Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prekmurke, nujno en recept 12.3.2010 10:28:16
|
|
|
|
Raho
|
Jaz pečem samo zlejvanko (koruzno), tak da nisem dober naslov
|
|
|
|
RE: Prekmurke, nujno en recept 12.3.2010 10:31:09
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Jaz pečem samo zlejvanko (koruzno), tak da nisem dober naslov Raho... prosim, prosim... to mi pa daj recept.... moja stara mama tam blizu tebe je to naredila najbolje na svetu... sem že sama poskušala, pa ni bilo pol tako dobro...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.3.2010 10:36:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Prekmurke, nujno en recept 12.3.2010 11:16:19
|
|
|
|
Hope2
|
Prvič slišim za to. Zlejvanke so ap zakon , samo smo jih delali ali koruzne ali navadne (brez vsega)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.3.2010 11:17:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Prekmurke, nujno en recept 12.3.2010 11:17:18
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Prvič slišim za to. Zlejvanke so ap zakon , samo smo jih delali ali koruzne ali navadne (brez vsega) navadne?
|
|
|
|
RE: Prekmurke, nujno en recept 12.3.2010 11:26:48
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Prvič slišim za to. Zlejvanke so ap zakon , samo smo jih delali ali koruzne ali navadne (brez vsega) Ta recept je iz knjige Prekmurske in Prleške jedi. Za zlejvanke sme slišala, samo mi 8naše babice) res nikoli nismo jabolk in maka not dajali . No itak tudi zaščitena prekmurska gibanica ni to, kar so naše babice pekle, moja babica se kar križa, ko vidi jabolka v gibanici . Pa tudi mi nismo celo prekmurje Zvesta navadne zlejvanke smo delali po receptu bela moka, sol, sladkor in mleko, jajca. Zmiskali, malo bolj gosto kot za palačinke. Najboljša gospodinja je bila tista, katere zlejvanka se je najlepše napihnila, največ in največje mehurje oz balone je imela . A je dojenčica tolk pridna, da maš tolk časa za peko
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 12.3.2010 11:27:52 >
|
|
|
|
RE: Prekmurke, nujno en recept 12.3.2010 11:41:01
|
|
|
|
zvesta
|
nimam cajta sploh, samo ko pride do hrane pa se mi lušte naredijo, ga ni dnara, da ne najdem cajta... no, dajte no, še recept za koruzno zlejvanko... ta dobro.. prosim... za navadno zlejvanko pa res nisme slišala še...
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?