|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pregledi in bolniška
4.2.2005 8:02:43   
jaš2005
Hej, punce!

Zanima me kako rešujete dneve, ko imate pregled pri G. Ali vam takrat napiše bolniško ali koristite dopust?Hvala za info srečke nosečke:nosecka:
lp
T.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pregledi in bolniška
4.2.2005 8:10:40   
Lunca1
Jaz sem jih imela vedno izven delovnega časa.

Lp Lunca

(odgovor članu jaš2005)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pregledi in bolniška
4.2.2005 8:10:55   
pika78
Jaz vzamem kompenzacijo ur (če imaš plus ur, jih pri nas lahko pokoristiš, ker plačajo jih ne - zato sem druge dni malo dalj v službi, da si ure naberem).
Mi pa gre na vsak pregled pri G (enkrat mesečno), vsaj 4 ure.
Ja, lahko bi pa tudi dopust po delih koristila (npr. 2-krta po štiri ure).
LP, Pika

(odgovor članu jaš2005)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pregledi in bolniška
4.2.2005 8:19:28   
lelaval

Koristiš ure (če jih imaš morda še v dobrem, ali pa naslednjič delaš dlje), ali pač vzameš dopust, če ne gre drugače.

(odgovor članu jaš2005)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pregledi in bolniška
4.2.2005 8:20:20   
Janika
jaz samo povem direktorju, pa ni problema.

(odgovor članu jaš2005)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pregledi in bolniška
4.2.2005 8:24:19   
didgeridoo
Ojla,

pri nas samo prineseš potrdilo od zdravnika, da si bila na pregledu in se ti štejejo ure normalno, kot da si v službi.

(odgovor članu jaš2005)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Pregledi in bolniška
4.2.2005 9:06:07   
Snoopika
Pri nas je to bolniška odsotnost. Se štejejo ure. Vednar ,islim da lahko tako koristiš 20 ur letno...če se ne motim. Vsaj pri nas.

(odgovor članu jaš2005)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
4.2.2005 9:28:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jaš2005)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Pregledi in bolniška
4.2.2005 11:06:40   
Grascakinja
Jaz lahko skočim kar med službo - G imam čez cesto od pisarne, tako da ne vzame več kot 1 uro. Potegnem delo urico dlje, pa smo na konju.
:rozica:

(odgovor članu jaš2005)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Pregledi in bolniška
4.2.2005 11:13:39   
Anonimen
Jaz sem bila na bolniški 3 mesece. Na preglede sem normalno hodila. Prav tako v trgovino in vsakodnevne sprehode. Te mi je ginekolog priporočil.

(odgovor članu jaš2005)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?