|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prekinitev postopka IVF v MB
12.10.2009 19:06:24   
bojka
Že kar nekaj časa nisem bila tu gori in sedaj se zopet javljam.
Imela sem 2 meseca jemanja Femodena in potem špikanje z Dipherelene v kombinaciji z Gonalom na koncu. Vendar se moji jajčniki niso nič odzvali, potem so midali 4 ampule Menopura (ki naj bi bil močnejši) in nič.
Ko sem prišla na UZ ni bilo odziva jajčnikov. Na levi strani nič, na desni pa 1 in zelo majhen. Zato so prekinili postopek. Sem pa stara 37 let. Sedeaj imam kontrolo pri zdravnici dr. Gavričevi 7.12.
Je imela katera od vas podoben problem? Prosim javite se in mi napišite kako pa kaj naprej?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prekinitev postopka IVF v MB
18.10.2009 20:30:34   
biba00
hej bojka.
tudi midva sva šla skozi vso to ceramonijo, vendar midva sva imela 10 celic, ki pa so odmrle še preden bi morala imeti oploditev. zdaj naju čaka 1. leto čakanja, ker so čakalne vrste zelo dolge. sicer so mi pa povedali, da moraš dosti piva piti, da folikli zrastejo in reagirajo.
ne se preveč sekirati in jeziti ker tako nič ne pomaga.

lp
biba

(odgovor članu bojka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.10.2009 18:39:41   
bojka
Ima še katera kakšno izkušnjo glede tega? Prosim za kakšen odgovor.

(odgovor članu biba00)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.10.2009 7:16:27   
Anonimen
težko ti pomagam, ampak pomagajo pa tudi pivo in jajčka med postopkom. Mogoče bi lahko jedla tudi kakšne vitamine - O10, matični mleček, evitol, čeprav to bolj pomaga samim celicam, ne pa foliklom.user posted image

upam in držim pesti, da bo naslednjič boljši rezultat.

(odgovor članu bojka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
1.11.2009 14:47:37   
bojka
Hvala obema za odgovor. Tudi jaz upam, da bom imela drugačno terapijo in druga zdravila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?