|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pregrinjala za kavč
24.2.2010 12:59:53   
petruska
Na našem kavču je ratalao kar nekaj madežev, ki se jih žal ne da sšistiti.
Ali katera ve kje bi se dalo dobiti kakšna fina pregrinjala za kavče, da bi vsaj nekako zgledalo?
Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pregrinjala za kavč
24.2.2010 13:06:54   
naja17
Obstajajo pač tista iz qelle in necermann-a, sam po vsem prebranem, folk ni zadovoljen z njimi. Jaz sem kar v rutarju kupla dve isti flis deki za čez mojo grdo staro sedežno in dokler ne bo šuške za novo, je tko čist vredu. Res sem preiskala vse možne variante, ker sem hotla tisto staro sedežno čist prekrit, zdej sem se sprijaznila, da pač nau šlo. BTW cena flis deke je bla 3 € user posted image

(odgovor članu petruska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.2.2010 13:14:00   
baguSka
Ali katera ve kje bi se dalo dobiti kakšna fina pregrinjala za kavče, da bi vsaj nekako zgledalo?

Ja res - tista pregrinjala ki naj bi v celoti pokrile sedezne baje niso glih cist tko kot bi morale bit..
Mas pa kr povsod kaksna pregrinjala: Rutar, Dipo, Lesnina, Veletekstil - tud razlicne dimenzije.
Drugac pa gres kupit blago ki ti je vsec, ga das zarobit (al ga pa sama) in das pac cez kavc. Lahko tud kaksne trakce prisijes da ti ne bo lezlo dol, al pa elastiko..

Ne bos pa mela vec novega kavca. S tem se bos morala sprijaznit.. Zgoraj nastete so cenejse in zasilne opcije!

Imas pa se drazje opcije: poklices v firme, ker preoblacijo in prenavljajo sedezne garniture! Kupis blago, oni pridejo, ti zmerijo in preoblecejo.. Cene pa zal ne vem.

(odgovor članu petruska)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.2.2010 14:27:11   
~Biba~
v jysku majo poceni metrsko blago

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
24.2.2010 14:42:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
24.2.2010 15:40:13   
ona
Tudi v kataloški prodaji OTTO jih imajo,samo so tud cene nabite,kvaliteta pa vsekakor ni primerna kot je cena,jaz sem jih vzela lansko leto in ne zgledajo tako kot v katalogu,zgledajo bolj tako preprosto!

So jih pa imeli včasih v quelle in so ble super!Zdej pa ni več quelleuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.2.2010 15:50:36   
NEVA-1
mi imamo tud te flis deke čez kavč, vsake tolk ju operem, enkrat na leto ali dve leti pa kupim nove

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.2.2010 15:50:42   
uškinamama
IZVIRNO SPOROČILO: petruska

Na našem kavču je ratalao kar nekaj madežev, ki se jih žal ne da sšistiti.
Hvala!

basetti jih ima , res luštne . Poguglaj malo "copridivano" .

tle jih imajo kar nekaj http://www.twenga.it/dir-Casa,Linea-salotto,Copridivano

< Sporočilo je popravil uškinamama -- 24.2.2010 15:51:54 >

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu petruska)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.2.2010 16:50:23   
Splišni
Mi imamo tudi bombažne deke iz 1001 dar.

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.