|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prehlad-vrtec da ali ne?
17.9.2010 7:55:58   
neli365
Moj sinko (14 mes.) je malo prehlajen, nima temperature, malo kiha in kašlja, ampak to res občasno, malo mu teče iz nosa, ampak sama voda, nima zabasan nos. Tak da bi rekla da je to en tak blag prehlad. Kaj daste takšne otroke v vrtec ali ne?
Kaj pa ko so sitni zaradi izraščanja zob?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prehlad-vrtec da ali ne?
17.9.2010 7:58:43   
CUKRČEK
seveda gre lahko v vrtec....če bo ob takih znakih doma, potem ga imaš lahko celo zimo domauser posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu neli365)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.9.2010 8:05:45   
neli365
Jaz tudi tako mislim, res je da je malo tečen, ampak je vzgojiteljica nekaj jamrala včeraj, češ da je tečen, prehlajen itd.Sem imela občutek, da bi rajši videla da ga ne bi bilo.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.9.2010 8:17:01   
krtekxx
Glej, če lahko zrihtaš drugo varstvo, ga daj v varstvo. Če pa ne, se pa odloči ali boš ti doma ali pa gre v vrtec. Zna biti, da mu v vrtcu glih ne bodo pucali nosa (in sam si ga verjetno tudi res še ne zna), pa tudi kake druge pozornosti kot je malo ogreta pijača, ne bodo prakticirali. Samo je res, kot je ena prej napisala, da boš pol leta na bolniški, če boš za vsak prehlad z njim doma. Pri nas v vrtcu imajo vključno z mojimi otroki ta trenutek skoraj vsi svečke iz nosa.

(odgovor članu neli365)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.9.2010 8:35:41   
moci
ma ja, če nima vročine pač v vrtec. drugače bo do maja domauser posted image
razen, če imate kakšno babico, ki lahko kakšen dan pazi, potem ajde, bi ga mogoče imela doma.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.9.2010 9:01:49   
mamamajča
Še veliko veliko bo prišlo za vami in se ti bo ta prehlad zdel nekaj čisto nepomembnega.
Otrok ne sme v vrtec, če ima vročino, drisko več kot 2x, antibiotik, znake nalezljive bolezni....

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.9.2010 10:03:57   
Naja31
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Še veliko veliko bo prišlo za vami in se ti bo ta prehlad zdel nekaj čisto nepomembnega.
Otrok ne sme v vrtec, če ima vročino, drisko več kot 2x, antibiotik, znake nalezljive bolezni....

Se strinjam. Zaradi takšnih znakov je lahko celo zimo doma.
Razen če si ti doma, ali ga kakšna babica z veseljem popazi, potem naj ostane doma.

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.9.2010 12:00:05   
polma
Če imam možnost ga ne peljem v vrtec kadar ima "zelence", kot jim jaz rečem-tiste zelene goste smrklje. Ostaneva doma in ga pucam s fiziološko, da se prej ščisti. zaradi zobkov ačli pa blagega prehlada pa ne ostane doma. 

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu neli365)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.9.2010 13:17:47   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Se strinjam. Zaradi takšnih znakov je lahko celo zimo doma.
Razen če si ti doma, ali ga kakšna babica z veseljem popazi, potem naj ostane doma.

Tudi jaz se strinjam s temle - naša dva, ko sta 1x smrkava, se to običajno vleče cel mesec in potem boljše, če ju kar izpišem iz vrtca, če zarad smrkavega nosa in pokšljavanja ne bi šla. Sicer so pa itak v vrtcu zdaj praktično vsi otročki smrkavi - saj kako ne bi bili ob takem vremenu. Bila sta pa prejšnji četrtek in petek doma, ker sta pa imela malenkost vročine. Smrkava sta pa itak že 2 tedna non-stop, pa še ni videti, da bo temu konec.

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?