|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prehlad
8.1.2006 9:25:51   
Ančika
Danes ponoči me je začelo boleti grlo user posted image , štirimesečno hčerlo pa polno dojim. Ali imate morda izkušnje, katera zdravila brez recepta se smejo jemati? Neoangin, Septolete, propolis,....? Kako pa je z zaščito otroka- da se punčka ne bi kaj nalezla od mene?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prehlad
8.1.2006 10:22:13   
tincci
Jaz sem bila tudi prehlajena zadnje dni, jemala sem Granobil za grlo pa VitaC šumeče tablete (kalcij s C-vit.) Kukr vem, propolis ni ok, ker vsebuje med (alergen) pa alkohol.

Tamalo polno dojim, pa se ni nalezla, morm potrkat!! Sem pa skos zračila stanovanje pa en dan, ko je blo res hudo, sem imela masko čez usta (dobiš v lekarni).

(odgovor članu Ančika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.1.2006 23:51:33   
KODA
Jaz sem med nosečnostjo za grlo lizala Panthol tablete.
Ne vem,rajši vprašaj v lekarni.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.1.2006 11:36:21   
MJZV
Tudi sama sem prehlajena in z bolečim grlom, že drugič v tem času od kar sem rodila. Imam pa dvomesečnega sina in tudi polno dojim. Sem v lekarni vprašala, kaj lahko vzamem in mi je dala Granobil in šumeče tablete Ca-C 500 Sandoz. Imam pa tudi že od prej masko in si jo med vsakim dojenjem dam čez usta. Drugače pa redno umivanje rok in zračenje prostora.

Upam, da se čimprej pozdraviš.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.1.2006 12:07:28   
Lejči
hojla,

meni so tudi dali pantol in granobil. sedaj pa sem dobila še tantum verde, neko tekočino za grganje in izpiranje, samo sem jo uporabila samo dvakrat, kjub temu, da so mi jo v lekarni priporočili, saj piše, da uporaba med nos. in doj. ni priporočljiva user posted image . sicer pa to piše tudi pri lekadolu, pa ga vseeno dajejo. med, pa čaj in počitek, pa bo. ja, masko sem pa jaz tudi uporabljala, pa  malčica k sreči ni zbolela. če se samo dojita, je možnost da zboli, tako menda zelo majhna, ker otročka ščiti materino mleko.

čimprej se pozdravi.

lp

(odgovor članu MJZV)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?