|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pregledi med porodom!!
6.3.2006 16:42:09   
happy mam
Živjo vse user posted image , in tudi tiste, ki že imate user posted image
mene samo zanima, ali te ginekolog vsako krat pregleda (tam spodaj), ko prideš na pregled!! Joj meni gre to tako na živce user posted image

LP

Mi smo pa tako srečna družinica! Imamo namreč malega ŽAKA!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pregledi med nosečnostjo
6.3.2006 16:54:42   
happy mam
MISLILA SEM NA PREGLEDE MED NOSEČNOSTJO user posted image

(odgovor članu happy mam)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.3.2006 17:37:45   
Anonimen
 Ja, na začetku nosečosti za lažje otipanje kako raste maternica. Kasneje pa ne več tako pogosto. Proti koncu nosečnosti pa spet - da preverijo stanje MV (ali se odpira, ali je zaprt....)

Neposredna povezava do sporočila: 3
6.3.2006 17:51:09   
Lunca1
Mene ni, mi je pa vsakič delala UZ, spodaj pa me je samo prvič, potem so me pa šele v porodnišnici (tipanje odprtosti MV).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.3.2006 17:59:56   
sazi
v celi nosečnosti me G ni niti enkrat vaginalno pregledal, UZ sem imela pa samo na 1. pregledu in morfologijo (in še 2 samoplačniška drugje)

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.3.2006 18:35:10   
Naty*Taja
Jaz sem se pa ob tvoji zmoti v naslovu spomnila res na vaginalne preglede med porodom - ti so šele zoprni!
Drugače so pa men tudi tile med nosečnostjo zoprni. Pa sej je sam približno enkrat na mesec!

MONTIGNAC

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.3.2006 18:41:03   
sarazan
Jaz sem imela vaginalni pregled na prvem pregledu in dober teden pred porodom, saj sem na mojo željo hotela, da mi naredi bris, s katerim se ugotovi prisotnost patogenih bakterij (želela sem se pred porodom pozdraviti, če bi slučajno kaj imela, in tako ne bi okužila otroka).

Pregledi med porodom pa res bolj bolijo, ampak bolj ko gre h koncu, manj boleči so.

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.3.2006 21:52:12   
happy mam
HVALA LEPA ZA ODGOVORE!!   
V sredo imam drugič pregled, pa upam da me ne bo zopet pregledovala!! Proti UZ pa nimam nič, vsaj svojega pikeca/pikico vidim user posted image

Kaj pa glede spola otrok, ste kaj spraševale??

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.3.2006 22:35:54   
Anonimen
Na vsakem pregledu me je vaginalno pregledal samo z roko. Na tak način preverja stanje tam doli, da se slučajno ne bi prehitro začela odpirati.

Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Pregledi med porodom!!
7.3.2006 7:16:13   
puncica
Mene je do sedaj še vedno, sem pa v 31 tednu, ker imam izcedek, ki se ga nikakor ne da pozdravit in mi potem mal popuca tam noter. Ampak ok, sem se že navadla, sej je hitro gotovo. 

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 10
7.3.2006 8:49:39   
Beti-2
Ojla!
Mene je v prvi nosečnosti pregledal samo dvakrat, na prvem pregledu in pa, ko sem prišla rodit. Vmes sem imela same UZ-je.
No, tudi v drugo bo očitno podobno, sem imela že dva uz- ja, pa v četrtek grem spet pogledat našega sončka.
Lepo se imejte in uživajte v nosečnosti!

LP

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.3.2006 8:53:07   
soncicaT
Mene pregleda G čisto vsakič spodaj...zaradi odprtosti MV, jemanja brisa, itd...

Veš, meni je tudi bilo zorpno, ampak se navadiš.

Za user posted image  vse.

Neposredna povezava do sporočila: 12
7.3.2006 9:13:43   
Anonimen
Ja, mene je tudi na vsakem pregledu ginekološko pregledal. Moj G je znan po tem, da to počne.user posted image

(odgovor članu soncicaT)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
7.3.2006 9:19:56   
kati*
med samo nosečnostjo le pri prvem UZ, ki je bil vaginalni in pol pri drugem izrednem pregledu zaradi krvavitve. Pol pa do samega poroda niti enkrat.

lp, K

Neposredna povezava do sporočila: 14
7.3.2006 10:55:55   
Katjusa
G je zato tam da te pogleda mene do zdej enkrat ni 33t4d sicer sem se pa ze pred nosecnostjo navadla da je treba not pogledat:) Nic vam nej ne bo neprijetno sej je hitro gotovo pa za to so izuceni in po nepotrebnem ze nebi gledal more pac preverit stanje! Zobozdravnik ti tud za vsako v usta pogledauser posted image mal za salo mal pa za res!

LP pa cim manj nelagodnosti, nosecnost je treba uzivat in vsak pregled vzet za dobro!

Katja

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.3.2006 15:35:34   
valči
Mene je pri obeh nosečnostih pregledoval ob vsakem pregledu,da preveri,kaj se dogaja.Ni luštno,če si sproščena pa bolet ne sme.Med porodom tudi ne boli, le popadki bolijouser posted image .

Saj se vsega navadiš,pa hitro mine devet mesecevuser posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.3.2006 20:14:18   
Anonimen
Mene je spodaj pregledoval vsak 2-3 teden. Edino zadnji mesec me ni.

(odgovor članu valči)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
7.3.2006 21:34:02   
matahari
Sem v četrtem mesecu user posted image in me na srečo še niti enkrat ni pregledal - mi pa vedno naredi vaginalni ultrazvok..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
8.3.2006 8:35:11   
tanja981
Moja g ima navado, da me na vsakem pregledu, ki se vrstijo nekako na vsake 4 tedne, tudi pregleda (predvsem gre za kontrolo če je povečan beli tok oz kakšna vnetja in za jemanje brisa). Uz pa si sledijo nekje na 8 tednov (se pravi vsak drugi obisk). Kako pa ženska prenaša preglede je pa odvisno od psihe posameznice. Nekaterim je to skrajno neprijetno in so potem še malce nesproščene zaradi nelagodja, kar seved aotežuje pregled. Če pa se lepo sprostiš in jemlješ to kot nekaj dobrega je vse skupaj veliko manj neprijetno pa še malce se pomiriš ko zveš na čem si. Uz so pa itaq neki tako fajneg v času nosečnosti user posted image

(odgovor članu matahari)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?