blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mija79 Pozdravljene! Znasla sem se v dilemi,ker ne vem, kako naj nekomu dopovem,da moj otrok ni debel.Sicer o tej osebi nimam slabega mnenja ampak te pripombe me pa ujezijo,ker se to vlece ze kar kaksno leto in ker so popolnoma neumestne.Naj povem ,da imamo doma uravnotezeno prehrano se pravi vkljucuje vse, sadje, zelenjavo, mlecne izdelke,ogljikove hidrate,meso itd....Njene pripombe sem sprva vzela resno in se o tej temi pogovorila tudi z sinovo pediatrinjo,ki mi je zagotovila ,da se sin popolnoma normalno razvija,ter da ni nobene dileme o tem ,da je premocan,tudi gibalno je zelo dobro razvit,kar pa priznava tudi ta oseba. Druga stvar je pa ta ,da ves cas poudarja kako sem premila pri njegovi vzgoji,da mu prevec dovolim,ter da me domace povedano ze zdaj ovija okrog prsta......Glede na to ,da to ni moj prvi otrok,mislim ,da to ne bo povsem drzalo,se mi pa vse bolj dozdeva,da sem tem kritikam podvrzena ,ker opravljam dvojno vlogo ,vlogo oceta in matere in sem zaradi tega bolj izpostavljena.Pocutim se manj vredno,kot da nisem sposobna biti dobra mati....Prosila bi vas za mnenje kako na lep nacin nekomu dopovedat,da se ne strinjam z njegovimi trditvami........ če ti utruja, se ne druži z tako osebo. No vsaj jaz se ne, ki se mi je ne da poslušat. če se ji ne da pač na lep način da vedet, da te zbada s temi pripombami.