|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prekvalifikacija, če imaš VII. stopnjo?
10.8.2010 23:52:46   
puppa
Bi šle delat prekvalifikacijo za V. stopnjo, če že imate končano VII. stopnjo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prekvalifikacija, če imaš VII. stopnjo?
11.8.2010 0:08:48   
AnjaSamm
Načeloma ne. Odvisno za kakšno prekvalifikacijo gre
glede na vrsto dela. Kvečjemu bi za V. stopnjo
naredila kakšna 2 izpita.

(odgovor članu puppa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.8.2010 8:21:20   
m_o_i
bi - v vsakem primeru imas potem vec moznosti za zaposlitev.
pa tudi (moj pogled na svet) prav nc ne skodi, ce vec ves oz znas...

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu AnjaSamm)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.8.2010 9:33:15   
Tanja55
IZVIRNO SPOROČILO: puppa

Ne. Ker mam ze narejeno V. stopnjo in to ni gimnazija. Ce bi  zelela, bi nadaljevala na tej V. stopnji, ki jo ze imam. Prekvalifikacijo bi delala samo znotraj svoje stroke, tako da npr. bi namesto poucevanja iskala kaksne druge moznosti. Ce se ne motim si slavistka: npr. isces namesto mesta v soli, sluzbo lektorice, kaksne zalozbe, podjetja itd. Nekako vnovcit ze pridobljeno znanje. Prekvalifikacija se ti splaca samo v primeru, da imas zagotovljeno delo in ti manjka samo nekaj dodatnega znanja ali uraden papir. Sicer pa bi jaz iskala moznosti znotraj lastne stroke, sam da bi gledala sirse.

(odgovor članu puppa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.8.2010 11:05:44   
alda
a to zaradi službe?
Ker kot mi je znano naj bi na določenih delovnih mestih bilo z VI in VII,stopnjo izobrazbe dovoljeno delat tudi če ni iz istega foha.
Npr: soseda dela kot trgovka v eni modni trgovini pa ima VIst. čist druge smeri , pa kot je povedala tudi nobenih dodatnih izobraževanj ji ni trebalo naredit!
Pa če gledam našo "ustanovo" imamo veliko kadra z nižjo stopnjo pa dela na bolj zahtevnejših del, mestih in pa dost z višjo stopnjo pa delajo na delovnih mestih z zahtevano V.stopnjo.
No zdaj sem mal zamutila ampak moj point je: da ne rabiš novga izobraževanja !

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu Tanja55)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.8.2010 12:08:28   
zvesta
jaz bi ga v primeru, da bi me to res zanimalo... recimo, da bi k moji sedmi stopnji naredila zraven še tečaj za maserja... TAKOJ!

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.8.2010 12:37:04   
puppa
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja55

Ne. Ker mam ze narejeno V. stopnjo in to ni gimnazija. Ce bi  zelela, bi nadaljevala na tej V. stopnji, ki jo ze imam. Prekvalifikacijo bi delala samo znotraj svoje stroke, tako da npr. bi namesto poucevanja iskala kaksne druge moznosti. Ce se ne motim si slavistka: npr. isces namesto mesta v soli, sluzbo lektorice, kaksne zalozbe, podjetja itd. Nekako vnovcit ze pridobljeno znanje. Prekvalifikacija se ti splaca samo v primeru, da imas zagotovljeno delo in ti manjka samo nekaj dodatnega znanja ali uraden papir. Sicer pa bi jaz iskala moznosti znotraj lastne stroke, sam da bi gledala sirse.

Ne motis se. Res sem slavistka. Ki ji je glavni cilj čimprej pobegnit iz slavističnih voda. user posted image Zato pa sprašujem... Ker financ za izredni študij nimam, za prekvalifikacijo za VII. stopnjo pa potrebujem izkušnje v določeni stroki - bi šla delat tud voluntersko - a žal trenutno ni tolk financ.

(odgovor članu Tanja55)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.8.2010 13:22:44   
krokos
Če bi imela zagotovljeno službo - definitivno.

(odgovor članu puppa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.8.2010 13:53:53   
Anonimen
Tudi sama premišljujem o tem.

Ker se mi zdi cenejša in tudi hitrejša prekvalifikacija na V. stopnji.
Samo premišljujem, kako je potem s plačilnim razredom.

Bi katera vedela?

(odgovor članu krokos)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
11.8.2010 14:07:49   
HuAnita
da. Razmišljam, da bi šla za medicinsko sestro. Gotovo bi redno zaposlitev dobila, medtem ko je zdaj s 7. stopnjo ne in sem lahko v našem poklicu kvečjemu samozaposlena---

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.8.2010 15:00:36   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

da. Razmišljam, da bi šla za medicinsko sestro. Gotovo bi redno zaposlitev dobila, medtem ko je zdaj s 7. stopnjo ne in sem lahko v našem poklicu kvečjemu samozaposlena---

nisi edina user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.8.2010 15:03:00   
puppa
V bistvu mene ta smer za katero bi delala prekvalifikcaijo zelo veseli.

Ok, ne nameravam ostati celo življenje potem v tem poklicu, ampak razmišljam nekak tako. Nekak lažje je delat še kaj dodatno in se dodatno izobraževati, če te služba veseli, kot pa, če z huuudo muuuko hodiš na šiht in trpiš vsak dan znova. A se motim?

