Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prehod iz otroške banjice v veliko banjo 14.7.2006 14:07:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Defrinitivno ji daj malo vode, kakšnih 15 cm je čez glavo, pa na podlogo proti drsenju ne pozabi. Jaz sem v Motherceru v Emporiumu kupila take fletne barvne ribice in hobotnice in še nekaj za nalepit na dno banje. Če otroku narediš luštno in z malo vode, se gotovo ne bo ustrašil. Pene pa ... kaj pa vem. Če ste jih do zdaj imeli, lahko.
|
|
|
|
RE: Prehod iz otroške banjice v veliko banjo 14.7.2006 14:19:09
|
|
|
|
baby baby
|
Ste probali najprej postaviti malo banjico v veliko. Verjetno to že počnete...sicer pa na začetku malo manj vode, da se ne ustraši, pa kakšno novo igračko, da ji bo bolj zanimivo, v Mothercaru imajo fletne mini podlogice, da ji ne bo drselo...laho pa probate tudi skupinsko kopanje z enim od staršev.
|
|
|
|
RE: Prehod iz otroške banjice v veliko banjo 14.7.2006 14:28:50
|
|
|
|
srki
|
Ne nalij preveč vode, v vodo ji daš lahko igrače. Prej ji ne omenjaj, da bosta pa zdaj banjico zamenjali....kratkomalo jo daj v banjo, saj ko bo viedela igrače, jo bo strah (če ga bo imela) verjetno tudi minil. Pri nas pa so pene obvezne, vedno pa pazim, da jih ne daje v usta. Pri nas je na srečo to potekalo brez problemov.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.7.2006 14:32:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Prehod iz otroške banjice v veliko banjo 14.7.2006 15:02:08
|
|
|
|
Dejča
|
Mi smo jo že zelo kmalu dali v veliko bano, ker smo imeli na začetku čeber in ga je okrog 5-6 M prerasla. Potem smo jo dali v veliki bani v fliperja in je bila čisto navdušena - nikoli ni bilo poblemov. Smo pa bili ta vikend na morju in se je pri 1. letu prvič kopala v morju - sem razmišljala, kako bo, saj je bilo le okrog 23-24 stopinj, pa je kar cvilila od navdušenja ter čofotala kot nora.
|
|
|
|
RE: Prehod iz otroške banjice v veliko banjo 14.7.2006 15:20:42
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Mi smo začeli veliko bano uporabljat pri 5 mesecih . Imeli pa smo fliperčka na začetku in se je vredu počutila. Sedaj pa je stara 17 mesecev pa jo kar potuširamo tu pa tam pa še tudi bano naredimo malo za poigrat.
|
|
[Brisano sporočilo] 14.7.2006 15:42:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Prehod iz otroške banjice v veliko banjo 14.7.2006 21:11:29
|
|
|
|
KIRA
|
daj ji vodo do gležnjev (njenih), pa jo pusti, naj se igra. kakšne vodne igračke ti bodo sigurno prav prišle. lahko greš tudi sama z njo noter, da se bo počutila bolj varno in se malo poigraš z njo - tako v šali jo umiješ. važna je pozitivna izkušnja. lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?