|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prehlad
10.10.2005 18:44:22   
sarči
Mi smo pa prehlajeniuser posted image ,nočemo papcat,še manj pa pit in smo prav bogiuser posted image user posted image user posted image
Ker noče pit nobenega čajčka za dojenčke vas sprašujem če lahko morda že pije navaden za odrasle(jagoda-vanilija) in ali vi kaj sladkate čaja?Jest ga ne,pa si mislim da sedaj ko je prehlajena bi ga žiher,saj mi drugače noče pit,razen vode,k jo je navajena,pa se mi smili sedaj pit to vodo mrzlouser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prehlad
10.10.2005 19:25:04   
sarči
mene pa noben ne bere in ne marauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.10.2005 20:00:41   
anitaz
sači...sm te prebrala,pa ti ne znam svetvat ....user posted image

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.10.2005 22:36:40   
taška30
pogreješ vodo, pa ni mrzla user posted image

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.10.2005 7:25:36   
SaaS
Moj je tudi prehlajen. Tudi jaz sem mu vedno dajala za pit vodo ali nesladkan čaj. Nikoli mu nisem dajala tistih instant otroških čajev. Lansko zimo, ko je bil še čisto majhen (rojen novembra) sem mu kuhala čaj iz janeža in kumine, zdaj pa kar čaj z vrečke (alete in alnatura imata sadni čaj prav za otroke).
Zdaj, ko je prehlajen, mu dam v čaj limono in čaj tudi sladkam. Prav rad ga pije, čeprav je malo kiselkast (limona). Star je pa 11 mesecev.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.10.2005 8:02:05   
sarči
Včeri zvečer smo še zakuhali na 38.6,ponoči še enkrat,zdej je pa uredu...smotano vremeuser posted image

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.