Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prekinitev delovnega razmerja 26.1.2012 18:09:52
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: tamiflu Ali lahko prekinem delovno razmerje pred potekom pogodbe brez negativnih posledic zame? kadar češ.
|
|
|
|
RE: Prekinitev delovnega razmerja 26.1.2012 18:19:13
|
|
|
|
Paštetka
|
Nadomestila ne dobiš. Zdaj,pa če je to slabo...
|
|
|
|
RE: Prekinitev delovnega razmerja 26.1.2012 18:19:16
|
|
|
|
tamiflu
|
thanks
|
|
|
|
RE: Prekinitev delovnega razmerja 26.1.2012 18:47:24
|
|
|
|
blaža
|
kaj pa odpovednega roka, nimaš?. meni bi blo to neugodno, če bi bil rok dolg, bi pa želela v novo službo,..
|
|
RE: Prekinitev delovnega razmerja 26.1.2012 18:49:13
|
|
|
|
Raho
|
Odvisno, kaj piše v pogodbi o zaposlitvi... Če nima kakšnih posebnih določil v primeru prekinitve zate, potem ja.
|
|
|
|
RE: Prekinitev delovnega razmerja 26.1.2012 18:49:27
|
|
|
|
tamiflu
|
mi ne pripada, ker je bla pogodba sklenjena za manj kot 1 leto
|
|
|
|
RE: Prekinitev delovnega razmerja 26.1.2012 18:51:23
|
|
|
|
Kerensa*
|
Preveri potencialno konkurenčno klavzulo v pogodbi o zaposlitvi (v primeru, da imaš namen zamenjati samo delodajalca, stroke pa ne).
|
|
|
|
RE: Prekinitev delovnega razmerja 26.1.2012 18:53:13
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Preveri potencialno konkurenčno klavzulo v pogodbi o zaposlitvi (v primeru, da imaš namen zamenjati samo delodajalca, stroke pa ne). Konkurenčno klavzulo ponavadi imajo samo vodilni in vodstveni delavci.
|
|
|
|
RE: Prekinitev delovnega razmerja 26.1.2012 18:54:11
|
|
|
|
Kerensa*
|
Tudi jaz sem jo imela.
|
|
|
|
RE: Prekinitev delovnega razmerja 26.1.2012 18:54:16
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Preveri potencialno konkurenčno klavzulo v pogodbi o zaposlitvi (v primeru, da imaš namen zamenjati samo delodajalca, stroke pa ne). Tudi če imaš to klavzulo vpisanov pogodbi, ti mora za tole plačevat in mora biti razvidno na plačilni listi, če ne je ta klavzula nična
|
|
RE: Prekinitev delovnega razmerja 26.1.2012 18:55:24
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Preveri potencialno konkurenčno klavzulo v pogodbi o zaposlitvi (v primeru, da imaš namen zamenjati samo delodajalca, stroke pa ne). Konkurenčno klavzulo ponavadi imajo samo vodilni in vodstveni delavci. hihihi jaz jo imam, pa sem daaaaaaleč od tega, oz sem ofr. In imam celo 3m odpovedni rok, no tole pa najbrž ne bo šlo, ker za vpisano 4 stopnjo izobrazbe, tole ne pride v poštev. ( za katero stopnjo sem vpisana, drugače imam itak višjo ;))
< Sporočilo je popravil blaža -- 26.1.2012 18:56:26 >
|
|
RE: Prekinitev delovnega razmerja 26.1.2012 19:14:45
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Tudi jaz sem jo imela. Kaj je pa bilo navedeno kot razlog?
|
|
|
|
RE: Prekinitev delovnega razmerja 26.1.2012 19:20:05
|
|
|
|
Kerensa*
|
Nekaj v stilu a la "varovanje poslovnih skrivnosti". S tem so bile mišljene predvsem stranke, katere bi s spremembo delodajalca in z znanjem medsebojne pogodbe o sodelovanju lahko "speljala" drugam (ponudila boljše pogoje in s tem t.i. oškodovala takratnega delodajalca).
|
|
|
|
RE: Prekinitev delovnega razmerja 26.1.2012 19:23:42
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Nekaj v stilu a la "varovanje poslovnih skrivnosti". S tem so bile mišljene predvsem stranke, katere bi s spremembo delodajalca in z znanjem medsebojne pogodbe o sodelovanju lahko "speljala" drugam (ponudila boljše pogoje in s tem t.i. oškodovala takratnega delodajalca). Noben delodajalec ne more navesti v pogodbo varovanje poslovnih skrivnosti, ker je on tisti, ki mora presoditi, kaj bo povedal svojim zaposlenim in to, kar pove, več ni poslovna skrivnost. To imajo lahko v pogodbi navedeno samo najtesnejši sodelavci delodajalca.
|
|
|
|
RE: Prekinitev delovnega razmerja 26.1.2012 19:27:19
|
|
|
|
Kerensa*
|
Med mano in direktorjem ni bilo nobenega drugega zaposlenega. Sicer je pa tako ali tako vseeno, ali je bilo to zakonito ali ne, saj me že več let ni v tisti firmi.
|
|
|
|
RE: Prekinitev delovnega razmerja 26.1.2012 21:19:57
|
|
|
|
nananaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: tamiflu mi ne pripada, ker je bla pogodba sklenjena za manj kot 1 leto a ni sedaj tako, da ti pripada nadomestilo po 9 mesecih, a so to že spet spremenili? Sicer pa vsak ob normalni menjavi službe da odpoved pred iztekom pogodbe brez negativnih posledic zase, razen, če nima zagotovljene boljše situacije.
< Sporočilo je popravil nananaja -- 26.1.2012 21:20:24 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?