|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prehrana - odsotnost
12.10.2006 12:28:07   
Anonimen
Punce, zanima me, kako je v vašem vrtcu urejeno glede prehrane, če otrok manjka v oddelku npr. 3 dni.user posted image  Mu te tri dni odštejejo od zneska cene vrtca?

Primer: Filip je v septembru manjkal tri dni. Na položnici je napisana odsotnost 0 dni.user posted image  Vzgojiteljica ima v dnevniku vodeno 3 dnevno odsotnost.
Ko sem danes klicala v računovodstvo, so mi rekli, da imajo oni v pravilniku, da tri dni odsotnosti ne odštejejo user posted image . Ok, zastopim recimo za en dan, ampak 3 dni user posted image  Vem, da ne bom obogatela za tistih 540 sit, ki bi mi jih odšteli, pa vseeno me zanima, kako imate pri vas to urejeno? Poznate pravilnik?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prehrana - odsotnost
12.10.2006 12:51:46   
76suza
Na Ptuju začnejo odštevati če otrok menjka več kot tri dni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.10.2006 15:23:36   
SaaS
Vprejšnjem vrtcu, kakor jaz vem so mi odšteli vsak dan, ko je manjkal. Res pa se ne spomnim točno, če je kdaj manjkal samo en dan user posted image . Zdaj je v novem vrtcu in nisem nič spraševala okoli tega.

A javila pa si zjutraj, da ga tisti dan ne bo. Da niso naročili kosila zanj. Ker če ne javiš, potem pripravijo tudi zanj obroke in jih nato ne odštejejo.

Očitno imajo tako politiko vrtci, da je pod tri dni brezveze user posted image .

(odgovor članu 76suza)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.10.2006 19:45:18   
Tejči
Dobili smo komaj prvo položnico, zato ti težko karkoli povem. Manjkala je 5 dni in toliko je bilo tudi odštetega. Ta mesec bo pa še več manjkala, saj je bolana in je že sedaj 5 dni doma.

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.10.2006 20:19:08   
KIKI****
no moram skočit v  debato.
Pri nas odštejejo vsak dan ko otrok ni v vrtcu in to celih 39.5 tolarja na dan. ker smo bili 1 teden na morju torej 5 dni in 4 dni je bil bolan so za sina odbili celih 355.5 tolarjev-ma smešn za posrat!!! Torej na mesec za naše otročke v našem vrtcu zapravijo celih 3.555 sit za hranouser posted image user posted image user posted image
smešno al za zjokat???

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.10.2006 12:53:11   
Anonimen
Kiki, stroški prehrane za naše malčke so v vrtcu tako minimalni, da je res vse skupaj smešno. Odšetejejo pa znesek glede na plačilni razred.

No, jaz sem zahtevala, da mi dajo pravilnik, v katerem imajo res zapisano, da če otrok manjka 3 dni ali manj, se stroški prehrane ne odštejejo. Torej vrtec služi še na tem. user posted image  Kar seštejet...recimo vsak mesec 3 dni. To je 36 dni v letu. Konkretno pri meni odštejejo 178 sit. To skupaj znese nekajv več kot 6.000 sit. S tem pa lahko otroku že kaj lepega kupim al pa če gremo na pico user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KIKI****)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
15.10.2006 9:40:34   
mala zirafa
Kot jaz vem se odbije od cene  samo hrana.zato one vodijo prisotnost.Bivanje plačate pa za cel mesec.Enx v letu pa imate možnost izkoristit -50%, ponavadi je to poleti med dopustom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.10.2006 12:42:57   
Anonimen
Žirafa, saj o tem govorimo. Vemo, da se odbije samo tistih enkaj sit za hrano. Ampak od vrtca do vrtca pa je različno, od katerega dneva odsotnosti naprej ti stroške hrane odbijejo.
Tudi rezervacija je čisto različna od vrtca do vrtca. Pri nas je to možno 2 meseca-ampak to je pa čist druga tema.user posted image

