Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Prehlad, ki mi dela skrbi?????? 9.2.2005 11:21:35
|
|
|
|
Grascakinja
|
Prehlad na pikico ne vpliva, tako da za to ne skrbi. Litje iz nosu jaz navadno zaustavljam s kamiličnimi inhalacijami, je pa za preverit, ali se lahko delajo med nosečnostjo. Pri preladu so dobre kapljice Aqua Maris, čista streilizirana morska voda, ki so primerne tudi za nosečnice. Če dobiš vročino pa direkt na telefon, dohtarja poklicat pa vprašat, kako naprej! Čim prej ozdravi!
|
|
|
|
Prehlad, ki mi dela skrbi?????? 9.2.2005 11:24:16
|
|
|
|
snezka
|
Ojla Lana, veš tudi meni dela prehlad skrbi. Ravno to sem hotela vprašati, ko sem videla tvoj post. Sem popolnoma v isti situaciji? Sedaj je to že četrti dan in nekoliko manj mi teče iz nosu. V katerem tednu pa si? A mogoče se ti kaj manj premika kot ponavadi? Jest sem v 37 tednu in moram reči, da se mi zdi, da je že dva dni bolj len kot ponavadi. Pol pa jest pametna, vzamem aspirin C in ko ga že skor spijem, pred dvema dnevoma sem ga celega,pa preberem v navodilih, da v zadnjem tromesečju ne smemo jemati tega zdravila.:zmeden2: Sploh ne vem ali naj grem na pregled ali naj počakam do petka, ko imam pregled. Vedno mislim, da je zato kriv prehlad. Če sem jaz bolna, da je tud moj 9nebesa bolan. Kaj bi ti naredila? Lp, S.
|
|
|
|
Prehlad, ki mi dela skrbi?????? 9.2.2005 11:30:32
|
|
|
|
Grascakinja
|
Aspirina sploh ne smeš jemat... edino sprejemljiv je Lekadol, čist navaden.
|
|
|
|
Prehlad, ki mi dela skrbi?????? 9.2.2005 11:58:41
|
|
|
|
lana 5
|
Snežka jaz ga naželost še ne čutim, namreč sem v 17t. Glede tvoje situacije bi počakal do petka, če bi pa pikec postal še bolj len potem bi pa poklicala G in jo prosila za nasvet.
|
|
|
|
Prehlad, ki mi dela skrbi?????? 9.2.2005 11:59:30
|
|
|
|
puri
|
Lana 5, jaz ti žal ne znam pomagat,....upam pa in držim pesti, da boš čim prej spet zdrava:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Prehlad, ki mi dela skrbi?????? 9.2.2005 14:16:33
|
|
|
|
Pia73
|
lana5 tudi jaz sem obležala, litje z nosu ipd. Jaz sem dala kri kjer so odkrili povišan faktor vnetja, tako, da jemljem antibiotike,... in sicer Hiconcil in sem si kar oddahnila, ker notri piše, da jih nosečnice lahko jemljemo. Sem pa seveda spraševala vse naokoli in so mi povedalai, da zna biti za :duda: veliko bolj nevarno, če se ne zdraviš pravilno,.... Že po prvem dnevu jemanja Hiconcila sem lahko ponoči spala kar prej ni bilo mogoče, smrkam pa še sedaj,...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?