Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pregrada - sem že nazaj! 17.4.2007 8:03:19
|
|
|
|
Nasy
|
Za vse tiste, ki vas čaka operacija pregrade, naj vam povem, da gre vse lepo, edina, kar je mučno je to, da čakaš in hodš z vrat na vrata. Dobro, da sem imela mojega s sabo, da sva si oba zapomnila, kam je treba in kaj želijo od mene, k sem bila živčna, ko Tešča sem bila tam ob osmih, operacija pa je bila okoli 14.ure. Do pol dveh sploh vedela nisem, če bom operirana, ker sem bila baje predvidena za naslednji dan. Ampak potem so vzeli še mene. Sestre so super prijazne, celo z mano, k sem res zajc Ni primerjave s tistimi, kjer greš na abrazijo! Celo to se je ena zmenila z zdravnikom, da sem lahko šla domov že včeraj po večerji, ker sem itak blizu doma. Malo je bilo zoprno to zbadanje in vsakič znova odgovarjanje na ista vprašanja ampak potem sem skoraj na vse pozabila, ko so mi rekli, da lahko grem domov Zdej pa počivat, moj je dobil navodila, da me more razvajat
|
|
RE: Pregrada - sem že nazaj! 17.4.2007 8:48:26
|
|
|
|
total
|
Drži se
|
|
RE: Pregrada - sem že nazaj! 17.4.2007 9:04:01
|
|
|
|
sayuri
|
No, lepo, da si preživela Upoštevaj navodila, da te mora tvoj dragi zdaj razvajat, ti pa res počivaj.
|
|
|
|
RE: Pregrada - sem že nazaj! 17.4.2007 9:21:22
|
|
|
|
srki
|
Super, samo da je minilo. Zdaj pa lepo počivaj!
|
|
|
|
RE: Pregrada - sem že nazaj! 17.4.2007 12:46:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene pa to čaka 13. junija. Drži se, pa naj te fejst razvaja.
|
|
|
|
RE: Pregrada - sem že nazaj! 26.4.2007 17:49:01
|
|
|
|
MICI13
|
cestitke, Jaz imam operacijo 7.maja .kdaj so rekli da lahko zanosiš. l.p. p.s: ali kdo pozna Dr.grmek Postojna
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
imesymbakatero ime ti je lepše?tadej (
42%)
matic (
58%)
Število vseh glasov: 104Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!