Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prehlad, prepihana od vetra 17.7.2006 21:57:22
|
|
|
|
total
|
Jaz bi jo peljala k zdravniku,posebno če grdo kašlja.
|
|
[Brisano sporočilo] 17.7.2006 21:59:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Prehlad, prepihana od vetra 17.7.2006 22:09:10
|
|
|
|
tincci
|
Živimo v hribih , ampak maš čisto prav, sam očitno bi blo treba
|
|
|
|
RE: Prehlad, prepihana od vetra 17.7.2006 22:12:45
|
|
|
|
NinaŠ
|
Pelji jo k zdravniku, da ji posluša pljuča - omemba kašlja mi ni prav nič všeč. Nočem nič strašiti, ampak moje2 drobižka sta oba letos že prebolela pljučnico, ki je zgledala kot prehlad (smrkanje, kašelj, brez vročine).
|
|
|
|
RE: Prehlad, prepihana od vetra 17.7.2006 22:14:40
|
|
|
|
NinaŠ
|
V uček ji pa kapni kako kapljico tvojega mleka (saj še dojiš?), bo bolj pomagalo kot fiziološka.
|
|
|
|
RE: Prehlad, prepihana od vetra 17.7.2006 22:16:02
|
|
|
|
NRMM
|
Mi smo zaradi takega kašlja nedolgo od tega preboleli bronhitis in tudi brez vročine, jaz se ne bi igrala s kašljem, ti le pelji pokazat, sej ne stane nič, boš vsaj mirna, če ne bo nič takega našel. No s kapo pa ga ne biksaj pri teh temperaturah,pa hribi gor al dol.
|
|
RE: Prehlad, prepihana od vetra 17.7.2006 22:18:26
|
|
|
|
tincci
|
jao.. ma nisem jo hotla dons (pon.) take vlačit po čakalnicah, sam jo bom kr morala, res je grd kašelj
|
|
|
|
RE: Prehlad, prepihana od vetra 17.7.2006 22:23:29
|
|
|
|
NRMM
|
Jaz bi jo na tvojem mestu. Midve sva najprej dobili sinecod kapljice za umiritev kašlja. Ko sem jo peljala, je kašljala in šmrkala. Po parih dneh jemanja Sinecod-a je sicer kašelj ponehal malenkost, so se ji pa zamašile dihalne poti, tako da je staknila bronhitis in pristala na inhalacijah 7 dni na 6 ur, no za piko na i sva po vsem tem pa še imeli vnetje požiralnika, tako da je tudi antibiotik prišel na vrsto . Pa če boš imela možnost, kar prosi za inhalacije, ker zelo hitro pozdravijo kašelj in dihanje. Čimprejšnje okrevanje
|
|
RE: Prehlad, prepihana od vetra 17.7.2006 22:27:53
|
|
|
|
tincci
|
Se bojim, da ma orng vnet požiralnik.. ja, šit.. grem jutr k ped.. nama pa res ni dolgčas A na inhalacije morš pol v ambulanto hodit?
< Sporočilo je popravil tincci -- 17.7.2006 22:28:47 >
|
|
|
|
RE: Prehlad, prepihana od vetra 17.7.2006 22:33:46
|
|
|
|
NRMM
|
Če joka, ko zakašlja potem je možno, da ima vnetje požiralnika, pri nas je bilo tako. Lahko jo pa opazuješ kako diha. Meni je pediatrinja tako pokazala in sicer, ko smo prišli k dežurnemu je fuuul čudno dihala. P mi rekla, da naj diham z njo in me potem vprašala, kako se počutim pri tem dihanju......hudo je bilo zame, le kako je moglo bit še mali . Midve sva šli 1x na inhalacije v ZD in sicer pri dežurnem in je po 2 minutah zaspala, ko ji je ščistilo dihala , potem pa sva dobili pumpico s inhalatorjem in sem ji dajala inhalacije doma na 6 ur.
|
|
RE: Prehlad, prepihana od vetra 18.7.2006 15:07:50
|
|
|
|
tincci
|
Evo: laringitis (vnetje zgornjih dihalnih). Moram jo pazit, da ni na prepihu, tudi ven ne sme, če kaj piha da se ne razvija v kak bronhitis ali pljučnico. Uč izpirat z mojim mlekom pa čistit nosek. ah...
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?