|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pregledi - preiskave po PDP
10.2.2008 17:17:55   
jajula
na koliko dni po PDP ste imele preglede? in katere preiskave so vam delali? predvsem me zanima za LJ P..
moja izkušnja zaenkrat je takšna - dva dni čez rok sem šla v LJ P pa so mi naredili samo CTG in rekli,da ni potrebe po UZ (zadnjega sem imela oktobra...)...pa naj grem v sredo k svojemu zdravniku na pregled (torej 6 dni čez rok).
se mi zdi ful čudno da niso naredili UZ, pa da pustijo 4 dneve brez CTGja..
kakšne so vaše izkušnje?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pregledi - preiskave po PDP
10.2.2008 17:40:15   
Neni13
Na PDP so mi pregledali urin, kri. Imela sem vaginalni pregled (če sem kaj odprta) in tudi UZ preko trebuha. Nato sem morala čez 2 dni v P, kjer sem imela CTG in ker nimam še nobenih popadkov mi je  naredila samo UZ, da je videla, če je še dovolj plodovnice.
Jutri (4 dni čez PDP) moram priti ponovno na CTG in UZ za kontrolo plodovnice.
Meni so v P dejali, naj pridem kar k njim na pregled, drugače sem pa naročena tudi pri svoji G. Baje, da je sedaj tako, da tudi če ni nič znakov ali težav moraš po PDP hoditi vsak drugi dan na CTG..
V Ce tudi včasih naročijo vsak dan....
Za LJ pa žal ne vem..

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.2.2008 18:51:45   
ms3
ne vem točno ali prvi ali drugi dan čez rok sem bila prvič na pregledu v porodničnici ljubljana in potem na dva dni še 4krat. vsakič sem imela CTG in pogledali so koliko sem odprta9 dan čez rok so mi prvič naredili še UZ- preverili če je dovoj polodovnice in me drugi dan naročili za sprožitev poroda.
to je bilo 2 leti nazaj, ko so maksimalno pustili 10 dni čez rok.

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.2.2008 19:00:29   
Janey
Jaz sem sicer iz mb, ampak pri nas naročijo na ok, nardijo ctg, če je vse ok te naročijo v P čez 4 dni, naredijo ctg in uz, če je vse ok spet kontrola čez 4 dni. Če je vse ok spet enako. 14 dan sprožijo porod.

(odgovor članu ms3)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.2.2008 9:48:28   
Mesečnica
Lahko ti povem, kako je bilo pri meni lansko leto maja.

Ko sem prišla do PDP, sem na dva dni hodila na CTG in pregled k moji G, en teden po roku pa preglede prevzame porodnišnica - točno 1 teden po roku sem šla na prvi pregled v porodnišnico. Najprej so me dali na CTG, potem me je pregledal še dežurni G. Preveril je, koliko sem odprta. Ker je bil petek, me je naročil za naslednji pregled v ponedeljek. Tudi v ponedeljek so me najprej dali na CTG, potem je dežurni G preveril, koliko sem odprta in me pogledal še na UZ, da je preveril plodovnico. Ker se še vedno ni nič kazalo, da bi se porod bližal, me je naročil v sredo, ker pa je bilo plodovnice že malo manj, je rekel, da me bodo takrat sprejeli na oddelek. To na srečo ni bilo potrebno, ker sem v torek rodila user posted image .

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......