|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pregled v ambulanti za neplodnost zaradi PCO
20.1.2012 11:08:16   
LunaMala
Pozdravljeni,

Jaz imam vprašanje če ima katera izkušnje ali informacije o preiskavah za PCO (policistični jajčniki) oz. kako poteka prvi pregled pri teh težavah in zdravljenje??? Ker sem mal živčna kaj me čaka :( ...

Hvala za odgovore

< Sporočilo je popravil LunaMala -- 20.1.2012 11:15:07 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pregled v ambulanti za neplodnost zaradi PCO
20.1.2012 11:24:47   
monsy
Živjo!!

Nič bolečega ni, naredili ti bodo UZ in ti dali napotnico za u bolnico kjer boš dala kri na tešče enkrat med M. In potem, ti bojo najverjetneje predpisali tablete klomifen!!

Tako je bilo pri meni, ki sem tudi PCO klomifenka!!! user posted image

(odgovor članu LunaMala)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.1.2012 18:07:51   
LunaMala
Aha hvala za odgovor ampak dvomim da še bom enkrat dobila klomifen ker mi ga je že predpisal moj ginekolog in ni bilo uspeha tok da ne vem kaj se bodo odločiluser posted image

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.1.2012 18:17:30   
monsy
aha, ja tega nisi napisala, pa sem mislila da mogoče bi ti klomifen pomagal!

Kašne preglede si pa po klomifenu imela!?

(odgovor članu LunaMala)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.1.2012 19:49:48   
LunaMala
Po klomifenu sm imela ultrazvok in pregled krvi... In takrat mi je tudi dal napotnico za ambulanto neplodnosti. 

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.2.2012 14:07:26   
tiky
Hej. Tudi jaz sem bila zadnjič prvič v Leonišču zaradi pco. Torej sama sem imela že pregledane hormone, potem ultrazvok. Dala pa mi je napotnico sedaj za hsg, ker če imam neprehodne jajcevode, je reklda, da se ne splača jemati klomifena. Tako da najprej to. Aja pa partner mora narest spermiogram. Po hsg-ju je rekla, da je na vrsti klomifen, če po tem ne bo nič sledi laproskopija in na koncu še umetna oploditev. Tko mi je na grobo opisala potek ginekologinja v Leonišču. Rekla mi je tudi, da se pco, da prelisičiti in pozdraviti do te mere, da se da zanositi. 

(odgovor članu LunaMala)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.2.2012 19:33:33   
ringababy
mene pa zanima a ti zdaj da klomifen ginekolog ali ti da napotnico za ambulanto pa ti tam dajo klomifen. Ker se namreč moja ginekologinja nič ne zgane imam namen v kratkem it do nje in zahtevat da se zgane, pa da vem kaj naj zahtevam. A naj zahtevam da mi da klomifen al da mi da napotnico za ambulanto. Naredila sem pa že pregled pri endokrinologu ki je tudi v izvid napisal da predlaga zdravljenje v ambulanti.

(odgovor članu tiky)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.2.2012 22:09:54   
curly
Jaz sem bila prejšnji mesec pri svojemu G in sva se malo pogovarjala o kliniki, kako daleč smo in kaj nas še čaka in je rekel, da če bi on lahko, bi mi že lani januarja napisal recept za Klomifen, ampak nima več teh pooblastil, zato sem dobila kar napotnico za kliniko. No, junija sem imela prvi pregled, nazadnje so mi delali hsg, zdaj pa čakam na M, da grem na UZ in dobim Klomifen. Če po tej terapiji ne uspe me čaka inseminacija. Toliko jaz vem. Good luck vsem!

(odgovor članu ringababy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
7.2.2012 8:33:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu curly)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
10.2.2012 14:34:57   
tiky
Meni je recept za klomifen dala kar ginekologinja in potem sem ga šla iskat v Italijo. Takrat sem ga potem 1 ciklus jemala.  V Leonišču pa so mi rekli, da je fajn narest prej hsg, da če je vse ok, da ne jemlješ klomifen po nepotrebnem. Tko, da grem zdej na hsg, potem pa bomo videli.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?