|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pregretje plodu
8.12.2004 10:56:22   
Anonimen
Lep dan srečke :nosecka:!

Eno vprašanje - kako lahko pride do pregretja plodu? Sama sem se namreč zalotila, da precej časa presedim na termoakumulacijski pečki v službi (:bravo: za tako službo) :)-

Ali lahko kaj škodujem malemu?

Tinka :nosecka: 10T 3/7
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pregretje plodu
8.12.2004 11:14:20   
mika
Alo Tinka

Preden sem šla na morje sem mojo g vprašala, če je to res, da če se sončim da se lahko plodovnica pregreje oz. da se plodovnica hitro segreje in počasi ohlaja, pa je rekla, da to ni res. Da moram pazit tak kot prej ko nisem bila noseča- alergija ali pa opekline. Se pravi zmernost na soncu.

Po moje s sedenjem na pečki ne moreš škodovati.če bi se ti slabo počutila - pregrela, po tem bi to prišlo na :duda:, kar pa mislim da je zelo mala verjetnost.
Mogoče pa ima katera kakšno drugo informacijo.

LP, Mika
:sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pregretje plodu
8.12.2004 11:24:47   
Lunca1
Ojla!

Mislim da ga tako ne boš pregrela, čeprav ne pretiravaj. Sigurno pa ga pregreješ s savno, tako da te se pa le izogibaj.

LP lunca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pregretje plodu
8.12.2004 11:34:01   
Soncnica
Hoj!

Jaz se strinjam z Lunco1. Mislim, da na tak način ne more priti do pregretja (razen če bi na vroči pečki sedela dalj časa), savni se pa izogibaj.

lp

Sončnica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pregretje plodu
8.12.2004 11:47:01   
Anonimen
Hvala punce :rozica:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?