|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pregled v porodnišnici
16.4.2009 17:09:47   
Lia24
Živjo punce.

Jaz imam pa eno vprašane z vašimi izkušnjami po tem ko vas vaš G po 40 tednu napoti na preglede v porodnišnico.

Kako točno zgledajo pregledi (npr. v Lj.)? prideš tja te spet tehtajo, pritisk, ctg verjetno potem ti pa povejo če si za v porodno ali kako? :) Res me zanima, ker če vrjamete ali pa ne počasi mi preseda to tahtanje in stavki "gospa dejte se malo merkat pri prehrani" (vsega skupi sem se do danes 37. tedna, zredila za 13kg)
hvala in  lp,
Lia
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pregled v porodnišnici
16.4.2009 17:12:20   
Anonimen
Do danes 37 teden.
kaj te potem zanima po 40 tednu,če sploh še nisi tamuser posted image

če ni razloga za sprožitev boš še bila v 1 kosu,drugače ti pač povedo da je boljše da greš rodit.

(odgovor članu Lia24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
16.4.2009 17:17:33   
Lia24
A sori, me je samo zanimalo kaj s tabo tam počnejo, poleg tega da ti verjetno na koncu povedo al domov al eno nasdtropje višje. ;)

(odgovor članu Lia24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.4.2009 17:25:56   
Anonimen
To kar si že zgoraj napisala ( pa še UZ)

(odgovor članu Lia24)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
16.4.2009 18:04:58   
Anonimen
Mene bi tudi zanimalo če te tam tehtajo ali te samo vprašajo kok tehtaš? Katera ve po izkušnjah?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
16.4.2009 18:41:06   
akin
Mene niso nič tehtali. Najprej sem šla na ctg. Nato so mi morda res izmerili pritisk ali pa še to ne, se ne spomnim več zagotovo. Potem pa pregled pri ginekologinji. Domov me pa niso več spustili, čeprav še nisem imela popadkov in sem šla tja prepričana, da ne bom dovolila, da mi sprožijo porod...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.4.2009 19:01:11   
end1
dvakrat sem šla čez rok, sam CTG in vaginalni pregled pa enkrat amnoskopija. nič tehtanja in UZ...

(odgovor članu akin)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.4.2009 21:09:02   
Netopirčy81
Jest sm od 36. tedna bila v porodnišnici na pregledu, ker je bla moja G na dopustu. Vsakič so me stehtali, zmerili pritisk, poslali na CTG, potem me je pa še dohtar (vsakič sem mela kerga druzgauser posted image  - na Jesenicah itak) pregledal, koliko/če sem sploh kaj odprta. To je to.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.4.2009 21:12:26   
Najaa
Samo ctg in G pregled.

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?