Anonimen
|
Ja, drugače kot na silo verjetno res ne bo šlo. Jaz mu ničesar v nos, tudi če je bil prehlajen, sicer nikoli dajala, smo imeli pa podobne probleme s kakšnim sirupom. Jaz sem si ga nekako namestila v naročje tako, da sem ga napol polegla, eno njegovo roko sem si dala pod pazduho, z eno roko sem ga držala za drugo roko, potem pa sem mu, ko je bil hudo užaljen in se zelo drl, v usta pač stisnila tisti smotani sirup. Eni dajo še otrokove nogice med svoje noge. Moj je imel glavo pri miru, ker je bil itak čisto preč od samo užaljenosti, ker sem ga v nekaj tako grdo silila. Ampak antibiotik je pač nujno vzeti. Pri tebi bo Maja verjetno, če mu boš te kapljice hotela dati, še nekdo moral držati za glavo. Ojoj, hudo. Kar se pa krepitve imunskega sistema tiče, pa je, če je sadje, to najbolje. Jaz Tiborju dajem sirup Sanatogen, ki je primeren tudi za dojenčke. To je pač vitaminski sirup, ki je za Tiborja primeren, ker ne mara sadja, pa tudi ostale hrane ne kaj preveč. Sicer nisem nič kaj preveč verjela v take sirupe, potem pa sem vprašala pediatrinjo dr. Ješetovo, če to kaj pomaga, pa je odločno rekla, da je to v redu v primeru, če otrok ne mara sadja. Tudi o tistem Bronhomunalu sem se pozanimala. Predpisala mi ga je, vendar ga Tiborju zaenkrat še nisem dala, ker je to kot nekakšno cepivo proti bakterijskim okužbam. Torej za take otroke, ki dobivajo veliko antibiotikov. Teh pa Tibor zaenkrat ni potreboval kaj veliko, mislim, da smo ga v dveh letih in pol imeli dvakrat. Upam, da vam bo podvig s kapljicami uspel in da se bo Maj čimprej pozdravil.
|