Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Preiskave,ki sledijo HSG 14.2.2011 19:27:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Kmalu grem na HSG. Moj je že bil na spermiogramu. Zanima me, ko opraviš to preiskavo, katere preiskave ponavadi sledijo - glede na izvide, seveda... Sploh če ti po tem po naravni poti še vedno ne uspe. Koliko časa po prvih napotitvah na preiskave za neplodnost te potem pošljejo na umetno oploditev - česar me je strah, ker se nekako ne morem sprijaznit s tem, da bi se znašla v tem položaju, vedno se mi je zdelo, da bo šlo to zlahka, pa ni tako. Ni mi neke romantike v tem, ali kako se naj izrazim in me zato to malo odbija...
|
|
|
|
RE: Preiskave,ki sledijo HSG 14.2.2011 21:04:13
|
|
|
|
vesper
|
Pozdravljena, Jaz sicer na HSG nisem bila naročena, ker so mi prej odkrili pregrado. Zato sem imela operativni poseg in so opravili vse naenkrat. (to pomeni, odstranitev pregrade, pregled jajcevodov...) Skratka, če ti bodo na HSG-ju kaj našli, potem te bodo verjetno poslali na poseg. Meni je moj G rekel, da če v treh ciklusih po OP ne zanosim, potem me urgentno pošlje nazaj na kliniko za neplodnost in bomo kar začeli postopek za umetno. In ker se torej ni prijelo, sem že v perek naročena pri njemu, potem pa gremo dalje
|
|
|
|
RE: Preiskave,ki sledijo HSG 15.2.2011 7:51:26
|
|
|
|
Monstera
|
Ojla. Pri meni bo umetna konec leta oz. takrat me bo prijavila, če ne zanosim. Takrat bo 3 leta odkar se trudiva. Po HSG sem jaz šla na laparo, ker so mi itak že prej odkrili PCO. HSG je bil pač tko, če je še kaj.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?