Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Prekuhavanje vode zaradi poplav 22.8.2005 23:31:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, je blo tut na siolu. Pa da naj voda vre 3 minute in naj se jo shrani v cisto posodo s pokrovom in v hladilnik, dobra je 24 ur, izjemoma 48 :)
|
|
|
|
Prekuhavanje vode zaradi poplav 22.8.2005 23:34:32
|
|
|
|
Jančika_
|
Ojej, jaz sem jo pa zjutraj prekuhala, ko sem to slišala po radiu (predvsem zaradi malega), potem sem pa pozabila na tisti lonec in smo pili kar iz pipe:ups:. Živi smo še, upam, da tudi zdravi:)-.
|
|
|
|
Prekuhavanje vode zaradi poplav 22.8.2005 23:46:15
|
|
|
|
snorlax
|
Jaz jo itak prekuham za tamalega za pit. Samo potem bi morala tudi s prekuhano pomit posodo, pa sprat dudo.... Tudi mi smo še živi in zdravi.:)
|
|
|
|
Prekuhavanje vode zaradi poplav 23.8.2005 0:02:31
|
|
|
|
Jančika_
|
Mislim, da sem danes sploh prvič v življenju prekuhala vodo (tudi za malega):zmeden2:. Včasih se čudim, da je sploh kdo od naše familije še živ.
|
|
|
|
Prekuhavanje vode zaradi poplav 23.8.2005 0:12:55
|
|
|
|
snorlax
|
Jančika, ne samo, da ste živi, utrjeni, utrjeni!:)-:)-
|
|
|
|
Prekuhavanje vode zaradi poplav 23.8.2005 7:29:51
|
|
|
|
Lunca1
|
A to velja za celo Slovenijo?
|
|
|
|
Prekuhavanje vode zaradi poplav 23.8.2005 8:04:48
|
|
|
|
DeVilla
|
Jaz sem pa mislila, da to velja samo tam kjer poplavlja... :ups:
|
|
|
|
Prekuhavanje vode zaradi poplav 23.8.2005 10:29:33
|
|
|
|
Teni_
|
Ja, rekli so, da to priporočajo tistim, ki so v teh krajih, kjer je poplavljajo. Jaz je nisem prekuhavala, pa sem je včeraj ogromno spila. Še zivim, pa bruhala tudi nisem nič. Lp,Mojca:nosecka:
|
|
|
|
Prekuhavanje vode zaradi poplav 23.8.2005 11:08:04
|
|
|
|
BigWhale
|
Prekuhavanje priporocajo zaradi precej visokih vodostajev in ker se lahko zgodi, da kje ta obilica dezevja onesnazi kako zajetje vode. S prekuhavanjem se pobije vse mikrobioloske zadeve v vodi, ki bi utegnile skodovati organizmu. Umrl pa zaradi take vode ne bo nihce. :)
|
|
|
|
Prekuhavanje vode zaradi poplav 23.8.2005 12:56:04
|
|
|
|
Teni_
|
Tako kot je napisal Big Whale, umrl ne bo nihče. So včeraj povedali, da so znaki enaki kot pri zastrupitvi s hrano - torej bruhanje in podobno. Lp,Mojca:nosecka:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?