudn gledajo ampak paše pa ful. Od hrane je pa zakon domača zelenjava in sadje (s češnjami sem si dvignila HG v krvi tok lepo da je G kar dol padla, ker sem ji pred tem povedala da ne bom več jemala železovih preparatov, ker mi je ful slabo in se mi bruha), češnje še sedaj jem- kak kg na dan ampak čist sm zasvojena s tem pa s kumarami v solati- kar nisem jedla še nikoli.... Sem bila zelo obremenjena s prehrano kako pa kaj, sedaj pa jem tisto, kar mi res zapaše in zadiši pa četudi so to ene in iste stvari vsak dan. Potem...noge me kar čez cel dan bolijo, odtekajo pa ne razen, če greva s :love: zvečer na sprehod pa me mau bolj goni.... Aja, je šel danes :love: na tržnico po sadje, ekstra....pa še kupit mora tist k je iz SLO- mau kompliciram ampak me ma še vedno rad :bravo:. Pa še to: 21.06. sem imela pregled pri G; mi je dala papirje za službo, socialo in paket, ni mi pa dala napotnice za porodnišnico- sama sem se spomnila šele doma; in naslednji pregled imam šele 2.8. s tem da imam rok 25.08. pa že od samega začetka imam občutek da se bo :duda: rodilo prej... In ne vem kaj naj, ker je moj G na dopustu....A je pozn al se naj ne sekiram... Ah, ti naši problemčki....:zmeden: Jutri grem v Tosamo, Tia74, hvala za cene in podatke.. Naj še sama povem, da bom večino opreme od Aventa kupila v Naturi v Grosuplju (trgovina z zelišči, ortopedskimi stvarmi, potrebščinami za otroke in mamice), ko sem primerjala cene z BC me je vrglo na rit: nastavek duda za flaško je v BC ne glede na mesece dojenčka pribl. 800 sit pa na gor, v Naturi pa od 300 sit naprej- cena raste z meseci... se pozna, pa plenice so cenejše pa tko.... Aja, a boste kupile črpalko za mleko v naprej ali sproti, če bo potrebno? Kaj pa sterilizator za flaške, dude? Te stvari so kar drage kajne? Jutri imam res šoping dan- upam, da preživim: kupila bom tudi posteljico (tisto, ki je lahko v njej do 3 let) pa previjalno. Ma ne vem, željo imamo imeti še kakšnega :duda: pa smo se odločili, da kupimo novo. Itak mi naši ne pomagajo kaj dosti, dobiti pa nimam kje, prosila pa tudi ne bom. Itak bom pa na lotu zadela pa kupim vam vsem :darilo::darilo: Pravijo 'iz mojih ust v božja ušesa' Pa da vidimo! Sem se razpisala ko klepetulja...... Lep osvežilen dan želim še naprej.....
|