Ok, finančno bi pač stisnila. Pa saj kaj, nisem edina, ne, ki bi bila prisiljena v to.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.8.2010 15:10:05   
water lily
Jaz sem šla čist v drugo smer. Iz družboslovja na tehnično. Ampak ista stopnja. Bi šla pa tudi za peto če ne bi znesel faks. Ker me pač ta smer zanima. Je pa res da v tej smeri že v službi delam.

(odgovor članu puppa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.8.2010 16:37:27   
Lilu23
Nekateri šele po 30 letu ugotovijo kaj bi radi počeli v življenju in se jim zdi, da so prestari ali da nimajo časa za prekvalifikacijo...  Moje mnenje je, da nima smisla trpet do penzije na delovnem mestu, ki te ne veseli... Naredi prekvalifikacijo in delaj kar te veseli, da boš srečna :) pomisli 8 ur na dan do 65 leta trpet v službi?! Na tvojem mestu bi sledila svojim sanjam, željam ali potrebam, če bi se le dalo...

(odgovor članu water lily)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.8.2010 17:55:31   
donat
se strinjamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lilu23)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.8.2010 20:19:01   
sanasan
bi ja, še posebno, če bi me to veselilo. jaz vedno pravim, da si lahko uspešen v stvari, ki te resnično veseliuser posted image oz. imaš močnbo motivacijo
jaz sicer nisem delala prekvalifikacije, sem pa naredila par dodatnih tečajev iz popolnoma različnih stvari...nekaj, ker pač rabim za družinsko podjetje in nekaj čisto iz veseljauser posted image ...oboje mi pa prinaša dodaten denaruser posted image

CARPE DIEM!

(odgovor članu donat)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.8.2010 20:55:23   
MC09
Kolegica ima 7 st. turizem in je naredila prekvalifikacijo v varuhinjo, ne vem če je 5 st. in mi je čisto normalno, ker je res bolj tip za to, drugi manjka diploma da je mag. in tudi dela 5 st. za varuhinjo, ji to bolj leži. Tak da, če se vidiš kje drugje, kr pogumno user posted image

(odgovor članu puppa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.8.2010 21:08:07   
m_o_i
moje razmisljanje je pa tako:
v roku 5ih letih bo bolj iskana tehnicna(ce ne celo poklicna) izobrazba, kot katerakoli visja stopnja

frizerk enostavno ni vec, mehanikov tudi ne, ne vem, kdo nam bo cez 3 leta se kljuce izdeloval itd.

pisarn je zmanjkalouser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu MC09)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.8.2010 21:11:08   
Najaa
Ja, bi šla (in sem šla), ker sem res šele po 30.letu ugotovila, kaj si resnično želim delat.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 19
12.8.2010 1:30:23   
Raho
Takoj, če bi bil to poklic, ki bi me veselil.

Če ne bi štela 37 pomladi, bi takoj šla študirat medicino (imam končano splošno gimnazijo). Če bi se morala še 1x odločati za SŠ pa bi 100% šla na oblikovno.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 20
12.8.2010 10:48:28   
Anonimen
Raho, NIKOLI ni prepozno. Če te veseli, vpiši. Tako boš lahko vedno (tudi svojim otrokom) rekla, da se vse da, če je le volja.

Se mi zdi, da si pri 15. letih res še premlad za hudo odločanje o tem, kaj boš počel v življenju. Takrat bi vsi radi delali nič pa imeli veliko denarja.

Meni je žal, ker sem poslušala nasvete, da z ekonomsko se pa da povsod delat. Ja, res se da. Ampak se mi zdi, da je ravno v tem problem, ker je preveč splošna.

(odgovor članu Raho)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
13.8.2010 9:04:22   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: tuli_panka

Meni je žal, ker sem poslušala nasvete, da z ekonomsko se pa da povsod delat. Ja, res se da. Ampak se mi zdi, da je ravno v tem problem, ker je preveč splošna.

Podpis... Pa dodali so še, da so ekonomisti polni denarja in valjda pri 18-ih je to glavno, da bo denar. Zdaj pa vidim, da vsak električar s 3-letno šolo zasluži bistveno več kot jaz. Pa itak je ekonomistov milijon in službe sploh ne najdeš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
13.8.2010 14:39:58   
Lilu23
IZVIRNO SPOROČILO: lenika83

IZVIRNO SPOROČILO: tuli_panka

Podpis... Pa dodali so še, da so ekonomisti polni denarja in valjda pri 18-ih je to glavno, da bo denar. Zdaj pa vidim, da vsak električar s 3-letno šolo zasluži bistveno več kot jaz. Pa itak je ekonomistov milijon in službe sploh ne najdeš.

user posted image user posted image user posted image lepo napisano, se podpišem

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 23
13.8.2010 16:16:18   
nejcko
Jaz tudi že kar nekaj časa premišljujem o tem. Poleg faxa imam tudi SŠ izobrazbo, ampak tudi če je ne bi imela ... madonca, jaz sem kar 2x falila pri izbiri poklica user posted image

Sem se odločila, da v roku dveh let grem v neke druge vode ali na svoje, samo hudič je, ker pri svojih skoraj štiridesetih še vedno ne vem, kaj bi rada počela  user posted image   No, ena stvar me zelo vleče, žal pa se neha pri denarju ... in sem spet tam, kjer sem ... na začetku user posted image

(odgovor članu Lilu23)
Neposredna povezava do sporočila: 24
13.8.2010 19:27:52   
Colt

Odvisno kolk si lačna user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu puppa)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?