|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prekopirana stran za radovedne
29.3.2005 7:21:33   
Bety
Mogoče še niste zasledile....

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.htm

Všeč so mi članki.....

Kje so naše srečke :nosecka:????

Me je kar strah, če se ne oglasijo :( :(( ...

Bolezen se od mene poslavlja in jaz upam, da ni bilo škode za O in paglavčke....jutri je zadnja možnost za O...

////////////////////dr.Pušenjak//////////

Spoštovani,

to zgodbo sem povedal že večkrat pa ne bo nobene škode, če jo po daljšem času spet ponovim. Zanositev in nosečnost sta zelo podbni igri "človek ne jezi se". Včasih vržemo šestico pridemo "ven" takoj, včasih pa mečemo kocko zelo dolgo, da se nam posreči, potem pa moramo odigrati še cel krog, da se spravimo na varno, če imamo smolo pa nas vržejo ven že na začetku. Nesrečna zgodba se lahko celo ponavlja, pa to ne pomeni ,da je pokvarjena kocka, da ne znamo igrati ali da je sploh kaj narobe. Seveda obstajajo tudi razlike. V reprodukciji je res lahko tudi kaj narobe, vendar je splav dovolj pogost dogodek, da se ga ne izplača preveč natančno preiskovati, dokler verjetnost napake ne naraste preko določene mere.
Pri starosti 37 let obstaja že nekolio večja možnost, da odpove rumeno telesce preden se posteljica razvije do stopnje, ko RT ni več potrebno, več je kromosomskih napak na zarodku in več je tudi nesorazmerja med zrelostjo jajčne celice in primernosti maternične sluznice za vgnezditev. Vse to vodi do večjega % odmrlih nosečnosti, bodisi takoj na začetku ali kasneje.
Žal mirovanje ne bo nič spremenilo. Morda bi bilo smiselno takoj ob zanositvi pričeti s hormonsko podporo zarodku (Dabroston ali Prometrium 3x dnevno), pred naslednjo zanositvijo bi veljalo še enkrat preveriti, če je slučajno še ostal kak konček pregrade, vse ostalo pa je izven naših terapevtskih možnosti.
//////////

Lepo vas pozdravlja
Bety, ki bo že ta mesec srečka :nosecka: brez ss
Neposredna povezava do sporočila: 1
29.3.2005 8:14:06   
muriel
ena :nosecka: se oglaša. ta se že na samem začetku redi in kljub praznikom nima delovne vneme. vsega pa je kriv RR (ne kg, ampak delovne NEvneme)!

držim pesti zate!

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.3.2005 14:38:07   
bambi
Heloo, tudi jaz sem oglašam, lepo je da se spomnite na nas :nosecka:. Jaz imam ta teden pravo norišnico in sem lahko bolj poredko javim, sem pa koliko se le da na tekočem..... V četrtek imam pregled in komaj čakam da vidim mojo :duda:. Upam oz. vem, da bo vse OK.... Ja, je pa res, da je zanositev kot igra človek ne jezi se, jaz to zelo dobro vem, ker sem se jezila kar 1 leto, moja "igra" pa bo še trajala kar do oktobra in upam, da bom zmagala....

LP Bambi:rozica:

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?