Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ne morem zanosit... 24.11.2007 13:08:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Ginekolog. Po enem letu greš na pregled in poveš da se že več kot leto trudita. Ti bo naredil preizkave. Ni nikjer napisano da si ti kriva, niti da je on. Lahko sta oba, lahko sploh ni nobeden in je psihološkega vzroka. Na pamet se ne da govorit. Pojdi do ginekologa.
|
|
|
|
RE: ne morem zanosit... 24.11.2007 15:41:13
|
|
|
|
neela
|
mala86...nič sekiranja in pot pod noge. Sicer ne vem, koliko si stara, vendar v vsakem primeru je 1,5 leta že kar doba, ko moraš potrkati na vrata g - če ne drugo tudi zaradi tega, ker se v našem javnem zdravstvu vse odvija zeeeloooo počasi in se leto ali dve takoj obrneta okol pa še nič uspeha. Ne obremenjuj pa se s tem, ali si ti kriva ali ne. Tud jaz imam veliko težavo s težo in vem, da takoj, ko se začnem obremenjevat s tem, takoj gre številka še bolj gor.... Želim ti, da bi čimprej zagledala magični ...
|
|
|
|
RE: ne morem zanosit... 24.11.2007 17:01:17
|
|
|
|
ajam27
|
Midva imava enake težave. Pri meni je verjetno vzrok prevelika telesna teža- imam policistične jajčnike. Pojdi do G in on ti bo svetoval kako in kaj naprej.
|
|
|
|
RE: ne morem zanosit... 24.11.2007 22:09:29
|
|
|
|
mala86
|
hvala vsem za tolažbo...ma kaj je mela katera zle močan beli tok?ki mi je to ful čudno a mi je ginekolog reku da to ni nič narobe?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?