|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prekomerno pridobivanje teže
29.11.2007 14:22:41   
rokapi
Prosim za nasvet, oz. vaše izkušnje.

Noseča sem v 14. tednu (dvojčki po IVF ET postopku). Zredila sem se že 10 kg. Pred nosečnostjo sem tehtala 59 kg, visoka sem 167 cm.
Moram povedati, da v času nosečnosti jem normalno. Ne pretiravam s sladkarijami ali čim podobim. Vendar, če bo šlo tako naprej, bo enostavno preveč. Kaj svetujete? Kako je pri vas teža napredovala? Ali naj hujšam?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prekomerno pridobivanje teže
29.11.2007 14:26:25   
maja24
Nikar ne hujšej.Mrbit je to še od enekcij k jest sm tut zanosila prek ICSIja pa sm se tut zredila za 4kg sm pa v 7 tpa par dni.

Čestitam ker vem kako težko je zanosit pa čakanje a bo al ne bo.Jest sm rekla pa tut če sm ko pujs sam da rata pa da je vse ok.
Sam ne hujšej,ker v nosečnosti ne smeš!!!!!!
Sej se bo umirilo.

(odgovor članu rokapi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.11.2007 14:26:42   
Taula
V user posted image  se ne HUJŠA. Kaj ti je rekla G? Predpisala kakšno dieto? Odpovej se sladkarijam, jej več obrokov po malem....sadje, zelenjava...po kosilu jej samo nizko kalorično hrano. Samo poskrbi, da otroka dobita vse potrebne vitamine. Mogoče ti nagajajo hormoni?

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu rokapi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.11.2007 14:28:52   
san
glede na to, da si napisla, da ne ješ preveč, bi jaz kar tvojo G vprašal za nasvet, ker to je pa res precej. hujšat ni ravno dobro, boš pa verjetno morala močno pazit pri prehranjevanju.

jaz se včesih dobim, da kar v usta nosim hrano (sadje, kakšni oreščki, jogurti - kljub temu, da nisem lačna in da sem nedolgo nazaj jedla), ker mi pač paše in se sedaj kar malo kontorliram, da nimam preveč prigrizkov med obroki - takrat raje veliko pijem, da imam občutek sitosti. ker meni se je ponavadi zgodilo tako (to je sedaj moja tretja nosečnost), da sem na koncu močno preveč pridobila na teži.

(odgovor članu rokapi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
29.11.2007 14:30:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu san)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
29.11.2007 15:44:06   
Leiah
Seveda posvet z ginekologom bi bil dobrodošel!
Milsim pa da bi se dalo malo kilažo kontrolirati z redno vadbo, oz. daljšimi vendar ne utrujujpčimi sprehodi. Gibanje v nosečnosti je zelo dobrodošlo tudi za tvoje boljše počutje in posledično tudi za otroka.

Lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.11.2007 16:49:05   
hokejistka
Na tvojem mestu bi si malo zapisovala, kaj in koliko poješ. Jaz se sicer nisem zredila tako veliko kot ti, sem pa vseeno pridobila malo preveč kg. No vsaj tako pravi moja G.
Meni je zelo pasalo sadje in sem za večerjo v prepričanju, da je zdrava, pojedla eno jabolko, eno pomarančo in dve mandarini ali pa grozdje. Sadje vsebuje veliko sladkorja, tako da sem si naredila medvedjo uslugo.

(odgovor članu rokapi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.11.2007 17:44:02   
dskubin
Pojdi do G, te bo verjetno dala tudi testirat za nosečniški diabetes, ker to je pa res že veliko kg +. Ta tudi pomaga dobivat kg, v prvi nosečnosti mene niso testirali, pa sem ga verjetno imela, ker sem končala na +27 (pa sem imela samo 1ga otročka), v tadrugi, ko pa sem bla zadnje 3 mesece na dieti zaradi sladkorne, pa sem se zredila samo 12 kg. Velika razlika proti prej, ne?

Jaz bi vsekakor šla k G, da te malo pogleda. Rajši za nič, kot da bi blo kaj narobe.

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?