detelja
|
tane verjamem ti kako ti bo ko boš naslednjič noseča...mene je tudi skoraj kap ko sem po ss ponovno zanosila potem pa 6t3d (v prvi nosečnosti je bilo isto 6 t 3 d) zagledala kri na dnevnem vložku...cela slika iz prve nosečnosti se mi je obrnila pred očmi..non stop sem čutila, da nekaj teče pa sploh ni...ampak tisti strah, vedno si nekaj namišljaš-mene so v prvi nosečnosti kar naenkrat nehale bolet prsi pa tudi nabrekle niso bile več tako in sledil je ss pa še dr. pušenjak je potrdil, da je to lahko en znak, ki kaže na grozeč ss...potem pa eno jutro vstanem sedaj, ko sem ponovno zanosila in mene ne bolijo prsi...bila sem tako prestrašena, v taki krizi, da sem mislila, da bom umrla...nisem pa bila pozorna, da so bile še vedno take žilave,čvrste...prvi trije meseci so bili daljši kot leta...potem pa še prebereš na netu kaj, da ta krvavi pa ona pa tretja in da je bil ss...zato svetujem, da ko zanosiš kaj dosti o tem ne študiraš ali ne bereš...ker sama veš, da je psiha velika prsička in da se lahko marsikaj zgodi samo zato, ker imamo tako v glavi naravnano...vem, da je to težko, ampak probaj...no sedaj sem v 22 t 2d...beba lepo brca...ampak sedaj pa so spet vmes vpr. kaj če se bom prehitro odpirala, kaj, zakaj, kdaj, kako,....saj veš vedno se nekaj najde, kar te matra...svetujem pa tudi, da ko zanosite prosite gin., da vam odobri bolniški stalež...čeprav je na začetku ful težko ostat kar tako doma pa ne veš kaj bi, pa študiraš, da ne bo tako dobro plačana porodniška...potem pa se začneš zavedat, da ti je otrok na prvem mestu, spomniš se vseh stvari, katere smo doživele in začneš lepo doma uživat...saj tudi doma imaš kaj za postorit...pa če si utrujena ali pa ne moreš česa naredit si lahko vležeš pa te ne bo noben grdo gledal v službi pa se vedno kdo najde, ki te zmerja itd... Maxy jaz bi si na tvojem mestu dala pregrado odstranit....
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|