Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Preiskave v bolnici so za nama 21.4.2005 16:43:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Preiskave so za nama, bila sva v bolnici zaradi njegovega trdega kakanja in nepridobivanja na teži, toda nič niso ugotovili, da bi bilo kaj narobe. Res sem si oddahnila. Baje noče jest zaradi tega, ker ga boli ko odvaja blato, zakaj pa ima tam probleme, pa ne vedo. Včasih pač pride do tega. Upam, da se bomo te nadlege hitro rešili, glavno je, da ni kaj drugega večjega narobe. Hvala lepa vsem, ki ste držale pesti za naju in ki ste nama dajale nasvete, kako malemu pomagat pri prebavi.
|
|
|
|
Preiskave v bolnici so za nama 21.4.2005 16:47:04
|
|
|
|
ZARA
|
:bravo::bravo: Super novica!!
|
|
|
|
Preiskave v bolnici so za nama 21.4.2005 16:53:37
|
|
|
|
lin
|
:):):bravo::bravo::bravo::sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Preiskave v bolnici so za nama 21.4.2005 16:58:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Super! ♥ :bravo: ♥ :bravo: ♥ ☻ ☺ lp,:fis:
|
|
|
|
Preiskave v bolnici so za nama 21.4.2005 18:17:02
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
Fino. Držim pesti, da se hranjenje in prebava pri vama uredi. LP Pi-kica
|
|
|
|
Preiskave v bolnici so za nama 21.4.2005 19:03:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse naj in čimprej vama želim čimveč lahkega kakanja!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Preiskave v bolnici so za nama 21.4.2005 19:11:10
|
|
|
|
urši*
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Preiskave v bolnici so za nama 21.4.2005 19:12:47
|
|
|
|
Tejči
|
Super, saj kakec se bo tud porihtal;) LP, Tea:sloncek:
|
|
|
|
Preiskave v bolnici so za nama 21.4.2005 19:28:56
|
|
|
|
puncica
|
:bravo::bravo::bravo: Super sam da ni kej hujšega, kakanje pa upam da se bo kmalu uredilo:bravo:
|
|
|
|
Preiskave v bolnici so za nama 21.4.2005 20:16:13
|
|
|
|
Mojca P.
|
Zdaj si lahko mirna in brez skrbi, tudi kakanje se bo porihtalo, bos videla! Res super:bravo:. :rozica:
|
|
|
|
Preiskave v bolnici so za nama 21.4.2005 21:26:35
|
|
|
|
Pupica
|
Super:bravo::bravo::bravo: Naj vama bo ta noč mirna:rozica::rozica: LP:angel:
|
|
|
|
Preiskave v bolnici so za nama 21.4.2005 21:29:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, sem prav čakala da se boš oglasila. No, super, rešena si kar nekaj hudih skrbi! A pa so ti dali kakšen pameten nasvet, kako ravnat, da bo lažje kakal? Jaz sicer nisem spremljala nasvetov, ki so ti jih dajale forumovke, ampak moja prijateljica daje svoji pupiki v sadno kašico vsak dan namočene suhe slive. Njej je zelo pomagalo. Sicer ni imela teko hudih težav, precej težav z zaprtjem pa vseeno. Držite se. Lep pozdravček tebi, malemu pikiju pa poljubček na buhec! Pa pa! Nojči:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Preiskave v bolnici so za nama 21.4.2005 21:31:49
|
|
|
|
Mina1
|
Joj, samo da sta doma spet;). Očitno res pride včasih do takšnih stvari, pa vseeno ni nič narobe. Upam, da se bo kakanje zrihtalo in da boste spet lažje zadihali. CMOK za oba, Mina1
|
|
|
|
Preiskave v bolnici so za nama 21.4.2005 23:03:58
|
|
|
|
NIN@
|
sam da sta doma :bravo:
|
|
|
|
Preiskave v bolnici so za nama 22.4.2005 9:46:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Me veseli, da je vse ok. Moja prijateljica je hčerki dajla po žlički vsak dan malo donata pa je pomagalo.
|
|
|
|
Preiskave v bolnici so za nama 25.4.2005 12:43:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala vsem. Nojči, pametnega nasveta v bolnici nisem dobila, so pa me potolažili, da bo to kmalu za nama in da tako pač pride pri nekaterih otrocih. No, upam, da bodo ti problemi res kmalu minili. Kar se pa donata tiče, ga moj mali pije kar iz kozarčka in to vsak dan.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?