|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pregledi po škrlatinki
4.2.2008 9:29:27   
cindi
pozdravček!

naš user posted image je včeraj upihnil tretjo svečkouser posted image , pred enim tednom pa je zbolel za škrlatinko. Zdaj je že okej, nima pikic, ne vročine. Glede na to da em brala, da škrlatinka lahko povzroči posledice na srčku in ledvicah me zanima na kakšne preglede vse ste morali peljati svoje sončke. Midva imava pregled v sredo.

Hvala.
c.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pregledi po škrlatinki
4.2.2008 9:33:15   
Anonimen
moja ni bla na nobenem pregledu po škrklatinki???

(odgovor članu cindi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
4.2.2008 9:36:49   
Una
Nič takega. Zdravnica ga je pregledala (če so še pikice, grlo) in smo mogli do konca spit antibiotik. To je to.

LP, Una

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.2.2008 10:36:02   
Noel
Po približno treh tednih jo je zdravnica opregledala; poslušala srček in pregledali so ji vodo.

(odgovor članu Una)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.2.2008 13:47:05   
frutka_
Mi2 nisva imela nobenih preiskav po škrlatinki. Po mojem je to mišljeno za kakšne hujše oblike škrlatinke.

(odgovor članu cindi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.2.2008 18:05:09   
tinaaja
Vazno je predvsem, da otrok pociva ene 2-3 tedne po skrlatinki - kolikor je mogoce. user posted image   Zdravljena skrlatinka naceloma ne pusca posledic.
Nasa P jo je pogeldala na splosno, poslusala srcka in urin pregledala. Ampak smo malo bolj rizicni, ker ima imunski deficit.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......