(odgovor članu mala zirafa)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
15.10.2006 17:56:25   
bobek05
Kristina, zdaj si me pa dobila.. Spet slišim nekaj novega. user posted image Ne vem kako je s tem v našem vrtcu. Prejšnji mesec je manjkal 6 dni, ampak sem 1. dan klicala malo čez 7h, pa mi zato tisti dan niso več šteli. Noro je, ker ko zboli, bi naj klicali DO 7h, pa mi jih nikoli ne uspe dobit pred 7.30 (nihče ne dvigne) user posted image  user posted image

Ta mesec je manjkal do zdaj 2 dni (mi bodo šteli samo 1 dan, ker jih spet nisem dobila pred pol 8 user posted image ), tak da če ne bo več manjkal bom vejretno ugotovila, če je pri nas tudi v veljavi to 3-dni pravilo...

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.10.2006 11:06:18   
NinKa
Kristina, moj mali junak je v enem izmed LJ vrtcev in tukaj imajo tako. Smo v 6 plačilnem razredu in dnevno pride hrana nekaj okoli 323 sit +- ne vem točno.

Ampak je pravilo, da se hrana odšteje, če za tekoči dan sporočiš do 8h zjutraj da otroka ne bo. Men to ful paše ker sem še študentka in če se mi zjutraj ne da malega odpeljat lahko ostane doma, brez problema. Velja pa tut če poveš popoldan, da ga naslednje dneve ne bo, al kakor koli sporočiš, da ga pač ne bo.

Men se zdi čist vredu, da so tolk fleksibilni koker so.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.10.2006 11:44:48   
Anonimen
O, pri nas se odšteva prav vsak dan. Saj to je vse skupaj drobiž, prehrana. Ko je manjkala skoraj cel mesec, je vse skupaj bilo za dva jurja manj user posted image

(odgovor članu NinKa)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
18.10.2006 12:09:50   
Anonimen
Ampak je pravilo, da se hrana odšteje, če za tekoči dan sporočiš do 8h zjutraj da otroka ne bo

Zakaj je pa sploh treba sdporočat? Pa saj vidijo pri zajtrku, da otroka ni in vpišejo v dnevnik.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
19.10.2006 12:14:42   
jakaracman
Prehrana v LJ,je 9.700.Odštejejo če javiš za dan naprej, tisti dan ko javiš ne odštejejo.Pa sem klicala pred sedmo zjutraj in bi lahko komot odšteli še tisti dan, pa ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.10.2006 12:30:12   
soris
Pri nas je tudi tako kot pravi Kristina. Znesek za hrano začnejo odštevat po 3 dneh otrokove odsotnosti in sicer  znesek od procentov ki jih plačuješ, ostalo odštejejo pa občini (npr. 30% ebii, 70% občini). Zato so to različni zneski pri vsakem posamezniku.

"Pri nas smo vsi lepi: nobenega ogledala pri hiši ni. Pa se gledamo samo v mamine oči."(N. Maurer)

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.10.2006 12:37:45   
Baby
Ja morte vedet, da tisto kar odštejejo je regresirana prehrana. Mi ne plačamo vsega, nekaj krije občina!
Pri nas odštejejo če manjka več kot tri dni skupaj!

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.10.2006 7:25:37   
srki
Isto je pri nas, Kristina.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.10.2006 7:29:08   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Zakaj je pa sploh treba sdporočat? Pa saj vidijo pri zajtrku, da otroka ni in vpišejo v dnevnik.

Ja, pri nas moramo tudi sporočat do 8. ure zjutraj, so to posebej poudarili na sestanku.

Rezervacija pa pri nas sploh ni možna!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.10.2006 8:07:56   
Marogica
Pri nas je tudi tako, da če sporočimo do 8. ure zjutraj, se za tisti dan odbije hrana. Nič pa ne vem o tem, da bi se naj to štelo šele po 3 dneh. Pri nas šteje vsak dan odsotnosti.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?